BOOKS: 4827
2/9789632516479.jpg

Paleokonyha

Manapság rendkívül népszerű a fogyni vágyók és az egészséges életmódra törekvők körében a paleolit diéta, melynek segítségével nem csupán a kilóktól szabadulhatunk meg, de nagyobb eséllyel kerülhetjük el az úgynevezett civilizációs betegségeket is. Az elmélet szerint mintegy tízezer évvel ezelőtt a földművelés megjelenés

3/9789633574881.jpg

Gyors konyha - receptek 10-20-30-45 perc alatt

Szerző: Stahl Judit

Stahl Judit neve fogalommá vált az elmúlt évtized alatt. "Stahlt főzni" mára több százezer családban jelenti azt, hogy gyors, finom és egyszerűen elkészíthető étel kerül az asztalra.Ez az új Stahl-szakácskönyv is azoknak szól, akik kevés időt szeretnének eltölteni a konyhában. A receptek többsége 30 perces: ínycsiklandó hétközn

0/9789630889322.jpg

Paleo ünnepi finomságok

Ha ünnepi vendégségre készülünk, szeretnénk mindenből a lehető legjobbat és a legjobban elkészíteni. Az ünnepi ételek mindenképpen egyediek... Különleges alkalomra különleges finomságokkal készülünk. Különlegességük és egyediségük adódhat az elkészítés módjából, a választott alapanyagból vagy csupán abból, hogy mi mag

2/9789632512211.jpg

A csokoládé kis könyve

Fedezd fel a csokoládé történetét és kultúráját e varázslatos könyv segítségével! A kis kötet számos érdekes adatot ismertet, és a fenségesen finom receptekkel édes kísértésbe visz.

2/9789632516806.jpg

Édes finomságok

Ez a csábító könyv egyszerű és remek édességekkel van tele, amelyeket bárki elkészíthet. Nincs szükség semmilyen különleges felszerelésere, sem olyan nehéz technikák alkalmazására, mint a cukorszirup készítése. Elég lépésről lépésre követni az olyan ínycsiklandó receptek leírását, mint a kókuszos jég, a limonádés cukork

2/9789632516387.jpg

Gasztroajándékok

Szerző: Halmos Mónika

Aki gondosan tervez, jó előre elkészíthet egy-egy finomságot, ami a későbbiekben lehet jó ajándék - augusztusban paradicsom csatnit főz, nyáridőn virágecetet érlel vagy citromfű szörpöt készít. Aki igazán ínyenc hírében áll, annak a legnagyobb örömet valami gourmet-különlegességgel szerezhetünk: legyen az kacsamáj-terrin vagy

6/9789636355043.jpg

Gasztro ajándékok, minden alkalomra

Az utóbbi években minket is elért gasztronómiai forradalom méltán legszerethetőbb vívmányai a "homemade", azaz otthon készített ehető-iható meglepetések. Legyen szó karácsonyról vagy születésnapról, ballagásról, kerti partiról vagy halloweenról, ajándékot adni és kapni egyaránt öröm. És hogy mi minden kerülhet ki a kamrából? ..

3/9789633411001.jpg

Itt a buday!

Szerző: Buday Péter

Újra itt a Buday! Majdnem 10 éve nem jelent meg önálló könyve az ország egyik legismertebb és legkedveltebb szakácsának, Buday Péternek. Az új könyvben a szerző legkedvesebb ételeit találjuk, a négy évszaknak megfelelő szezonális felosztásban. Legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél a lényeg, hogy szezonális alapanyagokból, frissen, pár ..

5/9786155418907.jpg

Ünnepek paleolit módra

Szerző: Mezei Elmira

Advent, Mikulás, karácsony, szilveszter, farsang, Valentin-nap, húsvét, nyári és őszi jeles napok, családi évfordulók… Minden ünnep nagy kihívást jelent a paleo iránt elkötelezett házigazdáknak, hiszen a klasszikus, bevett fogások „áthangszerelt” változatait úgy kell elkészíteniük, hogy minden családtagjuk, barátjuk és vendégü

5/9786155445149.jpg

Négy évszak süteményei - sütés és díszítés

Szerző: Bauer, Yvonne

Az eredetileg németül megjelent könyv a négy évszaknak megfelelő recepteket mutat be sok fotóval. Ötleteket és inspirációt kaphatunk a tavaszra, hogyan használjuk fel a nyári gyümölcsöket finom és kívánatos süteményekhez, vagy illatos őszi és téli kekszeket és muffinokat is készíthetünk a receptek segítségével. Összesen 54 rec

8/9786158010429.jpg

Fűszerek könyve

Szerző: Romváry Vilmos

A fűszerek azok a csodák, amik ízletesebbé, illatosabbá, színesebbé és sok esetben egészségesebbé teszik ételeinket.Nem újkeletű dolog használatuk, hiszen már az őskorban is előszeretettel ízesítettek, illatosítottak velük; akkoriban nagyon értékes árucikknek számítottak. Később aztán az Indiában termesztett fekete borsot péld

3/9789633104019.jpg

Főzőiskola - felsőfok - dvd melléklettel

Szerző: Mautner Zsófia

Zserbó vagy bejgli receptje mindenkinek van. Olyan azonban, amely hibátlanul mindig beválik, keveseknek. A Főzőiskola - Felsőfok elsősorban ünnepi, különleges alkalmakra szánt, hagyományos és modern fogások gyűjteménye. Mautner Zsófi ezúttal is a tőle megszokott közvetlen stílusban osztja meg bombabiztos receptjeit. Halászlé és franci

0/9789630981538.jpg

The rosenstein's cookbook (angol)

"”This cookbook therefore contains the recipes of 3 generations. I feel the most comfortable practicing the traditional ways of hospitality, by serving my favorite traditional flavors and recipes. However I know that improving is necessary every now and then, as a new generation has grown into curious and demanding guests. My son, Robi is in charge of moder

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek