BOOKS: 4827
5/9786155417092.jpg

Ázsiai ízek - fánki föő

Szerző: Szabolcs András - Szabolcs-gyuris Éva

Egy fiatal házaspár kalandja, akik sok év világjárás után hazatérnek Magyarországra, hogyvietnami éttermet nyissanak Budapest belvárosában. Némi nehézséget jelent, hogy étterembenaddig csak vendégként jártak, hogy Magyarországon akkor még ismeretlenek a vietnami ételek,és hogy az üzletépítés kellős közepén babájuk születik… A

2/9789632912554.jpg

Szuperételek: együnk egészséget minden nap!-gyors és egyszerű receptek 10 ismert

Szerző: Pfeiffer, Kelly

Tudtad, hogy a fodros kel több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs, és több kalciumot, mint egy pohár tej? Hogy az áfonya gazdagabb antioxidánsban, mint bármely más gyümölcs? És hogy a quinoa nem gabonaféle, hanem mag, ezért teljes mértékben gluténmentes, ugyanakkor a magas vas-, mangán-, lizin- és riboflavin-tartalma révén stabilizálja ..

5/9786155901089.jpg

Angóóól! - történetek a brit labdarúgás világából

Szerző: Berei Dániel

Sztorik a futball szülőhazájából – játékosokról, csapatokról, menedzserekről és meccsekről – a kezdetektől napjainkig. Botrányosak, mint George Best nőügyei, viccesek, mint Paul Gascoigne, amikor Les Ferdinand „micsodájáról” beszélt, brutálisak, mint Éric Cantona, ha egy Crystal Palace-szurkoló került az útjába, és tragikusak,

2/9789632912561.jpg

Nyersen és egyszerűen

Szerző: Wignall, Judita

A friss és élő ételek táplálják a testünket, csillapítják az éhségrohamainkat és feltöltenek energiával. A nyers étrend tisztít, erősíti az immunrendszert és segít, ha fogyni szeretnénk. Már az is jelentős változást hozhat a mindennapjainkban, ha napi egy nyers étkezést – például a reggeli zöldturmixot – iktatunk be az étren

2/9789632912585.jpg

Házi aszalás - aszalógéppel készíthető finomságok

Szerző: Michelle Keogh

Gondolta volna, hogy aszalógéppel nem csak almát, banánt és paradicsomot aszalhatunk, de készíthetünk nyers pizzalapot, száraztésztát, müzliszeletet, palacsintát és levendulás-rózsás bőrradírt is?Az aszalás kiváló módszer arra, hogy mindig legyen a kezünk ügyében egészséges és finom ennivaló. Az eljárás rendkívül egyszerű:

1/9789631363234.jpg

Házisáfrány szakácskönyv - főzni szexi

Szerző: Déri Szilvia

„Ez a könyv neked szól, aki mindig rohansz, és ha megéhezel, rendelsz valami szörnyűséget egy ételkiszállító cégtől, ám a főzéshez még mindig nem jött meg a kedved. Neked, aki városban élsz és talán épp szingli vagy, de ha nem, az ebédet és a vacsorát akkor is a laptop mellett eszed meg, mert ugye a határidők. Neked, akinek tele

3/9789633030684.jpg

Desszertek

Szerző: Berry, Mary

Mary Berry, Nagy-Britannia talán legismertebbszakácskönyvírója, a „torták királynője”, akit a hazaiközönség mostanában a Sütimester című TV-műsorbanláthat újra képernyőn.Ebből az immáron klasszikussá vált könyvéből olyanédességek receptjét ismerhetjük meg, melyek fi nomak,gyönyörűek és legtöbbjük gyorsan és viszonylage

5/9786155492785.jpg

A bizarr valóság - kulináris kalandozások szerte a világban

Szerző: Zimmern, Andrew

ANDREW ZIMMERN a világhírű séf és gasztronómiai szakíró, a Bizarr ételek című nagy sikerű televíziós sorozat házigazdája szó szerint körbeette már az egész világot – szinte nincs olyan különleges étel és helyi specialitás, amit ne kóstolt volna meg. Zimmernt azonban nem csupán a megszokottól eltérő ízek, a különleges össz

3/5999033928953.jpg

Goodfood - világkonyha iv. évf. - 2015/10.

