BOOKS: 4827
nopic.jpg6/9786156189608.jpg

Úri és közönséges konyhákon megfordult szakáts-könyv

Egy igazi gasztronómiai ritkaságot tart kezében a tisztelt Olvasó. Ezen kis könyvecske 1801-ben látott napvilágot és a kor sütési-főzési művészetét mutatja be. „Különb-különb féle válogatott, tzifra, jó, egésséges, hafznos, tifzta, és fzapora Étkeknek meg-kéfzitése, sütése, és főzése a Gazdafzfzonyoknak nagy hafznára leábr

nopic.jpg0/9786150108292.jpg

Viszlát, cukor és fehér liszt! - kötött

Szerző: Török Eszter

"A szénhidrát nem az ördögtől való de egyáltalán nem mindegy, mikor, mennyit és milyet fogyasztunk belőle. A helytelen táplálkozás rontja a közérzetünket és teljesítőképességünket, ráadásul a rossz étkezési szokások miatt a lakosság felénél kimutatható az inzulinrezisztencia ez pedig már a cukorbetegség előszobája. Az ezzel ..

nopic.jpg5/9789635071685.jpg

Egyél úgy, hogy ne halj meg - receptek

Szerző: Greger, Michael Dr.

„Nem kell kockára tenni az egészségünket azért, hogy lefogyjunk. A legegészségesebb étrend a leghatékonyabb fogyókúra is egyben.”Több mint 100 igazán hatékony recept mindazok számára, akik változtatni szeretnének étkezési szokásaikon, életminőségükön, nem utolsósorban élvezni szeretnék az ezzel járó természetes és egészsé

nopic.jpg5/9786155417719.jpg

Menopauza - változó kor - változó szükséglet

Szerző: Aradvári-szabolcs Mariann

A változókorról keveset beszélünk, egy kicsit a tabutémák közé tartozik.Éppen ezért sokszor félinformációk, téves képzetek keringenek róla, pedigígy vagy úgy mindenkit érint az életkor előrehaladtával. Ebben a kötetbennemcsak szakszerű és közérthető ismereteket kapunk a változókorról, vagymás néven a menopauzáról, hanem eg

nopic.jpg4/9789634199267.jpg

Kis magyar borsznobkalauz

Szerző: Fejérvári Gergely-p. Szathmáry István

Ha el tudnánk mondani egyetlen mondatban, ki is és milyen is a magyar borsznob, nem készült volna róla könyv, egy 21. századi Így isztok ti! Feltesszük persze a legfőbb kérdést is, miszerint csak borsznobként élvezhetjük-e a borokat és a borkedvelők társaságát, bizalmát; van-e középút a borakadémikusok mennyországa és a VBK pokla k

nopic.jpg5/9786155767074.jpg

Kevert sütik

Szerző: Arefi, Yossy

Garantált az édes kényeztetés ezzel a több mint ötven sütirecepttel, amik egyszerű hozzávalókból, egyetlen tálban összekeverve, felfordulás nélkül készülnek, és amikkel megünnepelhetők az élet kis és nagy pillanatai. Ezek a rusztikus gyümölcsös, csokoládés és melengetően fűszeres sütemények „csupaszon” is isteniek, de a tet

nopic.jpg4/9789634474920.jpg

Ájurvédikus konyha kezdőknek

Szerző: Plumb, Laura

A modern orvoslás a betegségek többségét vényköteles gyógyszerekkel kezeli. Az ájurvéda ősi tudománya ezzel szemben természetes megközelítést alkalmaz, és a legősibb orvossághoz, az étel gyógyító erejéhez folyamodik. Az Ájurvédikus konyha kezdőknek című könyvet lapozgatva a szerző szelíd útmutatója és könnyű, szezonális

nopic.jpg4/9789634479352.jpg

Mary berry vendégváró fogásai

Szerző: Berry, Mary

Bármennyi vendég érkezik hozzánk, Mary Berry 160 receptje között biztos megtaláljuk az alkalomhoz illőt.A Mary Berry vendégváró fogásaiból megtudhatjuk, mivel vendégeli meg családját és barátait Mary az év jeles ünnepein és összejövetelein. Az általános érvényű útmutatók és szakértői tanácsok segítségével nagy sikerű é

nopic.jpg6/9786156172419.jpg

Anyáink főztje

Szerző: Majthényi László

"Ez pont olyan, ahogy anyám/nagyanyám is főzte! Hallhatunk-e ennél nagyobb dicséretet egy vendégtől otthonunkban, a családi asztalnál vacsora után? Ma, amikor teljesen kitágult/összeszűkült világunkban szinte a világon mindenhol minden alapanyag elérhető, – függetlenül attól, hogy milyen évszak van – felértékelődnek a régi, hagyom

nopic.jpg5/9789635093366.jpg

Burgerek és bbq-falatkák

Szerző: Althuizen, Jord

Ideje, hogy a burgerimádóknak tüzes lökést adjunk!A grillezésért rajongó olvasó végre kézbe foghatja azt a könyvet, amely útmutatót ad a tűzrakáshoz, a kilazított rágóizmok beizzításához és a gömbölyded pocakokhoz. Kezdjünk el élni, nézzünk be a tömött hűtőnk mélyére, töltsük fel a fészert faszénnel, a haverok pedig ál

nopic.jpg6/9786156058409.jpg

Süssünk együtt!

Szerző: Hollywood, Paul

Paul Hollywood beleszületett a pékmesterségbe. Gyerekként apja pékségében sajátította el a tökéletes kenyér és piskóta sütésének titkát, felnőve pedig neves szállodákban kamatoztatta tudását szerte a világban. Munka közben Paul kötelességének érezte lerombolni a sütés köré vont mítoszokat, és életcélja lett másokkal is m

nopic.jpg4/9789634479383.jpg

A nagy wok szakácskönyv

Szerző: Imatome-yun, Naomi

Fortélyok és receptek a kínai ételek otthoni elkészítéséhezKínait rendelni könnyű - de nem a legegészségesebb és nem is a legolcsóbb módja, hogy otthon élvezhessük a finom kínai ételeket. Ezzel az egyszerű szakácskönyvvel és egy nagyszerű wokkal felszerelkezve gyorsabb, egészségesebb és olcsóbb lesz otthon kínait főzni, mint re

nopic.jpg0/9786150106519.jpg

Sercegés és erdőzúgás

Szerző: Segal Viktor - Vida József

Ez a könyv egy erdei gasztrokalandot mesél el, egy olyan kalandot, aminek avégén ötvenöt érdekes és ízletes recepttel leszünk gazdagabbak. Ezt az erdeikalandot először receptbe, majd lábasba, fazékba, serpenyőbe öntöttük ésazokat egyenként, sercegve, kisütve, megfőzve, keverve, feltálalva az Olvasókezébe adjuk, s hozzá alapként vag

nopic.jpg2/3380002349312.jpg

Utánpótlássport 2020

Benne vagy? Nos, ha sportolsz, és részt vettél a kötetben feldolgozott 27 sportág világversenyén, vagy érmet nyertél valamelyik korosztály országos bajnokságán, akkor biztosan megtalálod a nevedet ebben a maga nemében egyedülálló kiadványban.A MediaBook Kiadó gondozásában immár negyedszer megjelentetett évkönyv 372 oldalon 27 sportá

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek