Stőgermayer Antal : Halak, vadak elkészítése

ID: 0000191205
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9786155496165
Megjelenés éve: 2015
Állapot: Új könyv
A könyv ára: 2755 Ft
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve a hazai sajtóban mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó „restaurateurje”, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.

Hasonló könyvek

5/9786155496165.jpg

Halak, vadak elkészítése

Szerző: Stőgermayer Antal

Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve a hazai sajtóban mint ve

2/9789632517254.jpg

Házi sajtkészítés - kézműves sajtok

A sajtkészítés csodálatos dolog! Türelemre, kreativitásra, szeretetre tanít. Olyan varázslatos világba kerülsz bele, amely teljesen magával ragad. A sajt él mindaddig, míg meg nem esszük

1/9789631358421.jpg

Halak, vadak - frank júlia konyhája

Szerző: Frank Júlia

„Tisztában vagyok étkezési szokásainkkal, vagyis azzal, hogy itthon nem sok halat, és még annál is kevesebb vadhúst fogyasztunk. Sajnos. Az a néhány halétel, ami húsvétkor és karácsony

7/9639237329.jpg

Wok

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Ismert és kedvelt fogások a világ minden részéről. Nagyszerű receptek frissensültekhez, előételekhez, de a mindennapi étkezés

nopic.jpg7/9633687223.jpg