Frank Júlia

Frank Júlia 1946. február 15-én született, gasztro-újságíró és szakácskönyvíró. Feltehetően nincsen olyan magyar háztartás, ahol ne lenne legalább egy Frank Júlia által írt szakácskönyv, mostanáig 129 szakácskönyvet írt, melyek sikeréről mindent elárul a tény, hogy négy és fél millió darabot adtak el belőlük az elmúlt évtizedek

Zenei kategóriák

WRITERS: 109
1/9789631360110.jpg

Óriás szakácskönyv - kezdőknek és haladóknak - 4000 recept

Szerző: Frank Júlia

Régebben, amikor a könyvkiadás még nem kényeztette el a háziasszonyokat, minden családban volt egyanyáról lányára szálló szakácskönyv, amely nemcsak recepteket tartalmazott, hanem a konyhai alapműveletek leírását is. Ezt a nagy családi szakácskönyvet állított össze modern formában Frank Júlia, figyelembe véve

nopic.jpg3/9631353723.jpg

Sütő-főző mikrohullám (hőség)

Szerző: Frank Júlia

A mikrohullámú sütőt, amely gyorsan meghódította a magyar háztartásokat, sokoldalúan lehet használni. Funkciója nemcsak a melegítés, számoskonyhai művelet elvégezhető a segítségével, de alkalmas főzésre és sütésre is. Frank Júlia színes fotókkal és rajzokkal illusztrált szakácskönyve olyan recepteket ta

0/9635490203.jpg

Minden napra egy menü

Szerző: Frank Júlia

Étkezni öröm. Főleg akkor, ha nemcsak a születés- és névnapok vacsorái, ha nemcsak a húsvéti és karácsonyi asztal lesz megkomponálva. Ha nem kezd fájni a fejünk attól, hogy csak három alapanyag található a hűtőben. Ha a hétfő és a csütörtök is ünneppé válik pusztán attól, hogy a fejünkben ezernyi csodás íz, a kisujjunkban

nopic.jpg9/9638379208.jpg

Gépek a konyhában

Szerző: Frank Júlia

A mikrohullámú süto és társai. 295 recepttel mind a kezdo, mind a haladó háziasszonyok nélkülözhetetlen alapmuve.

nopic.jpg9/9638379172.jpg

Inyencek szakácskönyve

Szerző: Frank Júlia

E szakácskönyvben lévő ételek receptjei kissé eltérnek a szokásos leírásoktól, mert az alapanyagok és az ízesítők zamata sem mindennapi. Torma, gyömbér, mustár, olajbogyó, grépfrút, citrom- és narancshéj, endívía, retek, zeller, spárga, padlizsán, cékla, mandula, kávé, kakaó, sör, hogy csak a leggyakoribbakat említsem. A köz

6/9631356438.jpg

At rosenstein's - angol

Szerző: Frank Júlia

The Rosenstein restaurant is in actual fact the kitchen-stove-dining room of a great big family where one can have wonderful gastronomical experiences. Here the food is honest, and dishes of autentic Hungarian, Jewish and international cuisines can all be food. The name Rosestein has become synonymous with excellent quality, abundance and wonderfully distinc

Booklist

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ante ante, viverra a ornare sed, convallis sed est. Proin felis sapien, adipiscing quis eleifend vel, sodales vitae sapien. Donec vel lacus leo, eu convallis metus. Cras egestas feugiat tortor, vitae interdum augue aliquam a. Sed nec augue id orci egestas commodo in eget magna. Nunc eleifend diam non odio laoreet placerat gravida nulla bibendum. Phasellus tempus imperdiet suscipit.

Booklist

Mauris risus nulla, pulvinar vitae sagittis a, pharetra nec tellus. Suspendisse varius enim ac felis mattis aliquam. Aenean et justo quis ipsum gravida lacinia. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec lacinia bibendum cursus. Nullam nec pellentesque lacus. In porta erat in tortor rhoncus quis accumsan magna pretium. Nulla posuere magna eget mauris lacinia in mollis sem fermentum. Donec mollis adipiscing mauris, ut posuere enim rhoncus ut. Nunc commodo vestibulum orci vel placerat. Cras sed risus libero. Donec ac lacus vitae lectus mattis commodo id vitae libero. Etiam lorem odio, volutpat nec pulvinar sit amet, tincidunt ut lacus. Pellentesque consequat arcu vel nisi lobortis in pellentesque orci sollicitudin. Cras gravida lacus turpis, consectetur porttitor lectus. Cras malesuada tortor id neque porta ut semper quam iaculis.

Booklist

Nulla ut tortor quam, a luctus nunc. Nulla condimentum diam porttitor arcu placerat tincidunt. Nunc non augue ipsum. Nulla facilisi. Phasellus feugiat augue in ipsum egestas semper. Suspendisse blandit, nisl ullamcorper blandit sollicitudin, sem leo auctor lectus, et volutpat mauris elit et odio. Ut elementum risus in metus mollis tristique vulputate nulla interdum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis vitae orci dui, ut facilisis dui.