Frank Júlia : Svédasztal magyarosan

ID: 0379980100
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789631357745
Megjelenés éve: 2008
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Eredetileg svéd szokás, hogy a vendégeknek szánt összes ételt-italt egyszerre kiteszik az asztalra, ahonnan ki-ki kedve és gusztusa szerint válogat. Svédasztalos büféről akkor beszélünk, ha a büféasztalon többféle hideg és meleg étel, desszert és ital található. Sok-sok előnye mellett az egyik, hogy ki-ki olyan ételt szed a tányérjára, amilyet szeret. A másik előnye, hogy a háziasszony az ételeket előre elkészítheti, és egész este együtt lehet a vendégekkel. Ez a fajta vendéglátás a családi és a baráti vendégségekben Magyarországon is tért hódított, ugyanis még a legkisebb lakásban is megoldható, mindössze egy nagy asztal szükséges hozzá.Frank Júlia új sorozatának hatodik kötetében svédasztalra való hideg és meleg ételekből, desszertekből és italokból terít elénk bőséges és ínycsiklandó választékot, miután megismertetett a vendégvárás megszívlelendő tízparancsolatával.

Hasonló könyvek

1/9789631358902.jpg

Lángosparti

Szerző: Frank Júlia

Mi legyen a hűtőben, amit bármikor elő lehet venni, és amit biztosan szeretnek is a vendégek? Mi az, ami nem drága, és nem is kell halálra dolgozni vele magunkat? A válasz: a LÁNGOS. Nincs

6/9631356064.jpg

A rosenstein

Szerző: Frank Júlia

A Rosenstein vendéglő voltaképpen egy nagy-nagy család konyhája-tűzhelye-ebédlője, ahol a betérőnek csodálatos gasztronómiai élményekben lehet része. Ahol az étel az, aminek hívják,

1/9789631358902.jpg

Lángosparti

Szerző: Frank Júlia

Mi legyen a hűtőben, amit bármikor elő lehet venni, és amit biztosan szeretnek is a vendégek? Mi az, ami nem drága, és nem is kell halálra dolgozni vele magunkat? A válasz: a LÁNGOS. Nincs

1/9789631358926.jpg

Pizzaparti

Szerző: Frank Júlia

A pizza a legkitűnőbb társasági étel, mert egyszerre nagyobb mennyiség is készülhet belőle, a háziasszony a tésztát elősütheti, sőt az elősütött tésztát jó előre meg is pakolhatj

1/9789631358919.jpg

Grillparti -

Szerző: Frank Júlia

A társasági együttlét egyik legkellemesebb formája a grillezés, amikor beszélgetés-iszogatás közben a társaság tagjai együtt főznek, pontosabban sütnek. A sütés ilyenkor nem munka, ha

1/9789631357745.jpg

Svédasztal magyarosan

Szerző: Frank Júlia

Eredetileg svéd szokás, hogy a vendégeknek szánt összes ételt-italt egyszerre kiteszik az asztalra, ahonnan ki-ki kedve és gusztusa szerint válogat. Svédasztalos büféről akkor beszélünk, ..

6/9631356064.jpg

A rosenstein

Szerző: Frank Júlia

A Rosenstein vendéglő voltaképpen egy nagy-nagy család konyhája-tűzhelye-ebédlője, ahol a betérőnek csodálatos gasztronómiai élményekben lehet része. Ahol az étel az, aminek hívják,

9/9638379140.jpg

Sörszakácskönyv

Szerző: Frank Júlia