Hollywood, Paul : Kenyér - reggelire, ebédre, vacsorára
Itt az ideje, hogy a tányér mellé száműzött kenyeret visszahelyezzük az őt megillető helyre: az asztal közepére. A kenyérsütés alapjait nem nagy kunszt elsajátítani tényleg csak pár egyszerű hozzávalót kell összekeverni , ám igazán jól csinálni művészet. Aggodalomra semmi ok, bárki elsajátíthatja a kenyérsütés fortélyait, mivel Paul Hollywood ebben a könyvében lépésről lépésre, fotók segítségével mutatja be a tennivalókat. Nemcsak kenyér-, hanem egyéb recepteket, sütéssel kapcsolatos trükköket és egy csomó tippet is ad a világhírű sztárszakács. A könyvben található kenyér- és kísérőreceptek segítségével az egyszerű hozzávalókból a legfinomabb ételeket alkothatjuk meg, az előételtől a salátákon és a főételeken keresztül egészen a desszertekig. Ez a könyv tehát nem csupán magáról a sütésről szól, hanem a komplett étkezésről.
Hasonló könyvek
Kenyér - reggelire, ebédre, vacsorára
Szerző: Paul Hollywood
Itt az ideje, hogy a tányér mellé száműzött kenyeret visszahelyezzük az őt megillető helyre: az asztal közepére. A kenyérsütés alapjait nem nagy kunszt elsajátítani tényleg csak p
Finom, gyors vacsorák
Csupa villámgyorsan összeüthetõ vacsorának való fogás receptjét találjuk meg ebben a kötetben. A rövid konyhatechnikai bevezetõt és fõzési gyorstalpalót követõ
Kenyérsütés otthon
Van-e fenségesebb egy reggelinél vagy vacsoránál, ahol a kenyér a foszereplo?Mégpedig nem a szokványos, boltokban vásárolt tucatáru, hanem az igazi, magos, eredeti ízét visszanyer házik
Mindennapi gyors vacsorák
A neves szerzők kitűnő recepteket válogattak könyveikhez. Ezek mindegyikénél fontos szempont volt, hogy olyan könnyen elkészíthető ételeket tartalmazzanak, amelyek színesebbé, ízleteseb
Süssünk együtt!
Szerző: Hollywood, Paul
Paul Hollywood beleszületett a pékmesterségbe. Gyerekként apja pékségében sajátította el a tökéletes kenyér és piskóta sütésének titkát, felnőve pedig neves szállodákban kamatozta