Mautner Zsófi : Egy év a konyhámban - ezernyi öröm, száz életre szóló recept
Ahogy változnak az évszakok és velük együtt a rendelkezésre álló alapanyagok, úgy változik a kulináris hangulatunk, és az is, hogy milyen ételeket kívánunk. Vannak azonban receptek, melyeket körforgás-szerűen, évről évre, nagyjából ugyanabban az időszakban előveszünk a konyhában, a belőlük készített ételek pedig visszatérő kedvenceink az ebédlőasztalon.Megannyi blogbejegyzés, újságcikk és szakácskönyv után Mautner Zsófi ezúttal az életre szóló, kedvenc házi receptjeit rendezte kötetbe. Sok száz étele közül ezek alapján főz a leggyakrabban magának, családjának és barátainak, mostantól pedig Ön is megismerheti ezeket a személyesen kipróbált és bevált recepteket.Zsófi közel tizenöt éve foglalkozik hivatásszerűen gasztronómiával, de az a szívből jövő lelkesedés, amit egy jó recept kidolgozásánál és megosztásánál érez, a mai napig nem vesztett a csillogásából. Ezzel a könyvvel azokhoz szól, akik hozzá hasonlóan ezernyi örömöt és szépséget lelnek a főzésben, akiket boldoggá tesz, ha szerette
Hasonló könyvek
Egy év a konyhámban - ezernyi öröm, száz életre szóló recept
Szerző: Mautner Zsófi
Ahogy változnak az évszakok és velük együtt a rendelkezésre álló alapanyagok, úgy változik a kulináris hangulatunk, és az is, hogy milyen ételeket kívánunk. Vannak azonban receptek, mel
Főzőiskola - alapfok - dvd melléklettel!
Szerző: Mautner Zsófi
Vajon ma hogyan szerezhetjük meg azt a konyhai alaptudást, amire mindig támaszkodhatunk? Melyik a bombabiztos palacsintarecept, mitől nem lesz kemény a galuska, hogyan lesz olyan a madártej, min
Gasztrocsajok - 2016
Szerző: Mautner Zsófi
Ebben a magazinban több mint száz #gasztrocsajt mutatunk be, azaz olyan nőket, akik a gasztronómiát választották hivatásul. Célunk, hogy ihletet és jó példákat hozzunk itthonról és az e
Főzőiskola - alapfok - dvd melléklettel!
Szerző: Mautner Zsófi
Vajon ma hogyan szerezhetjük meg azt a konyhai alaptudást, amire mindig támaszkodhatunk? Melyik a bombabiztos palacsintarecept, mitől nem lesz kemény a galuska, hogyan lesz olyan a madártej, min
Karácsonyi színező - 15 ünnepi recepttel
Szerző: Mautner Zsófi
Mautner Zsófi, gasztronómiai újságíró, blogger, szakácskönyvszerző már számos módon osztotta meg velünk a kalandos ízek, fűszerek, alapanyagok iránti rajongását. Chili&Vanília cím