Mautner Zsófia : Főzőiskola - felsőfok - dvd melléklettel
Zserbó vagy bejgli receptje mindenkinek van. Olyan azonban, amely hibátlanul mindig beválik, keveseknek. A Főzőiskola - Felsőfok elsősorban ünnepi, különleges alkalmakra szánt, hagyományos és modern fogások gyűjteménye. Mautner Zsófi ezúttal is a tőle megszokott közvetlen stílusban osztja meg bombabiztos receptjeit. Halászlé és francia hagymaleves, pulykasült és garnéla, flódni és creme brulée, birsalmasajt és narancslekvár mind megférnek egy mai főzőrepertoárban. Ezzel a harmadik kötettel válik a Főzőiskola-sorozat teljessé. A könyvekben szereplő ételekkel megteremthetjük az otthon ízét, hiszen minden hétköznapi és ünnepi pillanatra találunk jól bevált recepteket.
Hasonló könyvek
Főzőiskola - alapreceptek a-tól z-ig
Szerző: Mautner Zsófia
Mautner Zsófi a hazai gasztronómia egyik legismertebb, legaktívabb szereplője, receptjeit sok ezren főzik. Több mint tíz könyve jelent meg, számtalan nemzetközi főzőbemutatót tartott a vi
Főzőiskola - felsőfok - dvd melléklettel
Szerző: Mautner Zsófia
Zserbó vagy bejgli receptje mindenkinek van. Olyan azonban, amely hibátlanul mindig beválik, keveseknek. A Főzőiskola - Felsőfok elsősorban ünnepi, különleges alkalmakra szánt, hagyományos ..
Főzőiskola - középfok - dvd melléklettel
Szerző: Mautner Zsófia
Hova léphetünk tovább, ha az alapfokú konyhai tudást már megszereztük? Fontos a kihívás, de az is fontos, hogy siker- és ne kudarcélményeink legyenek az összetettebb ételekkel. Mautner Z
Főzőiskola - alapreceptek a-tól z-ig
Szerző: Mautner Zsófia
Mautner Zsófi a hazai gasztronómia egyik legismertebb, legaktívabb szereplője, receptjeit sok ezren főzik. Több mint tíz könyve jelent meg, számtalan nemzetközi főzőbemutatót tartott a vi
Budapest bites
Szerző: Mautner Zsófia
Hazánk legismertebb gasztrobloggere nem kevesebbre vállalkozott legújabb, angol nyelvű szakácskönyvében, mint hogy bemutassa a mai magyar konyhát a külföldiek számára a gulyáson innen
Főzőiskola - középfok - dvd melléklettel
Szerző: Mautner Zsófia
Hova léphetünk tovább, ha az alapfokú konyhai tudást már megszereztük? Fontos a kihívás, de az is fontos, hogy siker- és ne kudarcélményeink legyenek az összetettebb ételekkel. Mautner Z
Gyere velem főzni! - slambuctól babmuszig
Szerző: Mautner Zsófia
Különleges hozzávalókból izgalmasat főzni? Erre sokan képesek. De ahhoz Mautner Zsófia kell, hogy egészen hétköznapi hozzávalók lényegüljenek át mesterkonyhai fogásokká. Viszlát, ho
Chili & vanília
Szerző: Mautner Zsófia
Mautner Zsófia Magyarország legnépszerűbb gasztroblogjának, a Chili&Vaníliának a szerzője. 5 évig dolgozott brüsszeli diplomataként, közben pedig szorgalmasan írta itthon egyre népszerű