Váncsa István : Lakoma 2. - az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből

ID: 0000198027
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789633105788
Megjelenés éve: 2015
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Váncsa István nagy sikert aratott szakácskönyve, a Lakoma második része az olasz konyha remekeit veszisorra – a szerzőtől már megszokott módon, szórakoztató, irodalmi, anekdotázó stílusban.A komoly kutatómunkával összeállított gasztronómiai vallomás a tradicionális olasz étkezés tagolásáhozigazodva négy nagyobb részből áll: Antipasti, Primi, Secondi és Dolci. Az olvasó ízlése dönti el, hogylineárisan halad-e a talján konyhatörténelemben, vagy kedvére szemezget a receptek között, egy-egytájegységre, ételfélére koncentrálva.A Lakoma második része méltó folytatása az első kötetnek, és ahhoz hasonlóan a gasztronómiai félmúltnakállított emlék, a tradicionális olasz ízek és hangulatok öröksége a jövő generációinak.„(…) Váncsa nem akar nagyot mondani. Szorgalmasan összegereblyézi a legfontosabb adatokat, gondosanátszűri a szakirodalmat, és hagyja, hogy mindez előnyösen keveredjen az addig összekóstolt mindenséggel.Persze a közbülső fázis a perdöntő, hiszen minderről véleménye is van. Amiért o

Hasonló könyvek

4/9789634336136.jpg

Lakoma 3. - a francia konyha legfinomabb ételeiből

Szerző: Váncsa István

A lakoma folytatódik – a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma – A francia konyha legfinom

4/9789634330615.jpg

Váncsa istván szakácskönyve - ezeregy+ recept (új, bővített kiadás 2016)

Szerző: Váncsa István

Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Egyedülálló mű, amely szakácskönyvnek nélkülözhetetlen, olvasmánynak pedig roppant szó

3/9789633105771.jpg

Lakoma - első rész

Szerző: Váncsa István

Váncsa István keresett, különleges szakácskönyve, a Lakoma című sorozat első darabja most új kiadásban, változatlan tartalommal jelenik meg: a Mediterráneumból a görög, török, ciprus

3/9789633105788.jpg

Lakoma 2. - az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből

Szerző: Váncsa István

Váncsa István nagy sikert aratott szakácskönyve, a Lakoma második része az olasz konyha remekeit veszisorra – a szerzőtől már megszokott módon, szórakoztató, irodalmi, anekdotázó stílu

4/9789634336136.jpg

Lakoma 3. - a francia konyha legfinomabb ételeiből

Szerző: Váncsa István

A lakoma folytatódik – a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma – A francia konyha legfinom

4/9789634330615.jpg

Váncsa istván szakácskönyve - ezeregy+ recept (új, bővített kiadás 2016)

Szerző: Váncsa István

Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Egyedülálló mű, amely szakácskönyvnek nélkülözhetetlen, olvasmánynak pedig roppant szó

3/9789633105771.jpg

Lakoma - első rész

Szerző: Váncsa István

Váncsa István keresett, különleges szakácskönyve, a Lakoma című sorozat első darabja most új kiadásban, változatlan tartalommal jelenik meg: a Mediterráneumból a görög, török, ciprus

3/9789633030257.jpg

Lakoma - a görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhák

Szerző: Váncsa István

Váncsa István új szakácskönyve a Lakoma című sorozat első darabja, amely a mediterráneumból a görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhákat fogja át, 650