BOOKS: 4827
4/9789634069010.jpg

500 grillétel

Szerző: Kirk, Paul

Ez a könyv 500 sistergő, ízletes barbecue étel receptjét tartalmazza, hasznos tippekkel a hozzávalók kiválasztásához. Bemutatja az alapvető grillezési technikákat, valamint ínycsiklandó pácok és egyéb köretek elkészítési módjait kínálja.– A bevezető rész ismerteti a fontosabb alaptudnivalókat, például a hagyományos, a gáz-

8/9786158057264.jpg

Így főz budapest – how to cook in budapest - 29 sportoló – 29 recept

Szerző: Gabriel & Violet

EGYÜTT ENNI, EGYÜTT LENNI JÓ!Az „Így főznek-How to Cook” sorozat mostani, 18. kötete, az „Így főz Budapest – How to Cook in Budapest” nem véletlenül született. Úgy éreztük, meg kell mutatnunk, hogy milyen hatalmas fejlődésen ment keresztül a főváros a gasztronómia terén az elmúlt 10-15 évben. Az apropót az adta, hogy 2019-ben hiv

2/3380002423623.jpg

Magyar konyha - 2019. december 43. évfolyam 12. szám + top 10 gasztrokalauz

Ízelítő a tartalomból: Együtt főzni olyan, mint együtt zenélni – Ünnep a Kokas-Kelemen családban, A királyi gyümölcs – Terítéken a dió, Magyar ízek – A kismarosi cisztercina nővéreknél jártunk, Péklapát – Legyünk mi is pékek, Gasztrodizájn – Néma Juli kerámiái, Gasztrotörténet – A legdrágább szakácskönyv, Szilveszter

0/9786150068220.jpg

Házi sör kalauz

Szerző: Kóczán Bálint

Egy 148 oldalas, színvonalas fotókkal gazdagon illusztrált, hiánypótló kiadvány. A kötet leírja a sör és az emberiség kapcsolatát, részletesen bemutatja a házi sörkészítési folyamatot, eddig még soha nem publikált sörös receptekkel! Emellett sörös úticélokat ajánlj, és agasztronómia területét is érinti, melyek az ideális s

2/3381002423064.jpg

Good food viii. évf. 11 . szám - 2019 december

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

5/9786155885020.jpg

Vegán

Szerző: Hajdu Ágnes-lukácsi Ákos

Húsz évvel ezelőtt kezdtem el gyermekeimnek, egészséges, tojásmentes,lakto- vegetáriánus, bio alapanyagokból készült, reform süteményeket készítenióvodai zsúrok, ünnepségek alkalmával, gyerekkorom ízemlékeit transzformálva.A vegán sütemények készítése egy következő lépés volt, figyelembe véveazt a tényt is, hogy egyre több

0/9786150066981.jpg

Nem tudod, mit főzz? - gyakorlati útmutató és szemléletmód a változatos főzéshez

Szerző: Terei-vigh Krisztina

„Mit főzzek ma?” – hangzik el újra meg újra a türelmetlen kérdés, a konyhában vagy épp egy bolt polcai előtt állva. Ilyenkor általában a családtól várjuk a választ, de leginkább arra vágyunk, hogy valaki megfogja a kezünket és odavezessen a megoldáshoz. Ez a könyv azért készült, hogy a szerző megossza veled a hosszú évek alatt

3/9789633246788.jpg

Desszertleckék (díszdobozos kiadás)

Szeretnéd egy helyen tartani a kedvenc süteményreceptjeidet, hogy mindig tudd, hova nyúlj, amikor a jól bevált finomságokat keresed? A Desszertleckék négy tematikus kötetében több mint 200 édességet gyűjtöttünk össze, amelyek között biztosan megtalálod az alkalomhoz és kedvedhez illőt.Mutatunk családi ünnepeken kínálható sütemén

