Stőgermayer Antal : Halak, vadak elkészítése
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve a hazai sajtóban mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.
Hasonló könyvek
Halak, vadak elkészítése
Szerző: Stőgermayer Antal
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve a hazai sajtóban mint ve
Házi sajtkészítés - kézműves sajtok
A sajtkészítés csodálatos dolog! Türelemre, kreativitásra, szeretetre tanít. Olyan varázslatos világba kerülsz bele, amely teljesen magával ragad. A sajt él mindaddig, míg meg nem esszük
Halak, vadak - frank júlia konyhája
Szerző: Frank Júlia
Tisztában vagyok étkezési szokásainkkal, vagyis azzal, hogy itthon nem sok halat, és még annál is kevesebb vadhúst fogyasztunk. Sajnos. Az a néhány halétel, ami húsvétkor és karácsony
Wok
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Ismert és kedvelt fogások a világ minden részéről. Nagyszerű receptek frissensültekhez, előételekhez, de a mindennapi étkezés