Kicsiknek, finomat - akciós
Szerző: Lansky, Vicki
Könnyű, gyors, finom és tápláló receptek gyakorló kismamáktól. A spirálkötés egyszerűvé és praktikussá teszi a könyv használatát.
Szerző: Lansky, Vicki
Könnyű, gyors, finom és tápláló receptek gyakorló kismamáktól. A spirálkötés egyszerűvé és praktikussá teszi a könyv használatát.
Zala jellegzetes étkeit, az egyszerűtől a lakomákig, s hozzá a Mura és a Balaton közti kedvező fekvésű lankák borterméseit ajánlja a mesterszakács.
A sört kínálhatjuk étkezéshez, sőt nagyszerű ételek készülhetnek sörrel. Ehhez kínál színes képekkel illusztrált recepteket a könyv.
Jó érzés a frissen sülő kenyér illatára ébredni!Itt a lehetőség: ez az élmény az Ön számára is a mindennapok része lehet!Könyvünkben részletes leírást adunk az ismert és új gabonafélékről, a különböző típusú lisztekről, arról, mi is történik a kenyérkészítési folyamat során, mire érdemes odafigyelni még azoknak is,
Főzni, szakácskodni, a konyhában kotnyeleskedni nem csak a felnőttek szeretnek! Az Orlando Kiadó Kis séfek konyhája-sorozata, melynek első tagja a Nemzetek édes ízei című kiadvány egy igényes kivitelű, gyermekek számára összeállított, az ő nyelvükön beszélő, igazán hozzájuk szóló képes szakácskönyv. A közel 80 oldalas kiadvá
Szerző: Kútvölgyi Mihály
Az ember ősidők óta fogyaszt növényeket, virágokat. nagyanyáink megsárgult szakácskönyveiben számos ital és húsétel tartalmaz ehető virágokat. Az olvasó ebben a könyvben is megtalálja akár az akác vagy a bodza virágának hagyományos elkészítési módját, de azoknak a mai konyhára igazított változatát is.
Szerző: Korpádi Péter-patyi Árpád
Klasszikus és sokunk számára ismeros ételek leírásával találkozunk ebben a gyujteményben, mint az Újházi-tyúkhúsleves, a halászlé tejjel és ikrával, a dorozsmai molnárponty, pörköltek és paprikások, a Gundel-palancsinta és a házi rétesek. Igazi hazai ízek, zamatok, az ország különbözo tájairól és a határon túli vidékekrol
Az agyagtál, a cserépedény használata sok száz évre nyúlik vissza, már a régi rómaiak is ismerték az elonyeit. E tudás máig fennmaradt és az agyagtál vagy ún. római tál ma is kedvelt fozoeszköz. A legkülönfélébb ételek készíthetok el vele minimális mennyiségu folyadék felhasználásával, sot olykor anélkül is. A víz az agyag
A 0-3 éves korú kisgyermekeknek adható ételek gyűjteménye, melyet a Heim Pál gyermekkórház szakorvosa is jóváhagyott és ajánlott.
Eredeti olasz szakácskönyv. Olyan átfogó és annyi tészta receptet tartalmaz /450/, amilyen még nem jelent meg Magyarországon. Különlegessége még a díszes tok, ami kiváló ajándékká teszi a kötetet.
Szerző: Juhani Nagy János
A szakácskönyvek hazai piacáról mindeddig hiányzott a világ rendkívül gazdag leveskultúrájának bemutatása. Most itt a hiánypótló könyv, betűrendben 77 ország leveseinek ismertetése, az albán paprikalevestől az örmény angazsabuig, a dél-afrikai strucclevestől az üzbég húsderelyés levesig és tovább. Természetesen beleértve az
Szerző: Müller-urban, Kristiane
A kenyér nem egyszerűen alapvető élelmiszer, hanem színtiszta élvezet. Ezt bizonyítják a könyvben található könnyen elkészíthető kenyér- és zsemlereceptek a világ minden tájáról. Remek ötletek találunk az alapreceptektől egészen az édes és sós kenyérrevalók elkészítéséig. A receptek között a pillekönnyű fehér kenyerekt
Szerző: Oetker Dr.
Ropogós héjú, csábítóan illatos kenyérkülönlegességek, péksütemények frissen a sütőből - páratlan élvezet. A kenyér hívei közül mind többen a saját sütésű kenyeret választják, mert íze utolérhetetlenül finom, és tudják, miből készült. Ebben a könyvben több mint 50 recepttel tehetnek próbát azok, akik szándékosan mel
Szerző: Oetker Dr.
A kötet 70 új receptet tartalmaz.
Életemód, gasztronómiai könyvek