Kócsa László - Adorjányi Máriusz : Bbq expedíció
Az első magyar nyelvű autentikus barbecue szakácskönyvA barbecue alapjai 9 nagy fejezetben bemutatvaTovábbá barbecue technikák és receptek: sütési metódusok, húsok, szószok,köretek és desszertekTöbb száz színes fotóval:sütés- és ételfotók, portrék és hangulatokA Chefparade és a Nyárspolgár BBQ barátsága és a barbecue iránti közös szenvedélye több évre tekint vissza. Együtt indultunk el egy felfedezőútra a barbecue világában, amelyre most meghívunk Téged is!Könyvünk célja: feltárás, tanulás, megértés, egy ételkészítési és életszemlélet bemutatása. Low&slow, füstön sütés lassú tűzön. Értő kézzel és fogékony lélekkel barbecue-zni egyfajta megérkezést jelent a főzés világában.
Hasonló könyvek
Bbq expedíció - 2. bővített kiadás
Szerző: Kócsa László - Adorjányi Máriusz
BBQ-alapvetések, techinkák, receptek és élmények. A könyv célja: feltárás, tanulás, megértés, egy ételkészítési és életszemlélet bemutatása.
Az ember főztje
Szerző: Patay László
Az ételkészítés elsősorban kultúra, másodsorban filozófia, harmadsorban szakmai tudás, negyedsorban konyhaeszköz kérdése, és csak ötödsorban,... ha nem még hátrébb az ételek rendje. ..
Mert kell egy csapat
Szerző: Kiss László
A kötet a magyar labdarúgás történetével kapcsolatosan tár fel új, eddig ismeretlen vagy nem rendszerezett információkat, a klubtörténetet mint a magyar futball történetének egy speciá
Edzéstudomány
Szerző: Harsányi László
A kötet a sportbeli felkészüléssel és a testi-lelki egészség érdekében végzett edzéssel foglalkozik. Az Edzéstudomány cím azt hivatott jelezni, hogy a korszerű gyakorlati tapasztalatok