BOOKS: 4827
3/9789633410875.jpg

Fakanállal az egri borvidéken - ételek és történetek

Szerző: Erdélyi Z. Ágnes

Eger nevéhez fűződik az ország egyik leghíresebb, történelmi borvidéke mely a ’90-es évek elejétől fogva folyamatos fejlődésen megy keresztül. Családi borászatok jönnek létre, növekednek biztatóan és készítenek egyre magasabb színvonalú borokat. Új értelmet nyer a híres Egri Bikavér, és megszületik fehér párja, az Egri Csill

3/9789633411063.jpg

Fakanállal a balatonfüred-csopaki borvidéken - ételek és történetek

Szerző: Erdélyi Z. Ágnes

A mai Balaton már nem a lukas lángosokról, felvizezett, édes borokról vagy unalmas, közhely-szerű éttermekről szól. Balatonfüred és Csopak környékét manapság egy virágzóan fejlődő, boraira, gasztronómiájára és kultúrájára tudatosan odafigyelő és egységesen fellépő helyi közösség jellemzi. Álomvilág lett belőle, hihetetle

3/9789633411025.jpg

Porcukor és habverő - sütemények kezdőknek és haladóknak

Szerző: Papp Emese

Papp Emese - a nagysikerű A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye című könyv szerzője - megmutatja nekünk mennyire nagyszerű élmény a sütés. A könyvből kiderül mi mindent lehet csokoládéból készíteni, vagy hogyan tölthetünk meg négyféle módon egy piskótát. Bemutatjuk azt is, mit süthetünk ha fél óránk van este vagy miként ..

1/9789631210033.jpg

Paleo különleges ételek

Tapasztalataim szerint az emberek egyre nagyobb figyelmet fordítanak az egészséges táplálkozásra.Persze ez sok tényező függvénye. Edzés, nyugodt életmód, elegendő alvás, lelki boldogság, szociális összetartás és persze egészséges étkezés. Szeretném hangsúlyozni a sütés-főzés során felhasznált nyersanyagok fontosságát.Orvosk

3/9789633574942.jpg

80 év, 80 recept, 80 történet

Szerző: Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula mesél. Magáról, a családjáról, egykori kollégákról Gobbi Hildától Sinkovics Imréig, a főiskolai évekről, színpadi bakikról, baráti összejövetelektől és persze vadászatokról. Minden történet mellé kapunk egy receptet is. Mert a Bodrogiak szeretnek enni, de amit még inkább élveznek, az a főzés.

3/5999033927550.jpg

Tv paprika magazin - 2014. december

A megújult Tv Paprika Magazin a könnyen beszerezhető alapanyagokból készülő ételek mellé rengeteg olyan trükköt, praktikus tanácsot is ad, amelyekkel bárki könnyebbé teheti a mindennapi rutinnak számító sütés-főzést, és közben még tanulhat is. Így lesz a főzés öröm és kikapcsolódás egyszerre, amellyel az egész családnak és ..

1/9789631362664.jpg

Nagy séf könyv

Szerző: Szabó Edit

EGY IGAZI SZAKÁCSKÖNYV! AZAZ: EGY KÖNYV, AMELY A SZAKÁCSRÓL IS SZÓL, NEM CSAK A FŐZTJÉRŐL. Ráadásul nem is egy, mindjárt huszonöt kiváló séf mesél önmagáról, a sikerhez vezető útról, a hagyományokról és a megújulásról, a csúcsgasztronómia útjairól. Személyes történetüket szemkápráztató fogások illusztrálják: jól me

3/5999033927529.jpg

Goodfood - világkonyha iii. évf. (2014/12.) + ajándék szilikon sütőforma

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

5/9786155368585.jpg

Sütemények és desszertek nagykönyve

Ez a szakácskönyv minden desszert-szerető álma! A több mint 350 csábító finomság csakis arra vár, hogy megédesítse mindennapjait! Az ízletes finomságok elkészítését segítik a részletes, lépésről-lépésre történő leírások, és az íncsiklandó színes fotók. A tökéletes megvalósítást továbbá hasznos tanácsok és technika

8/9789638967077.jpg

Csábító házi sütemények 9.

Szerző: Pasch Julianna, Jámbor Mariann

A finomságok birodalmában, a házi sütemények előkelő helyet foglalnak el, hiszen minden ünnepi alkalommal találkozunk valamely fajtáikkal. Könyvünkben az egyszerűbben és kissé bonyolultabban elkészíthetőek, édes és sós, illetve a hagyományos és különleges fajták is fellelhetők. A gyönyörű színes fotókat látva szinte elképzel

5/9786155417047.jpg

The mangalitsa pig (angol)

A Habsburg-ház királyi fajtája, a porhanyós és márványozotthúsa miatt kedvelt mangalica népszerűsége az elmúlt évekbenlátványosan növekszik.Eddig azonban sem Magyarországon, sem a nemzetközi piaconnem jelent még meg olyan könyv, ami e kivételes fajtatörténetével, jellegzetességeivel és sokoldalú, izgalmas kulinárisértékeivel fog

0/9789630981446.jpg

Éltet? levek

Szerző: Quon, Erin - Stockton, Briana

Több mint 90 kitűnő recept nyers gyümölcsökből, zöldségekből, magokból, melyeket lékészítő géppel otthon is könnyedén elkészíthetünk. Érdemes kihasználni a nyers levek tápláló és egészségvédő hatását — egy próbát mindenképp megér!

0/9789630981026.jpg

Pronto! olasz konyha - 20 perc alatt

Szerző: D'acampo, Gino

"Minimális munka — maximális élvezet Mindössze 20 perc alatt!Felejtsük el az egyhangú ételeket!• 130 inspiráló recept, amelyeket a főbb hozzávalók (pl. csirke, hal, tészta) alapján csoportosítottunk. Így könnyű lesz eldönteni, hogy mit főzzünk az otthon épp fellelhető alapanyagokból.• Hasznos tippek: hogyan készíthetjük el még

0/9789630842860.jpg

A magyar konyha örökzöld ízeivel - szakácskönyv

Szerző: Kaposi Gyöngyi - Rosenthal Emília

"A könyv több mint 400 népi tapasztalatokon nyugvó receptjeivel ismerteti meg az olvasót, közel 150 színes ételfotóval, amelyek tartalmaznak leveseket, egytálételeket, sülteket, salátákat, süteményeket, desszerteket, befőzéseket, lekvárokat, és savanyúságokat. Évtizedeken át formálódott fogásokkal ismerkedhetünk meg általa, mikö

6/9789636355036.jpg

Vegetáriánus ételek - magyar idény szerint

Szerző: Csigó Zita - Kocsis Bálint

Könyvünket egy képzeletbeli piac ihlette, ahol évszakról évszakra a legfinomabb szezonális zöldségek és gyümölcsök széles választéka fogad bennünket. Mottónk a húsmentesség, ám ételeinket nemcsak vegetáriánusoknak ajánljuk, hanem mindenkinek, aki friss, színes fogásokat varázsolna az asztalra egész évben. Az évszak-teóriára

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek