BOOKS: 4827
5/9786155104336.jpg

Gyors és könnyű ételek - ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Ebben a kötetben olyan ételek receptjeit gyűjtöttük össze a világ minden tájáról, melyeket könnyű az asztalra varázsolni, és friss alapanyagok felhasználásával készülnek. A konyhai munkát segítik a fogások elkészítését lépésről lépésre követhető fotók, valamint a hasznos elkészítési ötletek.

5/9786155104329.jpg

Egytálételek - ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Ebben a nagyszerű szakácskönyvben megtalálhatunk számos jól ismert egytálételt, levest és felfújtat a világ legkülönbözőbb tájairól, de jó néhány nem kevésbé ízletes újdonságot is. Mindegy, hogy laktató, kiadós étkeket vagy inkább különleges, egzotikus ízeket keresünk, nem kell csalódnunk.

5/9786155104367.jpg

Saláták - ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Ne csak nyáron, egész évben fogyasszunk salátát! A saláták ropogósak és könnyedek, izgalmasak és fűszeresek, tartalmasak és laktatóak is lehetnek. Képzeljük el őket ínycsiklandó előételként, köretként, frissítő zárófogásként, desszertként vagy akár főételként is.

3/5999033927918.jpg

Tv paprika magazin - 2015. február

A megújult Tv Paprika Magazin a könnyen beszerezhető alapanyagokból készülő ételek mellé rengeteg olyan trükköt, praktikus tanácsot is ad, amelyekkel bárki könnyebbé teheti a mindennapi rutinnak számító sütés-főzést, és közben még tanulhat is. Így lesz a főzés öröm és kikapcsolódás egyszerre, amellyel az egész családnak és ..

3/5999033927901.jpg

Goodfood - világkonyha iv. évf. - 2015/2.

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

5/9786155496127.jpg

Igazi magyar konyha - szegedi szakácskönyv (rézi néni)

Szerző: Rézi Néni

Rézi néni szakácskönyve a legismertebb szakácskönyvek közé tartozik. A számtalan kiadást megért szakácskönyvből dédszüleink konyhaművészetével ismerkedhetünk meg. A könyv először 1876-ban jelent meg és szerzője Dolecskó Terézia volt, aki igazi művésze volt a konyha tudományának. Rézi néni könyvét Tömörkény István is m

8/9789638986696.jpg

A napfénytől a tűzhelyig - dvd melléklettel

Szerző: Hémangi Dévi Dászi

A szupermarketek kínálatának köszönhetően ma már egyre kevesebben tudják, hogy a zöldségek és gyümölcsök melyik szezonban teremnek. Sokan nem tudnak vagy nem szeretnek főzni, a készételek fogyasztása rohamosan emelkedik. Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak? Ha a természet kedvelője, szereti az ízeket, illetve sze

9/9789639637993.jpg

Házi sütemények

Szerző: Pöltl Jánosné

Pöltl Jánosné – a szerző – szeretné a hagyományt nem csupán megőrízni, hanem életre kelteni is. A könyv jól összegyűjtött, kipróbált recepttár, válogatás. Ezekben a süteményekben nem szerepelnek állományjavítók, tartósítószerek, minden természetes agyagból készül.

3/5999033927741.jpg

Tv paprika magazin - 2015. január

A megújult Tv Paprika Magazin a könnyen beszerezhető alapanyagokból készülő ételek mellé rengeteg olyan trükköt, praktikus tanácsot is ad, amelyekkel bárki könnyebbé teheti a mindennapi rutinnak számító sütés-főzést, és közben még tanulhat is. Így lesz a főzés öröm és kikapcsolódás egyszerre, amellyel az egész családnak és ..

3/5999033927734.jpg

Goodfood - világkonyha iv. évf. - 2015/1.

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

6/9789636899905.jpg

Hamburgerek - a barbecue ranch burgertől a miszós burgerig

Szerző: Gayler, Paul

Az elismert séf, Paul Gayler innovatív burgerreceptjeivel friss, nemzetközi megközelítésből tekint az egész világon népszerű témára. Megszokott kedvencek és szokatlan, rafinált verziók receptjei egyaránt megtalálhatók a könyvben: a finoman fűszerezett thai halburgertől a klasszikus, „full extrás” burgerig. Paul segít visszahelyezni

5/9786155901072.jpg

Cristiano - ronaldo képes története

Exkluzív kivitelű, több száz fotót és eddig kevésbé ismert részletet tartalmazó nagy formátumú album, amelyből kiderül, hogyan vált Cristiano Ronaldo a Manchester United, a Real Madrid és a Juventus kivételes klasszisává, miközben a portugál válogatott vezéreként is történelmet írt, miként lett - komoly birodalmat maga köré ép

2/9789632516394.jpg

Gluténmentes finomságok - nem csak lisztérzékenyeknek

Szerző: Kovácsné Oszlánczki Judit

Az emberekkel történt beszélgetéseim során gyakran felmerült, hogy milyen nehéz is gluténmentes diétát tartani. Sajnos nagy gondot jelent a megfelelő kenyér megsütése és a változatos étrend kialakítása. A boltokban kapható gluténmentes készételek, édességek drágák, a speciális lisztkeverékek csak szaküzletekből vagy az internet

1/9789631209891.jpg

20 séf 100 recept - nem csak ínyenceknek

20 magyar séf, 100 válogatott recept: egyszerre riportkötet és szakácskönyv, a szerzők a Magyar Konyha magazin újságírói. Megszokott és ismeretlen alapanyagok, régi és új technológiák, meglepő ízkompozíciók, számtalan profi tipp és ötlet, hogy az ételek otthon is elkészíthetők legyenek. Mellette a tanulságos és olykor meglepő

3/9789633574935.jpg

River cottage - zöldséget minden napra!

Szerző: Fearnley-whittingstall, Hugh

"Tartalom: ""Nevezzenek nyugodtan hatalommániásnak, de most életeket próbálok megváltoztatni. Azt szeretném elérni, hogy az olvasóim több zöldséget egyenek. Sokkal több zöldséget. Bízom benne, hogy ehhez nem szónoklatokra van szükség, hanem csábító ételekre..."""

3/9789633574928.jpg

Heston blumenthal otthon

Szerző: Blumenthal, Heston

Tartalom: Heston Blumenthal neve szétválaszthatatlanul összeforrt a molekuláris gasztronómiával. A lenyűgöző és bizarr receptjeiről, különleges eszközöket használó főzési technikájáról ismert séf legújabb könyvében a konyhaművészetet egy új oldalról közelíti meg: az izgalmas ételek leírása mellett megosztja azokat a hátté

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek