BOOKS: 4827
5/9786155918018.jpg

E-mentes szakácskönyv

Szerző: Bánfi Ibolya-sebestyén Balázs-tóth Gábor

Sebestyén Balázs és Bio Gabi ezúttal a reformtáplálkozás gyakorlatába avatja be olvasóit. Tudományos segédanyagokkal gazdagított ünnepi szakácskönyvet tart kezében a kedves Olvasó, több mint hatvan különleges recepttel, melyek megalkotásához segítségül hívták Bánfi Ibolya vegán séfet, aki több mint húsz esztendeje mindennapi s

4/9789634195788.jpg

Két szerecsen – a mi bisztrónk

Szerző: Két Szerecsen

Vannak éttermek, vannak kávézók, vannak bisztrók, vannak kocsmák, vannak borbárok… és van a Nagymező utcában egy hely.Egy amolyan sarki hely, találkozóhely. Ez a Két Szerecsen. Reggeliző, ebédelő, vacsorázó, borozó, kávézó, beszélgető… Mindig mindenre jó. Színház előtt vagy után. Első randira vagy harmincadik házassági évfo

3/9789633554463.jpg

Só, zsír, sav, hő - a jó főzés négy eleme

Szerző: Nosrat, Samin

Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett dolgozni, ahol a ranglétra összes fokát végigjárva séf lett. Azóta a főzés a szenvedélye, akármerre járt a világban, Japántól Mexikóig, Olaszországtól Amerikáig az ízek titkát kutatta,

3/9789633246115.jpg

160 grammos szénhidrátdiéta - villámgyors vacsorák

Szerző: Vrábel Krisztina

Az az elhatározásunk, hogy diétázni fogunk, gyakran inog meg egy-egy fárasztó munkanap után. Farkaséhesen hazaérve ránk tör az ismerős „azonnal ennem kell valamit” érzés. Ilyenkor bizony hajlunk arra, hogy a gyors- és készételeket válasszuk, amelyek ritkán egészségesek. Ez a könyv – 5-30 peres vacsorareceptjeivel, gyakorlati tanácsa

3/9789633246054.jpg

Házikoszt - az otthonfőzés művészete

Szerző: Kárai Dávid

E Z A K Ö N Y V N E K E D S Z Ó LNeked, aki a reggeli rohanásban inkább beéri egy kávéval, valódi reggeli helyett. Neked, aki nem akar minden nap a menzán ebédelni. Neked, aki munka után fáradtan hazaesik, és nincs ereje órákat a konyhában tölteni a vacsorakészítéssel. Neked, aki sokszor tanácstalanul áll a nyitott hűtőajtó előt

5/9786155733963.jpg

Ázsiai kalandok

Szerző: Stahl Judit

Emlékszel a mogyorómártásos indonéz csirkenyársra? Itt a receptje, és azt is megmutatjuk, hogyan készülhet ennek alapján thai marhacurry. Imádtad a tavaszi tekercset? Megcsinálhatod hagyományos és könnyített verzióban is. Rajongsz az ízes currykért? Féltucatnyival szolgál a könyv, húsos és húsmentes formában is. És persze nem hián

5/9786155733932.jpg

Ínyenc szárnyasok

Szerző: Stahl Judit

A világ legjobb rántott csirkecombja módjára elkészítheted a világ legjobb rántott patisszonját. Szívesen megfőznéd újra a gorgonzolás-zsályás csirkeragut? Itt a receptje, de próbáld ki, milyen, ha átalakítod spenótsalátává. Mit szólnál egy konfitált libacombhoz? És a hasonló módszerrel készülő kínai ötfűszeres kacsához?

4/9789634472537.jpg

Simplissime - a világ legegyszerűbb szakácskönyve

Szerző: Mallet, J.-f.

Ebben a könyvben olyan gyors és könnyű, mindennapi recepteket osztok meg, amelyek között mindenki talál kedvére valót. Az egyszerű hozzávalóknak és az íztársításoknak köszönhetően finom ételeket készíthetünk, sőt elkápráztathatjuk a környezetünket anélkül, hogy órákat töltenénk a konyhában.Ez a könyv olyan egyszerű, mint ..

5/9786155759901.jpg

Egy év a konyhámban - ezernyi öröm, száz életre szóló recept

Szerző: Mautner Zsófi

Ahogy változnak az évszakok és velük együtt a rendelkezésre álló alapanyagok, úgy változik a kulináris hangulatunk, és az is, hogy milyen ételeket kívánunk. Vannak azonban receptek, melyeket körforgás-szerűen, évről évre, nagyjából ugyanabban az időszakban előveszünk a konyhában, a belőlük készített ételek pedig visszatérő k

0/9786150018157.jpg

Vadvilágom - harmóniában az ízek

Szerző: Dombi Csaba

Pályafutásom során gyakran találkoztam olyan séfekkel, akik kiváló szakácsok voltak, főzni remekül tudtak, de mindezt könyvbe foglalni nem voltak képesek.Dombi Csaba szakácsmesterben megvannak az adottságok. Jól főz, kreatív a szakmájában és még írni is tud. Ő, nem azok közé tartozik, akik összeollóznak egy könyvnyi receptet.Szakm

5/9786155697302.jpg

Közös élmények a konyhában

Szerző: Scur Katalin

"A szerző egészségnevelésben szerzett tapasztalatai azt bizonyítják,hogy a rossz étvágyú gyereket is rá lehet venni a jóízű étkezésre,ha őt is belevonjuk a főzés előkészítésébe, kikérjük véleményét és hagyjuk, hogy kibontakozzon a főzés művészetében"

5/9786155281990.jpg

Kristóf titkos receptjei - fenséges fogások növényi alapon / kristóf's kitchen

Szerző: Steiner Kristóf

Amióta világ a világ, az ember kíváncsian keresi „a titkot” – legyen szó egy távoli ország kincseiről, egy ismeretlen fűszerről vagy egy mosolyról, amely egy sokat ígérő új kapcsolat kezdete lehet. A két legnagyobb „titok” pedig, amit olyan sokan keresnek – és ezt a Google is alátámasztja – a boldogság és a mennyei ételek recept

8/9786158053488.jpg

A legfinomabb csokis desszertek

Szinte nincs olyan ember, aki nemet mondana a csokoládéra. Rajongunk érte minden formában, ezért a legváltozatosabb módokon igyekeztünk elkészíteni mindenféle csokoládés finomságot. A kedvenceink kaptak helyet ebben a kötetben: nagyon csokis desszertek, torták, piték, krémek, pudingok receptjei, a közös nevező pedig természetesen a csok

8/9786158053471.jpg

Sütés nélküli sütemények

Kevés szabadidő, váratlanul betoppanó vendégek, meleg nyári napok, amikor a forró sütő mellett állni elképzelhetetlen… Ilyenkor jönnek igazán jól a sütés nélküli receptek! Elkészítésük egyszerű, a legalapvetőbb élelmiszerekre van csupán szükség hozzájuk, és a sütő bekapcsolása nélkül, gyorsan és könnyen isteni finom és

8/9786158057622.jpg

Magyarország finom - szívem csücske ország sarka

Szerző: Borbás Marcsi

"Borbás Marcsi érzelmekkel átszőtt új könyvében azokra a tájakra kalauzolja az olvasót, melyekhez szoros szálakkal kötődik. Ízes ételek, lenyűgöző képi világ, személyes vallomások a magyar gasztronómia nagy utazójától."

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek