Dr. Tolnai Orsolya : Érzékenyek szakácskönyve

ID: 0000191147
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789639929463
Megjelenés éve: 2014
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Vajon mik a jó szakácskönyv fő ismérvei? Hogy olyan recepteket tartalmaz, amelyek elkészítéséhez azonnal kedvet kapunk? Talán hozzátartozik, hogy a receptek változatos alapanyagokból legyenek összeállítva, és lehetőleg legyenek egészségesek. Az pedig már csak hab a tortán, ha a szerző közvetlensége és az ínycsiklandozó fotók magával ragadnak.Jelen szakácskönyvben a felsoroltakkal mind találkozunk.A szerző, Dr. Tolnai Orsolya akkor kényszerült szembenézni azzal, hogy felfedezze a glutén-, laktóz- és cukormentes ételekben rejlő lehetőségeket, amikor a már meglévő inzulinrezisztenciája mellé glutén-, és laktózérzékenységet is diagnosztizáltak nála. Ő azonban megtalálta a módját, hogyan tud boldogulni a „mindenmentes” táplálkozás útvesztőjében, hogyan tudja a lehető legváltozatosabb ételeket elkészíteni laktóz, glutén, és cukor használata nélkül. Ezeket a felfedezéseket receptkönyvén keresztül most nekünk is átadja.Receptjeiben megpróbálta a hagyományost a modernnel, a teljesen szokványos

Hasonló könyvek

9/9789639929487.jpg

Érzékenyek desszertes könyve

Szerző: Dr. Tolnai Orsolya

Ismét hiánypótló mű született az érzékenyek konyhaművészetében: kezében tartja a legfinomabb desszertek gyűjteményét Dr. Tolnai Orsolya tálalásában! Miután inzulinrezisztenciát, gl

nopic.jpg2/9789632380650.jpg
2/9789632442815.jpg

Vadászok szakácskönyve

A vadászat élvezete és a sikeres vadászat felett érzett öröm a legősibb emberi tapasztalatok közé tartoznak. Amikor a mezőn, a lápvidéken, a hegyekben vagy az erdőben töltünk egy napot

9/9639409519.jpg

Babaszakácskönyv

Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság…

9/9789639552418.jpg

Szakácskönyv

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu

7/9639117034.jpg

Nagyevők szakácskönyve

A tartalomból: Levesek - Hideg ételek - Köretek, egytálételek - Halételek - Húsételek - Világkonyha - Tészták, édességek.

4/9638624764.jpg

Halak szakácskönyve

A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta

nopic.jpg5/963747540X.jpg