BOOKS: 4827
2/3381002399000.jpg

Good food viii. évf. 10 . szám - 2019 november

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

0/9786150060514.jpg

Balansz-receptek, hogy egész évben jól érezd magad

Szerző: Fördös Zé

Tudtad, hogy egyáltalán nem kell sanyargatnod magad ahhoz, hogy ne hízz el? Tudtad, hogy a jó kajákért nem kell egy fél napra beköltöznöd a konyhába? Tudtad, hogy kis odafigyeléssel egy hosszú távon fenntartható rendszert alakíthatsz ki, és balanszba kerülhetsz? Ebben a könyvben megosztom veled azt az életformát, amit én is követek nap ..

4/9789634336136.jpg

Lakoma 3. - a francia konyha legfinomabb ételeiből

Szerző: Váncsa István

A lakoma folytatódik – a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma – A francia konyha legfinomabb ételeiből ugyanakkor nem pusztán szakácskönyv: életszemlélet inkább, az emberi szellem lenyomata a gasztronómián keresztül. Gondolatgazdag, akár ..

3/9789633246672.jpg

Látványos torták kezdőknek és haladóknak - desszert leckék 3.

A tortasütéstől sokan tartanak, mert azt hiszik, sosem tudnának olyan szép és finom süteményeket készíteni, mint amilyeneket a cukrászdában kapni. A Desszertleckék harmadik kötetében bebizonyítjuk, hogy ez tévedés: tortát sütni egyáltalán nem ördöngösség!A Nők Lapja Konyhában, illetve a Desszert-különszámban megjelent, kiprób

3/9789633247211.jpg

Természetesen magyarul

Szerző: Bede Róbert

Régi adósságot törleszt idén a TV Paprika egyik legismertebb és legkedveltebb mesterszakácsa, Bede Róbert. Természetesen magyarul című könyvében a Kárpát-medence hozzávalóiból készít egyszerűen elkészíthető, mégis ízletes fogásokat a tőle megszokott stílusban és profizmussal. A szerző ezúttal leveti szakácskabátját, kosarat ..

5/9786155921353.jpg

Mentes édességek - a forradalmi desszertkönyv másként evőknek

Szerző: Stahl Judit

Végy egy hiteles szakácsnőt, akinek megbízható receptjeiből egy ország főz-süt majdnem két évtizede. Tegyél fel neki egy érdekes kérdést: lehet-e GLUTÉN, TEJ és TOJÁS nélkül ugyanolyan finom, ínycsiklandó zamatokat elérni? Mindez egy baráti-családi segítségkérésnek indult: Judit, van egy gluténmentes piskóta recepted? Tudsz tej

0/5999860207016.jpg

100 keto recept egy személyre

Szerző: Carpender, Dana

Nagyon finom, könnyen elkészíthető ételek egy (vagy két) főre az alacsony szénhidráttartalmú étrendhez.Egy személyre főzni a lehető legnagyobb kihívás, ha egy speciális étrend szabályait követjük. Az ideális testsúlyra és egészségre vágyóknak szóló szakácskönyvekben általában 4-6 adag elkészítését írják le, ami egy kis ..

5/9786155783906.jpg

Kenyér - reggelire, ebédre, vacsorára

Szerző: Hollywood, Paul

Itt az ideje, hogy a tányér mellé száműzött kenyeret visszahelyezzük az őt megillető helyre: az asztal közepére. A kenyérsütés alapjait nem nagy kunszt elsajátítani – tényleg csak pár egyszerű hozzávalót kell összekeverni –, ám igazán jól csinálni művészet. Aggodalomra semmi ok, bárki elsajátíthatja a kenyérsütés fortélya

4/9789634591801.jpg

Pogácsák, apósütemények - jegyzetelhető oldalakkal

Szerző: -

Pogácsák, aprósütemények - válogatott receptek, jegyzetelhető oldalakNincs job érzés, mint amikor frissen sült pogácsát kóstolhatunk, vagy kedvünkre nassolhatunk egy aprósüteményekkel teli tálcáról.Sorozatunk köteteiben tematikus válogatásban gyűjtöttük össze a legnépszerűbb recepteket. A látványos ételfotókkal illusztrált o

4/9789634068105.jpg

Édes

Szerző: Ottolenghi, Yotam - Goh, Helen

Ebben a lenyűgöző süteményes és desszertkönyvben a népszerű séf, Yotam Ottolenghi, valamint régi kollégája és alkotótársa, Helen Goh az édeset élteti. Több mint száz friss, kreatív, részletes és könnyen követhető recept – így a tahinis-halvás brownie, a perzsa szerelemsüti, a narancsos-mézes madeleine vagy a pralinékrémmel é

4/9789634068730.jpg

Deliciously ella vegán szakácskönyve

Szerző: Ella,, Deliciously

Ez a könyv több mint 100 növényi alapú étel receptjét tartalmazza a konyhánkból, az ételbárunkból és a vacsoraklubjainkból.Több ezren kóstolták és tesztelték őket, vegánoknak, vegetáriánusoknak és húsevőknek egyaránt ízlettek! Mindegyik étel könnyedén elkészíthető egyszerű alapanyagokból, és tudom, hogy gyorsan állandó

2/3380002400730.jpg

Magyar konyha - a kacsa mája - 2019. október 43. évf. 10. szám

Ízelítő a tartalomból:Terülj, terülj asztalkám – Boldizsár Ildikó mesekutatóval beszélgettünk,Terítéken a padlizsán,Magyar ízek – Végy egy kappant!,Elfeledett őshonos gyümölcsünk – Mi fán terem a som?,A konyha ördögei - Ángel León, a tenger szakácsa,Nagy málnaszörp-teszt,Gasztroturizmus – Trieszti ízkalauz,Nemesi romantika,

6/9789636769314.jpg

Egy csipet józan íz - 345 recept

Szerző: Salamon Magda

Sem szakácskönyvekre szakosodott kiadó, sem szakácskönyvek lelkes gyűjtője nem vagyok. Viszont nagy becsben tartom a műfaj néhány emlékezetes darabját, amilyen ez a könyv is. Elképzelni sem tudnám az életemet jó ételek nélkül, és senki másnak sem kívánnék íztelen életet. A jó étel – legyen bár egyszerűbb vagy bonyolultabb komp

4/9789634335894.jpg

Főzőiskola - alapreceptek a-tól z-ig

Szerző: Mautner Zsófia

Mautner Zsófi a hazai gasztronómia egyik legismertebb, legaktívabb szereplője, receptjeit sok ezren főzik. Több mint tíz könyve jelent meg, számtalan nemzetközi főzőbemutatót tartott a világ különböző tájain, televíziós főzőműsorokban háziasszonykodott, Chili & Vanília blogja pedig 2005 óta töretlen sikernek örvend.Mautner Zsófi ..

1/9789631366020.jpg

Több mint 70 mártás

Szerző: Donhauser, Rose Marie

Több mint 70 recept az alapmártásoktól a serpenyős mártásokon, a salátaönteteken és a mártogatókon át az édes mártásokig. Minimális munkával maximális élvezet: csak pár lépés elkészíteni egy tökéletes mártást. Lehengerlő sokféleség: klasszikus, egzotikus, kiadós és könnyű mártások halhoz, húshoz, zöldséghez… és még ..

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek