BOOKS: 4827
2/9789632518626.jpg

Tárcsás finomságok

Szerző: Sőregi Éva - Niksz Gyula

A tárcsát eredetileg a mezőgazdaságban használták. Örök homály fedi, hogy kinek és mikor jutott eszébe, hogy ezek az öntöttvas vagy acéllapok sütögetésre is alkalmasak. Az utóbbi időben meglehetősen divatossá váltak, manapság készen lehet kapni sütőtárcsát. Leggyakrabban szelet húsokat, halat, zöldséget sütünk rajta, de kész

2/9789632518527.jpg

Sütemények márkás csokikból

Szerző: Patyi Árpád - Korpádi Péter

A könyvben található receptek olyan édességek (Bounty, Kinder Bueno, Snickers, Kit-Kat, Nutella, és számos más népszerű csokoládé) felhasználásával készültek, melyek a mindennapjaink során is a kedvenc nassolnivalóink közé tartoznak. Ezek az ínycsiklandó, szemet gyönyörködtető kreatív sütemények nemcsak szépek, hanem ellenállh

2/9789632518602.jpg

Első szakácskönyvem - főzni tanulok

Sütni-főzni nagyszerű dolog, és nincs annál klasszabb érzés, mint amikor saját készítésű étellel nyűgözheted le a családot! Az Első szakácskönyvem olyan egyszerű receptekkel kezdődik, mint a tükörtojás és a pirítós, de amint belejössz, már egy eperkrémleves vagy egy milánói makaróni se foghat ki rajtad. Kellemes főzőcskéz

3/9789633411674.jpg

Grill és bbq télen-nyáron - a tetovált séf

Szerző: Serényi Zsolt

Akármilyen rohanó tempóban élünk is, a szabadban készített étel valószínűleg ősi emlékeket ébreszt bennünk azokról az időkről, amikor még sokkal közelebbi viszonyban voltunk a természettel. Aligha létezik finomabb, mint a rácson, nyárson és egyéb alkalmatosságokon sütött étel, amelyet biztos, hogy nem magányosan, hanem kellemes ..

0/9789630985734.jpg

Szörnyen jó szakácskönyv

Szerző: Bernáth József

Ebben a könyvben Bernáth József arra vállalkozott, hogy amolyan „nemszeretem” alapanyagokból sűssön-főzzön. Teszi mindezt lelkes kukták segítségével. Miközben bebizonyítja, hogy a brokkoli vagy a zeller nem is olyan ősellenség a konyhában, azt is megmutatja, hogyan tudják a gyerekek elkészíteni ezeket a fogásokat otthon - akár egyed

1/9789631245035.jpg

Bbq expedíció

Szerző: Kócsa László - Adorjányi Máriusz

Az első magyar nyelvű autentikus barbecue szakácskönyvA barbecue alapjai 9 nagy fejezetben bemutatvaTovábbá barbecue technikák és receptek: sütési metódusok, húsok, szószok,köretek és desszertekTöbb száz színes fotóval:sütés- és ételfotók, portrék és hangulatokA Chefparade és a Nyárspolgár BBQ barátsága és a barbecue iránti k

3/5999033929745.jpg

Goodfood - világkonyha v. évf. - 2016/5.

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

nopic.jpg6/5999886839109.jpg

Jamie magazin - 2016/4. június

Szerző: Oliver, Jamie

A legjobb olasz ételekÉs megint Olaszország... Minden nemzet konyhaművészetének megvannak a maga erényei, és mindenkinek megvan a kedvence, de hogy az olasz konyha minden rangsorban ott van a topon, az biztos – annak ellenére, hogy a hozzáértők szerint az „olasz konyha” nem is létezik. Tartományok és régiók vannak saját alapanyagokkal, s

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek