BOOKS: 4827
1/9633051830.jpg

Kezdők és haladók mindentudó szakácskönyve

Szerző: Domokos Lászlóné

A közös étkezés minden család életében fontos szerepet játszik. Sok háziasszonyt visszariaszt azonban az ebéd vagy a vacsora elkészítésének bonyolultsága vagy költségei. Ez a szakácskönyv lépésrol lépésre vezeti be az olvasót a konyhamuvészetek rejtelmeibe. A finomabbnál finomabb ételek elkészítését bárki megtanulhatja, a lege

5/9638475886.jpg

A zsirszegény konyha szakácskönyve

Szerző: Lfn

Ami finom, az hízlal és egészségtelen. - tartja a közhiedelem. Most megbizonyosodhat arról, hogy lehet finom az, ami egészséges! A könyvben több mint 250 receptet talál az almaborban főtt sonkától csirkés-majonézes rizssalátán át a zöldségtortáig. Az ínycsiklandó, ugyanakkor zsírszegény ételek receptjei bármely alkalomra felhaszn

4/9639384457.jpg

Sütögetés lávakövön

„Technikai” szakácskönyv-sorozatunk, a „Kátay szakácskönyvek” új darabja egy újabb érdekes és egészséges eljárással ismertet meg, változatos és ízletes receptekkel.

9/9789639421622.jpg

Barbecue - grillezés otthon és a szabadban -

Szerző: Treuille, Eric-erath, Birgit

A Barbecue nagyszerű móka, hiszen a tűzzel játszunk. Ízletes, fűszeres, füstös, sistereg. Kell ennél több? - kérdi Eric Treuille főzősikolai tanár és hivatásos konyhafőnök. Mindenki szereti a grillrácsról levett, sistergő fogásokat. Eric Birgit Erath fűszerszakértővel fogott össze, hogy kikísérletezze számunkra a pácok titkos ö

5/9789635901838.jpg

Nagyi és nati szakácskönyve

Szerző: Kövesdi Natália

A makrobiotika magyar ízléshez és étkezési hagyományokhoz igazított gazdag ízvilágát kínálja a szerző, aki családjával együtt évek óta e táplálkozási rend szerint él, és főzőtanfolyamain hallgatói ezreit győzte meg előnyeiről. Bevezetőjét az elmúlt évek során szerzett tapasztalataival illusztrálja, receptgyűjteményében p

4/9638624725.jpg

Konyhai kisokos

Szerző: Verő Juli-jámbor Zsóka

Ezernyi aranyat érő jó tanács háziasszonyoknak. Mi a különbség a habarás és a rántás között? Mit tegyünk a túl sós, vagy a leégett étellel? Hogyan készülnek a mártások? Hogyan aszaljunk, kandírozzunk? Ilyen és ehhez hasonló kérdések sokaságára találjuk meg a választ ebben a nélkülözhetetlen kézikönyvben.

0/9639450163.jpg

Nagy fűszerkalauz

Szerző: Nagy Elvira

Só, bors, paprika, majoránna, szegfűszegUgye ismerősek?A hagyományos fűszereket jól ismerjük, hisz nap, mint nap ezekkel ízesítjük ételeinket. Nélkülük elképzelhetetlen a sütés-főzés, ám hajlamosak vagyunk időről időre ugyanazokat a fűszereket használni.Angyalgyökér, gyömbér, izsóp, kalánfű, sáfrány, szezám, tárkonyEzekr

5/9639355879.jpg

77 tavaszi menü

Szerző: Pelle Józsefné

Mit főzzek ma ebédre?Milyen desszert illik a főételhez?Szeretnénk megkönnyíteni a háziasszonyok dolgát, hogy mindezen kérdésekben gond nélkül dönthessenek. Kiadványunkban számos komplett menüt ajánlunk a tavaszi hónapokra.

0/9639450793.jpg

Gyümölcsös inyencségek

Szerző: Nagy Elvira

5.Gyümölcsös ínyencségek Ételek és italok gyümölcsökből. Nemcsak egészségesek, rendkívül finomak is! Csábítóan különleges ízvilág cseresznyéből, kiviből, körtéből, hamvas őszibarackból… Mindennapi gyümölcsök, amelyekre egy teljes menü fölépíthető az előételektől a leveseken, mártásokon és gyümölcsös húsok

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek