
Verő Juli-jámbor Zsóka : Konyhai kisokos
Ezernyi aranyat érő jó tanács háziasszonyoknak. Mi a különbség a habarás és a rántás között? Mit tegyünk a túl sós, vagy a leégett étellel? Hogyan készülnek a mártások? Hogyan aszaljunk, kandírozzunk? Ilyen és ehhez hasonló kérdések sokaságára találjuk meg a választ ebben a nélkülözhetetlen kézikönyvben.
Hasonló könyvek
Tahó konyha
Tudjuk, hogy amúgy Téged is érdekel, mi a francot eszel, csak közben az egész olyan bonyolult, meg drága... Jó, hát ennek nem dőlünk be, és Neked sem kéne! Ígérjük, mi nem fogunk minden
Paleokonyha
Manapság rendkívül népszerű a fogyni vágyók és az egészséges életmódra törekvők körében a paleolit diéta, melynek segítségével nem csupán a kilóktól szabadulhatunk meg, de nagyo
Zsidó konyha
Könyvünk legtöbb receptje a közép- és kelet-európai régióból való. Számos fogás érdekes és ízletes kiegészítője lehet azon olvasóink étrendjének is, akik először találkoznak e ..
Thai konyha
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. A thai konyha ízeiben a sok száz éves hagyomány a környező országok hatásaival keveredik. E könyvben igazán hiteles forrásból ..
Wok
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Ismert és kedvelt fogások a világ minden részéről. Nagyszerű receptek frissensültekhez, előételekhez, de a mindennapi étkezés