0/9786150032986.jpg

Hangulatfüggő

Szerző: Horváth Alexandra

A szerző első könyvében szokatlan, ám közérthető módon, érzelmi oldalról közelíti meg a desszertkészítés témakörét.A sütést egyfajta terápiaként definiálja, receptjeit pedig ennek megfelelően, hangulatok szerint rendszerezi.A könyvben szereplő 60 receptet a változatosság és sokszínűség jellemzi, melyek között találunk inno

5/9786155417443.jpg

Buddha-tálak

Szerző: Janits-szabó Virág

Ebben a nem hagyományos szakácskönyvben pazar tálakon találkoznak vegetáriánus és vegán fogások. A zömében nagyon könnyen elkészíthető, kivétel nélkül egészséges és harmonikus receptek más és más hangulatvilágot idéznek meg. Olyan csodálatos tálakkal ismerkedhetünk meg, mint a Stresszoldó vagy az Édes ébredés Buddhatál. Vir

8/9786158057639.jpg

Magyarország finom - vadregényes kelet

Szerző: Borbás Marcsi

A Magyarország finom könyvsorozat első kötete (Szívem csücske ország sarka) a nyugatividékeken barangolt, mi sem természetesebb tehát, mint hogy ezúttal kelet felé vettem azirányt.A vadregényes Kelet felé.Vannak, akik azt gondolják, hogy a keleti vidékek kevésbé mutatják magukat, nehezebbmegismerni őket, rejtettebbek a kincseik...Kijelen

5/9786155767043.jpg

Gluténmentes pékség - természetes alapanyagok, házi lisztkeverékek, kenyerek és

Szerző: Horváth Judit

Hogyan készítsünk glutén- és adalékanyag-mentes kenyeret házilag?Igazságtalan lenne, ha a kézműves kenyér forradalmából kimaradnának azok, akik bármilyen okból nem tudnak vagy nem akarnak gluténtartalmú kenyeret enni. Nekik mutatja meg Horváth Judit ebben a könyvben, miként lehet otthon összeállítható lisztkeverékekből és különb

3/9789633246689.jpg

Ellenállhatatlan karácsonyi finomságok

Az adventi és karácsonyi időszak egyik legjobb része a süteménysütés, már maga a tervezgetés is élmény, míg az ember kitalálja, mit készít majd az ünnepekre. A Desszertleckék negyedik kötetében rengeteg remek ötletet adunk, legyen szó vendégváró falatról, mézeskalácsról vagy éppen ehető ajándékról. A Nők Lapja Konyhában, i

3/9789633243442.jpg

A kenyér lelke

Szerző: Vajda József

„Meg kell adni az időt a kenyérnek” – mondja Vajda József, és éppen így adja meg az időt a szavainak is. Ahhoz, hogy a kenyérsütés roppant egyszerűnek látszó folyamatát lépésenként megmutathassuk, nem elegendőek a receptek. Van ott valami más is, ami nem adja könnyen magát, és amiért a könyv címe A kenyér lelke lett.Józsi bárme

0/9786150060248.jpg

A nagy sütiskönyv

Te sem tudod elképzelni az életed a napi desszertek nélkül? Nagyobbat akarsz villantani egy sima palacsintánál, és nem félsz belevágni egy tükörglazúros, svájci vajkrémes, vagy épp egy négyrétegű, kétféle krémmel töltött tortába? Akkor ez a könyv pont neked szól!A Nagy Sütiskönyvben kedvedre válogathatsz majd a pohárkrémek, a t

4/9789634575122.jpg

Tahó konyha

Tudjuk, hogy amúgy Téged is érdekel, mi a francot eszel, csak közben az egész olyan bonyolult, meg drága... Jó, hát ennek nem dőlünk be, és Neked sem kéne! Ígérjük, mi nem fogunk mindenféle rafkós marhasággal tömni: mi csak azt akarjuk, hogy edd meg a rohadt zöldséget is! Úgyhogy ha készen állsz a szintlépésre a tűzhelynél, a Tah

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek