Könyv kategóriák
Paleo receptek - 1x1 konyha -
Szerző: Dr. Balogh-bóna Klára
A paleolit étrend legfőbb célja, hogy megelőzze a civilizációs betegségek kialakulását, melyet úgy próbál elérni, hogy az ugyanezen a néven létező korszak étrendjének főbb alkotóelemeire építi a fogásait. Azonban a ma embere a paleolit korszakhoz képest dúskál az élelmiszerekben, így a paleolit étkezést modernizálva jött létr
Smoothie-könyv
Szerző: Bailey, Christine
Sokszor érzed magad kimerültnek és szükséged van egy kis pluszenergiára? Karcsúbb alakra, feszesebb, kisimult arcbőrre vágysz? Szeretnél tenni valamit az egészségedért, vagy egyszerűen csak fel akarod turbózni magad? Ha a válaszod igen, akkor a smoothie-kat neked találták ki! Elkészítésük gyors és egyszerű, és rendszeres fogyasztásu
Az én kamrám - frank júlia tanácsaival (kétféle borítóval)
Frank Júlia több tucat szakácskönyv szerzője, a magyar gasztronómiai irodalom kiemelt képviselője ebben a könyvben a tartósítással kapcsolatos alaptudnivalókat pl. befőzés, savanyítás foglalja össze. Minden könyvhöz 84 öntapadós címke tartozik, kétféle méretben.
Finoman cukor nélkül - 1x1 konyha -
Szerző: Dr. Balogh-bóna Klára
Különféle okokból választhatjuk a cukormentes étkezést, lehet az egészségügyi, vagy esztétikai megfontolásból. Dönthetünk teljes vagy részleges szénhidrát megvonás mellett, vagy egyszerűen csak lecserélhetjük a finomított cukrok használatát természetes édesítő szerekre. Bármelyik diéta vagy életmód szerint vezetjük konyhánk
Finoman liszt nélkül - 1x1 konyha
Szerző: Dr. Balogh-bóna Klára
A táplálék allergia egyre nagyobb tömegeket érintő probléma, amely végleges életviteli változásokat tesz szükségesség. A kellemetlen egészségügyi tüneteket csakis egy életen át tartó szigorú diétával tudjuk kiküszöbölni és gyógyítani, amely diéta az adott allergizáló összetevőt, adott esetben a glutént, teljes mértékben
Takarékos polgári szakácskönyv és házi cukrászat
Szerző: Ujváry Sándor
A mai időkhöz akarom e szakácskönyvet teljesen alkalmazni. A régi konzervatív és pazar konyhák nagyon is leépített tanácstalanságában akarok a háziasszonyok segítségére lenni, hogy a mai időkben a sok gond és nehéz megélhetési viszonyok között a háztartás költségeit, ami minden családban a legnagyobb, legsúlyosabb tétel, a főz
Mit mond a főúr, ha azt mondja...
Szerző: Papp Márió
Hogy egy pillanatra se érezze magát bizonytalanul az étel- és itallapok, a menükártyák, a meghívók világában, vagy éppen egy főúr ajánlatait hallgatva.
Sütemények sütés nélkül - könnyen elkészíthető torták és más édességek
Szerző: Hearne-smith, Sharon
Fedezd fel a 100 egyszerű és eredeti receptet, melyet a mélyhűtő, a hűtőszekrény, a mikrohullámú sütő és a turmixgép, sőt a kenyérsütőgép vagy éppen a szendvicssütő segítségével varázsolhatsz elő. Az ellenállhatatlan finomságok, az ötletes torták, a csábító piték, a csodálatos kekszek, a tökéletes pudingok mind arra kés
Receptvarázs évkönyv 2015 - 365 minden napra egy recept
Ez a szakácskönyv ötleteket ad és inspirál: 365 étel receptje szezonális és frisshozzávalókból az egész családnak. A szakácskönyvben megtalálja minden ünnephez alegjobb recepteket!Tányéron az ősz: Őszi gyümölcsök, zöldségekkel készült finomságok - szilvás és almásédességek -, őszi lélekvidító italok, és természetesen M
Az örök fiatalság szakácskönyve
Egy szakácskönyv több mint 130 recepttel öregedésgátló alapanyagokkal, energiát,életerőt adó ételekkelSzeretné magát minél tovább jól és energikusnak érezni, megelőzni a betegségeket ésfiatalabbnak látszani? Táplálkozási szakértők által összeállított szakácskönyvünksegítségével megállíthatja az öregedési folyamatokat
Nyári ételek - exkluzív goodfood kollekció
"Ha nyár, akkor saláták, könnyű ételek, rengeteg vitamindús gyümölcs, piknikezés és grillezés Ebben az évszakban csak kapkodjuk a fejünket a finomabbnál finomabb alapanyagok és a belőlük elkészíthető ételek sokszínűsége láttán. Ahogy a SZTÁRSÉFEK című bookazine-unkban, úgy ebben a kiadványban is rengeteg jó recepttel, hasz
Burgerek
Szerző: Csizmadia András - Niksz Gyula
A hamburger története a messzi múltba, a tatárok aprított húsáig vezethető vissza (lásd a mai napig népszerű tatár bifszteket), mely orosz kereskedők révén jutott el a névadó Hamburgba. Az Újvilágba már a kivándorló németek vitték magukkal, ahol a New York-i éttermekben hamburgi, azaz "hamburger steak"-ként került az étlapra, és
Így főznek a kézilabdázók
Szerző: őszy-tóth Gábriel
A nagysikerű Így főznek... könyvsorozat ezúttal a kézilabdásainkat szólaltatta meg, hogy tegyenek egy rövid gasztronómia körutazást, és osszák meg élményeiket másokkal. A könyvben közel 80 sportoló, edző, sportvezető és a kézilabdához szorosan köthető ember szerepel, köztük az Eb-n szereplő női válogatott nagy része is.A köt
Szakácskönyvek
Szakácskönyvek