Bánfi Ibolya-sebestyén Balázs-tóth Gábor : E-mentes szakácskönyv
Sebestyén Balázs és Bio Gabi ezúttal a reformtáplálkozás gyakorlatába avatja be olvasóit. Tudományos segédanyagokkal gazdagított ünnepi szakácskönyvet tart kezében a kedves Olvasó, több mint hatvan különleges recepttel, melyek megalkotásához segítségül hívták Bánfi Ibolya vegán séfet, aki több mint húsz esztendeje mindennapi szinten készít ízletes reformételeket otthon és főzőtanfolyamain.Egy izgalmas szakácskönyvsorozat első gyöngyszeme ez a kötet, amely kiemelt alkalmakra szánt ételekből és italokból szemezget, legyen az karácsony, szilveszter, születésnap, névnap, évforduló vagy baráti összejövetel. Az üdvözlőitaloktól és a vendégváró falatoktól elindulva eljutunk az ünnepi főételekig, nem feledkezve meg az édességekről sem. Célunk a gyakorlati ötletadás.Mit reggelizzek? Hogyan készül egy egészséges ebéd? Hogyan tehetem ízletesebbé az egészséges alkotókból készült fogásokat? Az elméleti ismeret mellé valóban hasznosak a gyakorlati ötletek. Az elmúlt évek rádiós műsorai, előadás-soro
Hasonló könyvek
E-mentes szakácskönyv
Szerző: Bánfi Ibolya-Sebestyén Balázs-Tóth Gábor
Sebestyén Balázs és Bio Gabi ezúttal a reformtáplálkozás gyakorlatába avatja be olvasóit. Tudományos segédanyagokkal gazdagított ünnepi szakácskönyvet tart kezében a kedves Olvasó, t
Gundel szakácskönyv
A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító kortársai olyan nagy, a vendéglátást ma is meghatározó személyisége
Babaszakácskönyv
Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság
Diabetes szakácskönyv
Hogyan tarthatja vércukorszintjét kordában?Mi módon orizheti meg fittségét?Kötetünk hasznos tanácsokkal és hatvan nagy hozzáértéssel összeállított recepttel segíti az egészséges él
Szakácskönyv
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..