Váncsa István : Lakoma 2. - az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből
Váncsa István nagy sikert aratott szakácskönyve, a Lakoma második része az olasz konyha remekeit veszisorra a szerzőtől már megszokott módon, szórakoztató, irodalmi, anekdotázó stílusban.A komoly kutatómunkával összeállított gasztronómiai vallomás a tradicionális olasz étkezés tagolásáhozigazodva négy nagyobb részből áll: Antipasti, Primi, Secondi és Dolci. Az olvasó ízlése dönti el, hogylineárisan halad-e a talján konyhatörténelemben, vagy kedvére szemezget a receptek között, egy-egytájegységre, ételfélére koncentrálva.A Lakoma második része méltó folytatása az első kötetnek, és ahhoz hasonlóan a gasztronómiai félmúltnakállított emlék, a tradicionális olasz ízek és hangulatok öröksége a jövő generációinak.( ) Váncsa nem akar nagyot mondani. Szorgalmasan összegereblyézi a legfontosabb adatokat, gondosanátszűri a szakirodalmat, és hagyja, hogy mindez előnyösen keveredjen az addig összekóstolt mindenséggel.Persze a közbülső fázis a perdöntő, hiszen minderről véleménye is van. Amiért o
Hasonló könyvek
Lakoma 3. - a francia konyha legfinomabb ételeiből
Szerző: Váncsa István
A lakoma folytatódik a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma A francia konyha legfinom
Váncsa istván szakácskönyve - ezeregy+ recept (új, bővített kiadás 2016)
Szerző: Váncsa István
Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Egyedülálló mű, amely szakácskönyvnek nélkülözhetetlen, olvasmánynak pedig roppant szó
Lakoma - első rész
Szerző: Váncsa István
Váncsa István keresett, különleges szakácskönyve, a Lakoma című sorozat első darabja most új kiadásban, változatlan tartalommal jelenik meg: a Mediterráneumból a görög, török, ciprus
Lakoma 2. - az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből
Szerző: Váncsa István
Váncsa István nagy sikert aratott szakácskönyve, a Lakoma második része az olasz konyha remekeit veszisorra a szerzőtől már megszokott módon, szórakoztató, irodalmi, anekdotázó stílu
Lakoma 3. - a francia konyha legfinomabb ételeiből
Szerző: Váncsa István
A lakoma folytatódik a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma A francia konyha legfinom
Váncsa istván szakácskönyve - ezeregy+ recept (új, bővített kiadás 2016)
Szerző: Váncsa István
Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Egyedülálló mű, amely szakácskönyvnek nélkülözhetetlen, olvasmánynak pedig roppant szó
Lakoma - első rész
Szerző: Váncsa István
Váncsa István keresett, különleges szakácskönyve, a Lakoma című sorozat első darabja most új kiadásban, változatlan tartalommal jelenik meg: a Mediterráneumból a görög, török, ciprus
Lakoma - a görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhák
Szerző: Váncsa István
Váncsa István új szakácskönyve a Lakoma című sorozat első darabja, amely a mediterráneumból a görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhákat fogja át, 650