
Dr. Tolnai Orsolya : Érzékenyek szakácskönyve
Vajon mik a jó szakácskönyv fő ismérvei? Hogy olyan recepteket tartalmaz, amelyek elkészítéséhez azonnal kedvet kapunk? Talán hozzátartozik, hogy a receptek változatos alapanyagokból legyenek összeállítva, és lehetőleg legyenek egészségesek. Az pedig már csak hab a tortán, ha a szerző közvetlensége és az ínycsiklandozó fotók magával ragadnak.Jelen szakácskönyvben a felsoroltakkal mind találkozunk.A szerző, Dr. Tolnai Orsolya akkor kényszerült szembenézni azzal, hogy felfedezze a glutén-, laktóz- és cukormentes ételekben rejlő lehetőségeket, amikor a már meglévő inzulinrezisztenciája mellé glutén-, és laktózérzékenységet is diagnosztizáltak nála. Ő azonban megtalálta a módját, hogyan tud boldogulni a mindenmentes táplálkozás útvesztőjében, hogyan tudja a lehető legváltozatosabb ételeket elkészíteni laktóz, glutén, és cukor használata nélkül. Ezeket a felfedezéseket receptkönyvén keresztül most nekünk is átadja.Receptjeiben megpróbálta a hagyományost a modernnel, a teljesen szokványos
Hasonló könyvek
Érzékenyek desszertes könyve
Szerző: Dr. Tolnai Orsolya
Ismét hiánypótló mű született az érzékenyek konyhaművészetében: kezében tartja a legfinomabb desszertek gyűjteményét Dr. Tolnai Orsolya tálalásában! Miután inzulinrezisztenciát, gl
Vadászok szakácskönyve
A vadászat élvezete és a sikeres vadászat felett érzett öröm a legősibb emberi tapasztalatok közé tartoznak. Amikor a mezőn, a lápvidéken, a hegyekben vagy az erdőben töltünk egy napot
Babaszakácskönyv
Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság
Szakácskönyv
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu
Nagyevők szakácskönyve
A tartalomból: Levesek - Hideg ételek - Köretek, egytálételek - Halételek - Húsételek - Világkonyha - Tészták, édességek.
Halak szakácskönyve
A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta