Frank Júlia : Húsételek - sertésből, marhából ... - frank júlia konyhája -
"A könyvemben található receptek mindegyike kiállta a próbát, többségük saját magam kedvence, családom és barátaim kedvelt fogása. Számos étel teljesen új kísérletezésem eredménye, és biztosíthatom a kedves olvasót, nem fogja megbánni, ha kipróbálja őket. A recepteket úgy igyekeztem leírni, hogy még az is el tudja készíteni őket, aki eddig életében nem fogott a kezébe fakanalat. Kellemes főzést és jó étvágyat kívánok! (Frank Júlia) Frank Júlia sorozatának legújabb kötetében 100 ínycsiklandó húsétel receptjét olvashatjuk.
Hasonló könyvek
Húsételek - sertésből, marhából ... - frank júlia konyhája -
Szerző: Frank Júlia
"A könyvemben található receptek mindegyike kiállta a próbát, többségük saját magam kedvence, családom és barátaim kedvelt fogása. Számos étel teljesen új kísérletezésem eredménye
Szárnyasok - szárnyasételek csirkéből... - frank júlia konyhája
Szerző: Frank Júlia
A gasztronómiai paletta minden színét felöleli a Corvina Kiadó most induló sorozata, amelynek szerzője Frank Júlia, a Magyarországon és külföldön is jól ismert szakíró. Ezúttal elsős
Lángosparti
Szerző: Frank Júlia
Mi legyen a hűtőben, amit bármikor elő lehet venni, és amit biztosan szeretnek is a vendégek? Mi az, ami nem drága, és nem is kell halálra dolgozni vele magunkat? A válasz: a LÁNGOS. Nincs
Pizzaparti
Szerző: Frank Júlia
A pizza a legkitűnőbb társasági étel, mert egyszerre nagyobb mennyiség is készülhet belőle, a háziasszony a tésztát elősütheti, sőt az elősütött tésztát jó előre meg is pakolhatj
Grillparti -
Szerző: Frank Júlia
A társasági együttlét egyik legkellemesebb formája a grillezés, amikor beszélgetés-iszogatás közben a társaság tagjai együtt főznek, pontosabban sütnek. A sütés ilyenkor nem munka, ha
Halak, vadak - frank júlia konyhája
Szerző: Frank Júlia
Tisztában vagyok étkezési szokásainkkal, vagyis azzal, hogy itthon nem sok halat, és még annál is kevesebb vadhúst fogyasztunk. Sajnos. Az a néhány halétel, ami húsvétkor és karácsony
Szárnyasok - szárnyasételek csirkéből... - frank júlia konyhája
Szerző: Frank Júlia
A gasztronómiai paletta minden színét felöleli a Corvina Kiadó most induló sorozata, amelynek szerzője Frank Júlia, a Magyarországon és külföldön is jól ismert szakíró. Ezúttal elsős
A rosenstein
Szerző: Frank Júlia
A Rosenstein vendéglő voltaképpen egy nagy-nagy család konyhája-tűzhelye-ebédlője, ahol a betérőnek csodálatos gasztronómiai élményekben lehet része. Ahol az étel az, aminek hívják,