Frank Júlia

Frank Júlia 1946. február 15-én született, gasztro-újságíró és szakácskönyvíró. Feltehetően nincsen olyan magyar háztartás, ahol ne lenne legalább egy Frank Júlia által írt szakácskönyv, mostanáig 129 szakácskönyvet írt, melyek sikeréről mindent elárul a tény, hogy négy és fél millió darabot adtak el belőlük az elmúlt évtizedek

Zenei kategóriák

WRITERS: 109
1/9789631359992.jpg

A legfinomabb szárnyas ételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359961.jpg

A legfinomabb sütik

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359985.jpg

A legfinomabb saláták

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359954.jpg

A legfinomabb olcsó ételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359947.jpg

A legfinomabb magyaros ételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359589.jpg

Ínyenckonyha - cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak -

Szerző: Frank Júlia

Ez a könyv, amelyet most „feltálalunk” a cukorbetegeknek és a fogyókúrázóknak, azzal a céllal készült, hogy diétájuknak megfelelő ételek készíthessenek. Nem csupán egészségeseket, hanem finomakat, sőt, még az ínyenceknek is megfelelőket. Hétköznapra valókat éppúgy, mint ünnepieket és vendégvárókat.Szeretnénk bebizonyítani

1/9789631358896.jpg

Palacsintaparti

Szerző: Frank Júlia

Egyszer fogadásból egy olyan bulit rendeztem fiatalok számára, ahol minden étel alapja a palacsintatészta volt. Készült hideg és meleg előétel, főétel, desszert, mind-mind palacsintából. Nem jöttek rá a turpisságra, csak a lakoma legvégén! Azóta számtalan barátom híve a palacsintának, legyen az sós avagy édes.Ebben a könyvben fők

1/9789631358902.jpg

Lángosparti

Szerző: Frank Júlia

Mi legyen a hűtőben, amit bármikor elő lehet venni, és amit biztosan szeretnek is a vendégek? Mi az, ami nem drága, és nem is kell halálra dolgozni vele magunkat? A válasz: a LÁNGOS. Nincs hazánkban olyan ember, aki ne szeretné a frissen sült lángost! Akár magában, akár sajttal, tejföllel vagy valami „feltéttel”, mártogatni való szós

1/9789631358926.jpg

Pizzaparti

Szerző: Frank Júlia

A pizza a legkitűnőbb társasági étel, mert egyszerre nagyobb mennyiség is készülhet belőle, a háziasszony a tésztát elősütheti, sőt az elősütött tésztát jó előre meg is pakolhatja a különféle nyersanyagokkal, s csak a forró sütőbe kell betennie a vendégek érkeztekor. A kedves olvasó e könyvben nemcsak a hagyományos, olaszos p

1/9789631358919.jpg

Grillparti -

Szerző: Frank Júlia

A társasági együttlét egyik legkellemesebb formája a grillezés, amikor beszélgetés-iszogatás közben a társaság tagjai együtt főznek, pontosabban sütnek. A sütés ilyenkor nem munka, hanem szórakozás, amikor a vendégek kíváncsian lesik, hogy mikor sül meg az illatozó finomság. Minden évszakban grillezhetünk: tavasszal, nyáron és ko

1/9789631358438.jpg

Édes és sós sütemények - frank júlia konyhája

Szerző: Frank Júlia

„Kedves Olvasóm!Gondolom, Ön is ugyanúgy szereti a süteményeket, mint ahogyan szinte mindenki. Számtalan süteményes könyvet találni a könyvesboltok polcain, de az, amelyet most a kezében tart, kissé különbözik a többitől. Egyrészt abban, hogy ennek a receptkönyvnek a lapjain csupa kipróbált, házi sütemény receptje olvasható, másr

1/9789631358421.jpg

Halak, vadak - frank júlia konyhája

Szerző: Frank Júlia

„Tisztában vagyok étkezési szokásainkkal, vagyis azzal, hogy itthon nem sok halat, és még annál is kevesebb vadhúst fogyasztunk. Sajnos. Az a néhány halétel, ami húsvétkor és karácsonykor az asztalunkra kerül, nem reprezentálja azt a sok finomságot, amit a halhúsból el lehet készíteni. A legáltalánosabban elterjedt tonhal nem drága, ..

1/9789631358339.jpg

Befőzés - lekvárok, savanyúságok, mártások ,italok - frank júlia konyhája

Szerző: Frank Júlia

A könyvben szereplő összes befőtt, lekvár és savanyúság már bizonyított, hiszen egy részük a nagymamám féltve őrzött régi receptje, más részük pedig újfajta, modern, de kipróbált készítmények receptje, sokuk a saját kísérletezésem eredménye. Receptkönyvem írásakor két dologra törekedtem: egyrészt a kiskerttulajdonosokra v

1/9789631358292.jpg

Húsételek - sertésből, marhából ... - frank júlia konyhája -

Szerző: Frank Júlia

"A könyvemben található receptek mindegyike kiállta a próbát, többségük saját magam kedvence, családom és barátaim kedvelt fogása. Számos étel teljesen új kísérletezésem eredménye, és biztosíthatom a kedves olvasót, nem fogja megbánni, ha kipróbálja őket. A recepteket úgy igyekeztem leírni, hogy még az is el tudja készíteni

Booklist

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ante ante, viverra a ornare sed, convallis sed est. Proin felis sapien, adipiscing quis eleifend vel, sodales vitae sapien. Donec vel lacus leo, eu convallis metus. Cras egestas feugiat tortor, vitae interdum augue aliquam a. Sed nec augue id orci egestas commodo in eget magna. Nunc eleifend diam non odio laoreet placerat gravida nulla bibendum. Phasellus tempus imperdiet suscipit.

Booklist

Mauris risus nulla, pulvinar vitae sagittis a, pharetra nec tellus. Suspendisse varius enim ac felis mattis aliquam. Aenean et justo quis ipsum gravida lacinia. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec lacinia bibendum cursus. Nullam nec pellentesque lacus. In porta erat in tortor rhoncus quis accumsan magna pretium. Nulla posuere magna eget mauris lacinia in mollis sem fermentum. Donec mollis adipiscing mauris, ut posuere enim rhoncus ut. Nunc commodo vestibulum orci vel placerat. Cras sed risus libero. Donec ac lacus vitae lectus mattis commodo id vitae libero. Etiam lorem odio, volutpat nec pulvinar sit amet, tincidunt ut lacus. Pellentesque consequat arcu vel nisi lobortis in pellentesque orci sollicitudin. Cras gravida lacus turpis, consectetur porttitor lectus. Cras malesuada tortor id neque porta ut semper quam iaculis.

Booklist

Nulla ut tortor quam, a luctus nunc. Nulla condimentum diam porttitor arcu placerat tincidunt. Nunc non augue ipsum. Nulla facilisi. Phasellus feugiat augue in ipsum egestas semper. Suspendisse blandit, nisl ullamcorper blandit sollicitudin, sem leo auctor lectus, et volutpat mauris elit et odio. Ut elementum risus in metus mollis tristique vulputate nulla interdum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis vitae orci dui, ut facilisis dui.