Lfn : A zsirszegény konyha szakácskönyve

ID: 000061757
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9638475886
Megjelenés éve: 0
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Ami finom, az hízlal és egészségtelen. - tartja a közhiedelem. Most megbizonyosodhat arról, hogy lehet finom az, ami egészséges! A könyvben több mint 250 receptet talál az almaborban főtt sonkától csirkés-majonézes rizssalátán át a zöldségtortáig. Az ínycsiklandó, ugyanakkor zsírszegény ételek receptjei bármely alkalomra felhasználhatók, legyen az reggeli vagy háromfogásos családi ebéd. Ráadásul zsírszegény főzési technikákat és egyszerû, zsírcsökkentő módszereket, valamint minden recept mellett pontos tápanyag-összetételt és étvágygerjesztő fényképeket talál a könyvben.

Hasonló könyvek

nopic.jpg2/9789632380650.jpg
nopic.jpg8/9639678074.jpg
9/9639409519.jpg

Babaszakácskönyv

Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság…

9/9789639552418.jpg

Szakácskönyv

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu

nopic.jpg6/9632166281.jpg
1/9789631353273.jpg

Almás szakácskönyv

Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..

4/9638624764.jpg

Halak szakácskönyve

A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta

nopic.jpg5/963747540X.jpg