Oliver, Jamie : Jamie magazin - 2016/4. június
A legjobb olasz ételekÉs megint Olaszország... Minden nemzet konyhaművészetének megvannak a maga erényei, és mindenkinek megvan a kedvence, de hogy az olasz konyha minden rangsorban ott van a topon, az biztos annak ellenére, hogy a hozzáértők szerint az olasz konyha nem is létezik. Tartományok és régiók vannak saját alapanyagokkal, saját hagyományokkal és kedvenc fogásokkal. Ebben a lapszámban a nagy klasszikusok mellett ezekbe próbálunk bepillantani.
Hasonló könyvek
Jamie magazin - 2016/2. április
Szerző: Oliver, Jamie
Március a megnyugvás hónapja: a rügyező bokrok, a virágzó fák és az életre kelő kiskertek tévedhetetlenül jelzik a hidegbe belefásult lelkünknek, hogy hál' istennek megint nem marad el ..
Jamie magazin - 2016/1. március
Szerző: Oliver, Jamie
A Jamie Magazin a legizgalmasabb magyar és nemzetközi receptek mellett gasztronómiai érdekességekkel és hasznos életmódtanácsokkal jelentkezik évente tízszer.A világsikerű, 45 országban, ..
Jamie magazin 4. - 2015/4. július
Szerző: Oliver, Jamie
Most mindent megtudhatunk az olasz konyháról, aminek Jamie köztudottan nagy rajongója és szakértője. Tészta, pizza, saláták, sajt, csirke, édességek, utazás: mindez átitatva az olasz kre
Jamie magazin 3. - 2015/3. június
Szerző: Oliver, Jamie
A Jamie Magazin a legizgalmasabb magyar és nemzetközi receptek mellett gasztronómiai érdekességekkel és hasznos életmódtanácsokkal jelentkezik évente tízszer. A világsikerű, 45 országban