BOOKS: 4827
2/9789632517032.jpg

Tokányok és raguk - receptek a nagyitól 52.

Szerző: Liptai Zoltán

A Tokányok és raguk című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Bakonyi gombás sertésragu nokedlivel, Szegfűgombás sertéstokány zöldfűszeres rizzsel, Csikóstokány galuskával - Tokányok és ragu receptek várnak a különleges ízek kedv

3/5999033928038.jpg

Tv paprika magazin - 2015. március

A megújult Tv Paprika Magazin a könnyen beszerezhető alapanyagokból készülő ételek mellé rengeteg olyan trükköt, praktikus tanácsot is ad, amelyekkel bárki könnyebbé teheti a mindennapi rutinnak számító sütés-főzést, és közben még tanulhat is. Így lesz a főzés öröm és kikapcsolódás egyszerre, amellyel az egész családnak és ..

3/5999033928021.jpg

Goodfood - világkonyha iv. évf. - 2015/3. + ajándék könyv!

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

2/9789632517018.jpg

Különleges finomságok - receptek a nagyitól 53.

Szerző: Korpádi Péter

A Különleges finomságok című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Áfonyás zabpehely, Gaspacho, Muszaka - Különleges finom receptek várnak a különleges ízek kedvelőire!

nopic.jpg2/9789632517025.jpg

Vendégváró szendvicskrémek - receptek a nagyitól 55.

Szerző: Korpádi Péter

A Vendégváró szendvicskrémek című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Avokádókrém, Füstös babkrém, Sültpaprika-krém - Vendégváró szendvicskrém receptek várnak a különleges ízek kedvelőire!

4/9789634060017.jpg

Bögresütik

Szerző: Cinclair, Mima

Tíz jó ok, hogy te is nekiállj bögresütit sütni:Ez az új konyhai divatőrület, és az egész világon hódít – ez nem lehet véletlen.Mindössze egy bögre, egy mikrohullámú sütő és néhány egyszerű alapanyag kell hozzá.Kevesebb mint 5 perc alatt fantasztikus sütit készíthetsz.Alig van utána mosogatnivaló!Nincsenek további torkoskodá

8/9789638194770.jpg

Receptsarok 2. - konyhasarok receptgyűjtemény sorozat 5.

A Konyhasarok receptgyűjtemény-sorozat első négy kötete eddig közel 600.000 példányban jelent meg az elmúlt évek során, több kiadásban. Nagy Gyuláné Tajti Éva a Semmelweis Egyetem I. Belgyógyászati Klinikájának vezető dietetikusa, aki a Hypertonia betegtájékoztató lapunk receptjeit, valamint a táplálkozási rovatot a kiadvány indul

5/9786155445163.jpg

Ünnepi sütemények - sütés és díszítés, fräulein klein házi cukrászdája

Süteményes recepteket tartalmazó sorozatunk harmadik kötete. Milyen süteményt süssek születésnapra, gyerekzsúrra, farsangra, húsvétra vagy karácsonyra? Fräulein Klein segít ebben. Az Ünnepi sütemények az évszakhoz és az alkalomhoz illő recepteket és díszítési ötleteket tartalmaz. A sütemények szépek, könnyen elkészíthetők és ..

5/9786155496165.jpg

Halak, vadak elkészítése

Szerző: Stőgermayer Antal

Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve a hazai sajtóban mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó „restaurateurje”, s halcsarnokot is működte

5/9786155104428.jpg

Ízletes sütemények - ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Készítsünk tökéletes tortákat, süteményeket, kekszeket és kenyérféléket e praktikus szakácskönyv segítségével. A lépésről lépésre kalauzoló fényképek és a világos, tömör utasítások könnyedén vezetnek be a sütés rejtelmeibe, az előkészületektől egészen az utolsó simításokig. Érezzük magunkat jól a konyhában, és

5/9786155104411.jpg

Gyors és könnyű ételek - spirálos!

Készítsünk ízletes és gyors ételeket e praktikus szakácskönyv segítségével. A lépésről lépésre kalauzoló fényképek és a világos, tömör utasítások könnyedén vezetnek be a főzés rejtelmeibe, az előkészületektől egészen az utolsó simításokig. Érezzük magunkat jól a konyhában, és rövidesen szemkápráztató és ízletes ..

9/9789639929463.jpg

Érzékenyek szakácskönyve

Szerző: Dr. Tolnai Orsolya

Vajon mik a jó szakácskönyv fő ismérvei? Hogy olyan recepteket tartalmaz, amelyek elkészítéséhez azonnal kedvet kapunk? Talán hozzátartozik, hogy a receptek változatos alapanyagokból legyenek összeállítva, és lehetőleg legyenek egészségesek. Az pedig már csak hab a tortán, ha a szerző közvetlensége és az ínycsiklandozó fotók mag

5/9786155104350.jpg

Burgonyás ételek - ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

A burgonya a világ egyik legnépszerűbb élelmiszere, és minden bizonnyal a legsokoldalúbbak közé tartozik. A földkerekség csaknem összes országában termesztik, ezernyi változata ismert, sajátos színekben, formában és állaggal - a vajsárga yukon goldtól a karibi térség telt narancsszínű jamgyökeréig.

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek