Buday Péter : Itt a buday!
Újra itt a Buday! Majdnem 10 éve nem jelent meg önálló könyve az ország egyik legismertebb és legkedveltebb szakácsának, Buday Péternek. Az új könyvben a szerző legkedvesebb ételeit találjuk, a négy évszaknak megfelelő szezonális felosztásban. Legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél a lényeg, hogy szezonális alapanyagokból, frissen, pár lépésben főzhetünk ízletes, ínycsiklandó, frappáns, házias és egyben mesteri ételeket egy hétköznapi piac alapanyagaiból válogatva. Levesek, előételek, szárnyas- és halételek, négylábúak, egytálételek és nagyszerű desszertek. Buday Péter titka az ötletesség, megszokott hozzávalóink új, kreatív felhasználása. Ezekből az ötletekből ebben a könyvben sincs hiány!
Hasonló könyvek
Egyszerűen buday
Szerző: Buday Péter
Ebben a könyvben sokféle étel szerepel. Pontosan azért, mert manapság már nem határolható el egymástól annyira jól láthatóan az utcai, a vendéglői, az elegáns éttermi, vagy akár az
Bulizzunk!
Sorozatunkban különböző ételféleségeket válogattunk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival, a részletes leírással a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogy finom, vá
Gofri
Legyen szó kedélyes, családi körben eltöltött délutáni kávézgatásról vagy gyermekünk szülinapi zsúrjáról, a gofri mindig sikert arat. Igazi kedvence nemcsak a fiatal, de az idősebb k
Majd a buday!
Szerző: Buday Péter
A képernyőről ismert mesterszakács évek óta bizonyítja a tévénézők számára, hogy kifogyhatatlan az ötletekből, ha egyszerű, de ízes ételek elkészítése a feladat. Szerinte nincs sz
Fritőz
A Fondü falatok, A varázslatos wok, a Kenyérsütés otthon, a Rakletpari, a Kuktakonyha, a Sütögetés lávakövön után a gyorsfőző edényről szóló könyv jelenik meg a nagyon népszerűvé ..
Wok
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Ismert és kedvelt fogások a világ minden részéről. Nagyszerű receptek frissensültekhez, előételekhez, de a mindennapi étkezés