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

8/9786158033107.jpg

Állati finom növényi ízek - vegán receptek

Szerző: Hémangi Dévi Dászi

A vegetáriánus étkezés egészséges és hasznos, az egyetlen feltétele, hogy követőjének okosan összeállított és változatos ételeket kell fogyasztania. Az ilyen menü táplálja a testet, és elősegíti az elme működését és békéjét. Hosszú távon csak úgy tudjuk fenntartani, ha magunk is megtanulunk ízletes és laktató ételeket k

3/9789633105856.jpg

50 édesség - amit el kell készítened

Szerző: Kárai Dávid

Kárai Dávid az ízHUSZÁR blog alapító szerzője és az ország legnépszerűbb receptoldalának ésgasztromagazinjának, a NoSaltynak a főszerkesztője. Könyve emblematikus receptek gyűjteménye. Olyandesszerteké, amelyeket legalább egyszer otthon is el kell készíteni – a klasszikusoktól kezdve, mint a zserbó,a mézeskalács vagy a palacsinta, ..

2/9789632517537.jpg

Paleo reggelik

Szerző: Korpádi Péter - Paty Árpád

A nagysikerű Paleokonyha cimű kiadványunk után most új könyvel kedveskedünk olvasóinknak, a Paleo reggelikkel. A paleo étrend követőinek gyakran okoz gondot, hogy mit reggelizzenek, mit vigyenek magukkal a munkahelyükre vagy milyen tízórait csomagoljanak a gyereknek az iskolába. Mivel a reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezért nagyon font

2/9789632517636.jpg

Makaron - a szivárvány minden színében

Szerző: Korpási Péter - Patyi Árpád

A szivárvány minden színében pompázó, apró sütemények mindenki tekintetét azonnal megfogják, ha a cukrászda kínálójában sorakoznak. Ezzel a receptgyűjteménnyel szeretnénk mindenkit biztatni, hogy nemcsak a nagyszerű cukrászok kiváltsága makaront készíteni, hanem otthon is boldogulunk vele. Vendégváró falatkáknak, desszertnek, tea

3/9789633105788.jpg

Lakoma 2. - az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből

Szerző: Váncsa István

Váncsa István nagy sikert aratott szakácskönyve, a Lakoma második része az olasz konyha remekeit veszisorra – a szerzőtől már megszokott módon, szórakoztató, irodalmi, anekdotázó stílusban.A komoly kutatómunkával összeállított gasztronómiai vallomás a tradicionális olasz étkezés tagolásáhozigazodva négy nagyobb részből áll: An

3/9789633106143.jpg

Leves minden napra

Szerző: Fűszeres Eszter

A leves igazi házias fogás, amibe belefőzzük szívünket-lelkünket. Pár évtizede gyakran megesett, hogy reggelegy kiadós levessel indították a napot. Később veszített a népszerűségéből, de manapság újra a reneszánszátéli, és az egyik legfontosabb ételünk lett.A világ nagyvárosaiban sorra nyílnak a levesező kis éttermek, ahol j

1/9789631363241.jpg

Az életem ízei

Szerző: Frank Júlia

„A kötet, amelyet most a kezében tart, kissé rendhagyó, mert nem szakácskönyv, bár van benne sok recept is. Főként olyan utazási élményeimről mesélek, amelyek érdekesek, szokatlanok, közük van a gasztronómiához, néhányuk az életem különleges fordulataihoz, élményeihez kapcsolódik. Amolyan ťízes élet – ízes ételŤ, annál is

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek