BOOKS: 4827
2/9789632912479.jpg

Szivárvány szakácskönyv

Szerző: Lénárt Gitta

A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok fel

5/9786155203930.jpg

Saláta vacsorák - 1x1 konyha

Az 1x1 Konyha egy olyan színes szakácskönyv sorozat, amely fotókkal illusztrálva segít ötleteket meríteni a kezdőknek és a konyhában már otthonosan mozgóknak egyaránt..

2/9789632517346.jpg

Steakek - húsimádók nagy könyve

Szerző: Korpádi Péter

Egy jókora szelet steak minden húsimádó álma! Ez a könyv nemcsak ízletes és ínycsiklandó recepteket kínál a kedves olvasónak, hanem különféle fortélyokat is megtanít, hogy valóban jól sikerüljön ez a különleges fogás. A több mint ötven receptleírás mellett útmutatást adunk a különböző hústípusokhoz, sütési módokhoz, f

2/9789632517339.jpg

Édes és sós gombócok - receptek a nagyitól 58.

Szerző: Liptai Zoltán

A Édes és sós gombócok című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Kukoricagombóc rumos csokoládémártással, Gyümölcsrizsgombóc bundában sütve, Sonkagombócok karamellöntettel - Édes és sós gombóc receptek várnak a különleges íz

2/9789632517322.jpg

Diabetikus desszertek - receptek a nagyitól 56.

Szerző: Liptai Zoltán

A Diabetikus desszertek című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Hamis raffaello golyó, Gyümölcskosarak, Kókuszos kocka - Diabetikus desszert receptek várnak a különleges ízek kedvelőire!

2/9789632517049.jpg

Cseréptálban készült ételek - receptek a nagyitól 57.

Szerző: Liptai Zoltán

A Cseréptálban készült ételek című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Alföldi babos káposzta, Zöldséges sertéspástétom, Erdei gombás babegytál paradicsommal - Cseréptálban készült étel receptek várnak a különleges ízek kedv

8/9789638966582.jpg

Szerelmem, cupcake! - csészetorták díszmagyarban

Szerző: Horváth Judit

A jelenleg Angliában élő szerző könnyedén és gyorsan elkészíthető, látványos és mennyei csészetortácskái (cupcake-jei) mindenkit meghódítanak: sorra nyeri a rangos versenyeket, kupákat a leghíresebb magyar sütemények cupcake-re való átültetésével, receptjei számos angol lapban jelennek meg rendszeresen, népszerű, angol nyelvű b

6/9789636355197.jpg

A d-vitamin-csoda - a gyógyító szakács

Szerző: Hargitai György - Csigó László

A D-vitamin a Nap vitaminja - mindannyian hallottuk már ezt a kifejezést, abba azonban nem gondolunk bele, hogy a hidegebb, őszi-téli időszakban egyre kevesebb napfény ér bennünket, ezáltal D-vitamin-szintünk jelentősen csökkenhet. Ha nem pótoljuk megfelelően a hiányát, gyermekkorban csontfejlődési zavarok, a felnőtteknél fáradtság, ál

3/5999033928199.jpg

Goodfood - világkonyha iv. évf. - 2015/4. + ajándék!

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

4/5998644114335.jpg

Jamie magazin 1. - 2015/1. április

Szerző: Jamie Oliver

A Jamie Magazin a legizgalmasabb magyar és nemzetközi receptek mellett gasztronómiai érdekességekkel és hasznos életmódtanácsokkal jelentkezik évente tízszer. A világsikerű, 45 országban, több mint 10 nyelven megjelenő magazin végre a magyar olvasóknak is elhozza Jamie kedvenc ételeit és a világ vezető séfjeinek exkluzív ajánlatait.

3/9772063246022.jpg

Sztárséfek - exkluzív goodfood kollekció (2015/1.)

"Mindenki ismeri és mindenki imádja őket: Gordon Ramsay, Jamie Oliver, Mautner Zsófia – csak néhány név azok közül, akiktől mindig szívesen tanulunk. Most megjelenő, 128 oldalas kiadványunkban a leghíresebb sztárséfek mutatják be a kedvenc receptjeiket, avatnak be konyhatrükkjeikbe és segítenek eligazodni a mesterfogások között. Legf

0/9789630982689.jpg

Egyszerűen paleo - 400 könnyen elkészíthető recept

Szerző: Carpender, Dana

"Dana Carpender saját bevallása szerint a szénhidrátszegény életmódtól jutott el a paleoig, s látta be, hogy a két „diéta” rengeteg elvében hasonlít egymásra. Hosszasan tanulmányozta a paleo szakirodalmat, hogy olvasóinak egy tudományosan megalapozott, megbízható szakácskönyvet adjon a kezébe. A legegszerűbb fűszer és hozzávalók

1/9789631362862.jpg

Magos receptek - variációk egészséges olajos magvakra

Szerző: Frank Júlia

Az egészséges táplálkozás nem nélkülözheti az olajos magvakat, hiszen nagy mennyiségben tartalmaznak többszörösen telítetlen zsírsavakat, továbbá gazdag vitamin- és ásványianyag-forrásnak számítanak. Rendszeres fogyasztásuk jelentősen csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulását, és gyulladáscsökkentő hatásuk sem elha

2/9789632516981.jpg

Edd körbe a világot!

Talán túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy van két dolog a világon, amit mindenki szeret: szép helyekre utazni és finomakat enni. Könyvük szubjektív válogatást tartalmaz a világ nemzeteinek legjellemzőbb és legfinomabb ételeiből, melyeket saját otthonunkban mi is könnyedén elkészíthetünk. A receptek összeállításakor kerültünk a

2/9789632517001.jpg

Farsangi fánkok - receptek a nagyitól 54.

Szerző: Liptai Zoltán

A Farsangi fánkok című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Karamelles kelt beignet fánk, Berlini csokoládés töltött fánk, Meggyes túrófánk - farsangi fánk receptek várnak a különleges ízek kedvelőire!

1/9789631362732.jpg

Levendula, rózsa, ibolya - a legnemesebb ehető virágok

Szerző: Halmos Monika

75 recept színes ételfotókkal!Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot – az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok konyháját emelheti a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára. Receptgyűjteményünk egészen egyszerű alapanyagokból elegáns és bá

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek