Segal Viktor - Vida József : Sercegés és erdőzúgás

ID: 0000252371
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9786150106519
Megjelenés éve: 2021
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Ez a könyv egy erdei gasztrokalandot mesél el, egy olyan kalandot, aminek avégén ötvenöt érdekes és ízletes recepttel leszünk gazdagabbak. Ezt az erdeikalandot először receptbe, majd lábasba, fazékba, serpenyőbe öntöttük ésazokat egyenként, sercegve, kisütve, megfőzve, keverve, feltálalva az Olvasókezébe adjuk, s hozzá alapként vagy – ha úgy tetszik – köretként SzéchenyiZsigmond nagyszerű írásaiból idézünk. Ám könyvünk nem csak vadászembereknekszól, így, aki csak annak tartja magát, az akár bele se kezdjen, nehogycsalódottan kelljen letennie. Széchenyi nyomában járva összegyűjtöttük a magyarerdők kínálta alapanyagokat vadakból, vízi- és vadszárnyasokból, gombákból,gyógyfüvekből, tavak s patakok halaiból, hogy azokat kiegészítsük amezők és konyhakertek kincseivel, majd mindezeket kedvünkre megfőzve vagymegsütve közreadjuk. Magyarország vadászati nagyhatalom, vadhúsfogyasztástekintetében mégis van honnan felzárkóznunk. A vadhús az állatok szabadmozgása és táplálkozása miatt alacsony zsír

Hasonló könyvek

3/9789633243442.jpg

A kenyér lelke

Szerző: Vajda József

„Meg kell adni az időt a kenyérnek” – mondja Vajda József, és éppen így adja meg az időt a szavainak is. Ahhoz, hogy a kenyérsütés roppant egyszerűnek látszó folyamatát lépésenként ..

8/9789638894298.jpg

ízek és formák

Szerző: Segal Viktor

A tavalyi év egyik legnagyobb szakácskönyv-sikere a mesterszakács Segal Viktor első kötete volt. A számos csúcséttermet és világhírű szállodát megjárt séf második kötetében is hű

3/9789633243442.jpg

A kenyér lelke

Szerző: Vajda József

„Meg kell adni az időt a kenyérnek” – mondja Vajda József, és éppen így adja meg az időt a szavainak is. Ahhoz, hogy a kenyérsütés roppant egyszerűnek látszó folyamatát lépésenként ..

0/9789630872454.jpg

A dödölle

Szerző: Prikryl József

Mit lehet írni egy ilyen egyszerű ételről? Aki elolvassa, bizony nagyon sok érdekességgel gazdagodhat még!

8/9789638894298.jpg

Ízek és formák

Szerző: Segal Viktor

A tavalyi év egyik legnagyobb szakácskönyv-sikere a mesterszakács Segal Viktor első kötete volt. A számos csúcséttermet és világhírű szállodát megjárt séf második kötetében is hű

nopic.jpg7/9633687223.jpg
nopic.jpg5/9786155417757.jpg

A magyar négyes fogat

Szerző: Vida József

„A könyv írása során döbbentem rá arra, hogy Magyarország egyik legsikeresebb sportja mennyire nincsen lejegyezve. Miután az ember nem halhatatlan, versenyt futunk az idővel. Tesszük ezt az

nopic.jpg5/9786155417672.jpg

Zümmögés a konyhában

Szerző: Rúzsa Magdi - Vida József

Évezredek óta a méhek csodálatos ajándéka a méz.Sokan önmagában vagy teát ízesítve fogyasztják, ám csak kevesen tudják, hogy a folyékony arany főszereplője lehet a főzésnek-sütés