Fiatalok főzőiskolája
Szerző: F. Nagy Angéla
-Praktikus és hiánypótló- végre egy könyv, amelyben minden benne van, amire egy kezdő háziasszonynak szüksége lehet. Stahl Judit ajánlása
Szerző: F. Nagy Angéla
-Praktikus és hiánypótló- végre egy könyv, amelyben minden benne van, amire egy kezdő háziasszonynak szüksége lehet. Stahl Judit ajánlása
Szerző: Clements, Carole
Igen különböző ízvilágú ételek ötletekben gazdag gyűjteménye ez a kis szakácskönyv: 120 leves receptjét tartalmazza, amelyek a legváltozatosabb alapanyagokból és különféle főzési módszerekkel készültek. z összes ételleírás könnyen követhető a lépésről lépésre megadott útmutatás és a remek színes szemléltető képek a
Szerző: Bridge, Tom
Ez az ötletekben gazdag szakácskönyv 120, nagyobbrészt olasz eredetű tésztareceptet tartalmaz. Mindegyiket ínycsiklandó színes kép illusztrálja, az ételleírások pedig könnyen követhetőek. A nemcsak hagyományos, de érdekes hozzávalókat is tartalmazó alapreceptek az ízekre és a látványra helyezik a hangsúlyt; az alapanyagok jól felh
Szerző: Hawkins, Kathryn
A zsírszegény, ámde ízletes ételek átfogó kézikönyve összesen 120 csábító receptet kínál - minden alkalomra. Találhatók benne zsenge levesek és ízes-fűszeres előételek, habkönnyű falatkák és klasszikus hús- vagy halételek, de a vegetáriánus konyha hívei, sőt még az édesszájú fogynivágyók is lelnek benne bőven kedvükrev
Szerző: Vfv
Zöldségekkel életereje megőrzésértNapjainkban az emberek többsége a húst tekinti első számú főételnek, az ebéd vagy a vacsora legfontosabb részének. A zöldségek fogyasztása sajnos háttérbe került, annak ellenére, hogy nemcsak egészségesek, de finoman ropogósak, ragyogó színben pompáznak és változatos ízűek. Megtudhatja, hogy
A csodálatos húsok marha-, borjú-, sertés- és bárányhús felhasználásával készült, könnyen elkészíthető ételeket mutat be ínycsiklandóan tetszetős formában.
A Csokoládé szenzációk a gazdag ízek és a bűnös élvezetek világába vezet bennünket. A könyv ínycsiklandó csokoládés recepteket tartalmaz.
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan változik, az étkezés világa is. Emellett figyelembe veszi, hogy minden főzni vágyó más szándékkal vesz kézb
A sajt az egyik legnagyszerűbb, legsokoldalúbb étel. Magas fehérje, kálcium, A- és D-vitamin tartalma elengedhetetlen az egészség megőrzéséhez. Sajtország felséges receptek sorával segíti az olvasót elő- és főételek valamint deszertek elkészítésében.
Hogyan pároljunk, süthetjük, főzhetjük vagy piríthatjuk a marha-, bárány-, sertés- és barjúhúst, ha biztos sikert szeret-nénk aratni. Az egytálételektől a wokban gyorsan megpirított fogásokig és a vasárnapi pecsenyéig- az Étvágygerjesztő húsok a mindennapokra és a különös alkalmakra is megfelelő receptek választékát kínálja
A világ egyik legkedveltebb ételének elismert főtt tészta mindenféle alakjában, legyen az spagetti, lasagna, canelloni, ravioli vagy tortellini, Olaszországban és szerte a világban évezredek óta az asztal ékének számít. Tapasztaljuk meg, hogyan készíthetők a pompás tészták tucatjai - a hagyományos kedvencektől korunk számos új alko
Szerző: Renz, Jutta
A szerző legújabb összeállítása a kávés muffintól a csirkés-sárgabarackos változatig.Sok praktikus ötletet kapunk az egyéni ízlések szerint, a sütéshez, a díszítéshez és a tálaláshoz is.
Közel harminc ország leghíresebb ételeinke recepjeit találjuk meg a következo kategóriákban:LevesekEloételek, köretekZöldséges ételekSalátákHúsételekHalételekTésztákDesszertekPl.:Minestrone, Knédli, Rösti, Rizottó, Sopszka, Csevapcsicsa, Kuszkusz, Sólet, Wiener Schnitzel, Lasagna, Ravioli, Baklava, Tiramisu, Waffel, stb.
Szerző: Harris, Joanne-warde, Fran
Anouchka, Madame Douazan, Simone nagynéni. Tévedés ne essék, ők nem Joanne Harris legújabb regényének szereplői, hanem a francia konyha ínyencségeinek megihletői. Mint Framboise, az Ötnegyed narancs hősnője, Joanne Harris is megőrizte - francia gyökereivel együtt - a nemzedékről nemzedékre öröklődő családi recepteket, és szerencsé
Életemód, gasztronómiai könyvek