BOOKS: 4827
9/9789639888487.jpg

Lilla szakácskönyve

Szerző: Bagolyné Szűcs Andrea

Kedves kis kukták!Ez a szakácskönyv a legkisebbeknek készült, akik most vesznek a kezükbe először fakanalat. Bátran vágjatok bele, mert receptjeink útmutatásai alapján minden kisgyerek - a szülei segitségével - el tudja készíteni ezeket az egyszerű, mutatós, inycsiklandó fogásokat.Jó főzőcskézést kívánunk!

1/9789631357745.jpg

Svédasztal magyarosan

Szerző: Frank Júlia

Eredetileg svéd szokás, hogy a vendégeknek szánt összes ételt-italt egyszerre kiteszik az asztalra, ahonnan ki-ki kedve és gusztusa szerint válogat. Svédasztalos büféről akkor beszélünk, ha a büféasztalon többféle hideg és meleg étel, desszert és ital található. Sok-sok előnye mellett az egyik, hogy ki-ki olyan ételt szed a tányérj

2/9789632520179.jpg

A legfinomabb ételek - híres mesterszakácsok receptjeivel

Szerző: Terry Durack

E fenséges ételek rövid leírásai új, magasabb színvonalat kínálnak a kötelezo olvasmányok sorában az igazi ínyencek számára, amikor a különleges ízek felkutatásában újabb nagy kalandjukra indulnak. Ez a könyv a páratlanul finom ételek, ritka alapanyagok, fényuzo ünnepek, és a valóban házias szakácsmuvészet kézikönyve, mely a

2/9636792343.jpg

Tészták - receptvarázs -

Szerző: Horváth Ildikó-Szabó Sándorné

Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni Szakácskönyv sorozatunkkal, melyekben kitűnő, Ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük,

0/9634970516.jpg

Jack konyhája

Szerző: Tommy Baratta

Tommy Baratta manhattani étterme, a Marylou's a hollywoodi filmsztárok méltán kedvelt törzshelye. Az olasz főszakács jelen könyvében a szélesebb közönség előtt is föltárja messze földön híres konyhájának féltve őrzött kulisszatitkait. Jack Nicholsont olyannyira lenyűgözték a fenséges ízű ételek, hogy 1983-ban fölkérte Tommyt, ..

9/9789639485242.jpg

Pesto - chutneyk és izletes mártások -

Szerző: Oetker Dr.

Könyvünkben megismerkedhetünk a konyha olyan titokzatos sztárjaival, mint a pesto, mártások, hideg szószok, chutneyk, olajban és ecetben pácolt csemegék. Ezek fokozzák a kulináris élvezeteket, már puszta látványukkal is. Ezek az ínyencségek koronázzák meg a tésztát, a rizst, a salátát, a húsokat és a halakat. Bizonyos ideig el is ta

1/9789631357608.jpg

Zöldséges ételek - nem csak vegetáriánusoknak - frank júlia konyhája

Szerző: Frank Júlia

A Frank Júlia konyhája sorozat egy újabb kötetét tartják a kezükben, amelyben ínycsiklandó zöldséges ételek receptjeit osztom meg Önökkel. Azonban ne közismert köreteket és főzelékeket keressenek benne, mert ilyenek itt - helyszűke miatt - nem találhatók. Csak az újfajta, ízletes fogásokat írtam le, amelyek legújabb kísérletezés

0/9639490478.jpg

Világasztal - rengeteg recepttel -

Szerző: Juhani Nagy János

A könyvnek az olvasója beutazhatja a közeli s távoli vidékeket - saját karosszékében ülve, és a 150 recept segítségével végigkóstolhatja a világot - saját konyhájában.

0/9789630956062.jpg

évszakok szakácskönyve

Szerző: Fitos Gyula

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen szeretnek főzni. Fitos Gyula szakácskönyvéből kiderül, hogy a legegyszerűbb, legismertebb ételeket is megfőzhetjük egy kicsit másképp, egy kicsit még jobb ízűre, de találunk új recepteket is, sőt az évszakoknak megfelelően össz

1/9789631360110.jpg

óriás szakácskönyv - kezdőknek és haladóknak - 4000 recept

Szerző: Frank Júlia

Régebben, amikor a könyvkiadás még nem kényeztette el a háziasszonyokat, minden családban volt egyanyáról lányára szálló szakácskönyv, amely nemcsak recepteket tartalmazott, hanem a konyhai alapműveletek leírását is. Ezt a nagy családi szakácskönyvet állított össze modern formában Frank Júlia, figyelembe véve

9/9789639574397.jpg

Hétköznapi ünnepek

Szerző: Williams-Sonoma

Napjaink társas összejöveteleit a kötetlenség jellemzi. Az e könyvben ismertetett, 85 receptből összeállított 15 menü a támponként szolgáló tervezési segédlettel és a háziasszonyi teendőkkel kapcsolatos javaslatokkal együtt az oldott, könnyed hangulatú, mégis stílusos és emlékezetes vendéglátás garanciája.

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek