BOOKS: 5635
0/9639270165.jpg

Fiatalok főzőiskolája

Szerző: F. Nagy Angéla

-Praktikus és hiánypótló- végre egy könyv, amelyben minden benne van, amire egy kezdő háziasszonynak szüksége lehet. Stahl Judit ajánlása

9/9789639552326.jpg

Levesek - a legjobb receptek -

Szerző: Clements, Carole

Igen különböző ízvilágú ételek ötletekben gazdag gyűjteménye ez a kis szakácskönyv: 120 leves receptjét tartalmazza, amelyek a legváltozatosabb alapanyagokból és különféle főzési módszerekkel készültek. z összes ételleírás könnyen követhető a lépésről lépésre megadott útmutatás és a remek színes szemléltető képek a

9/9789639552319.jpg

Tészta - a legjobb receptek -

Szerző: Bridge, Tom

Ez az ötletekben gazdag szakácskönyv 120, nagyobbrészt olasz eredetű tésztareceptet tartalmaz. Mindegyiket ínycsiklandó színes kép illusztrálja, az ételleírások pedig könnyen követhetőek. A nemcsak hagyományos, de érdekes hozzávalókat is tartalmazó alapreceptek az ízekre és a látványra helyezik a hangsúlyt; az alapanyagok jól felh

9/9789639552333.jpg

Karcsúsitó konyha - a legjobb receptek -

Szerző: Hawkins, Kathryn

A zsírszegény, ámde ízletes ételek átfogó kézikönyve összesen 120 csábító receptet kínál - minden alkalomra. Találhatók benne zsenge levesek és ízes-fűszeres előételek, habkönnyű falatkák és klasszikus hús- vagy halételek, de a vegetáriánus konyha hívei, sőt még az édesszájú fogynivágyók is lelnek benne bőven kedvükrev

2/9639562123.jpg

Az életerő konyhája

Szerző: Vfv

Zöldségekkel életereje megőrzésértNapjainkban az emberek többsége a húst tekinti első számú főételnek, az ebéd vagy a vacsora legfontosabb részének. A zöldségek fogyasztása sajnos háttérbe került, annak ellenére, hogy nemcsak egészségesek, de finoman ropogósak, ragyogó színben pompáznak és változatos ízűek. Megtudhatja, hogy

5/9789635491568.jpg

Csodálatos húsok

A csodálatos húsok marha-, borjú-, sertés- és bárányhús felhasználásával készült, könnyen elkészíthető ételeket mutat be ínycsiklandóan tetszetős formában.

1/9635491586.jpg

Csokoládé szenzációk

A Csokoládé szenzációk a gazdag ízek és a bűnös élvezetek világába vezet bennünket. A könyv ínycsiklandó csokoládés recepteket tartalmaz.

9/9789639552418.jpg

Szakácskönyv

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tudomásul veszi, hogy a világ állandóan változik, az étkezés világa is. Emellett figyelembe veszi, hogy minden főzni vágyó más szándékkal vesz kézb

5/9789635491483.jpg

Sajtország - séf expressz - (akciós)

A sajt az egyik legnagyszerűbb, legsokoldalúbb étel. Magas fehérje, kálcium, A- és D-vitamin tartalma elengedhetetlen az egészség megőrzéséhez. Sajtország felséges receptek sorával segíti az olvasót elő- és főételek valamint deszertek elkészítésében.

1/9635491465.jpg

Étvágygerjeszt? húsok - séf expressz -

Hogyan pároljunk, süthetjük, főzhetjük vagy piríthatjuk a marha-, bárány-, sertés- és barjúhúst, ha biztos sikert szeret-nénk aratni. Az egytálételektől a wokban gyorsan megpirított fogásokig és a vasárnapi pecsenyéig- az Étvágygerjesztő húsok a mindennapokra és a különös alkalmakra is megfelelő receptek választékát kínálja

1/9635491458.jpg

Szenzációs tészták - séf expressz -

A világ egyik legkedveltebb ételének elismert főtt tészta mindenféle alakjában, legyen az spagetti, lasagna, canelloni, ravioli vagy tortellini, Olaszországban és szerte a világban évezredek óta az asztal ékének számít. Tapasztaljuk meg, hogyan készíthetők a pompás tészták tucatjai - a hagyományos kedvencektől korunk számos új alko

1/9636841769.jpg

Még több muffin

Szerző: Renz, Jutta

A szerző legújabb összeállítása a kávés muffintól a csirkés-sárgabarackos változatig.Sok praktikus ötletet kapunk az egyéni ízlések szerint, a sütéshez, a díszítéshez és a tálaláshoz is.

4/9639504814.jpg

A világ leghiresebb ételei

Közel harminc ország leghíresebb ételeinke recepjeit találjuk meg a következo kategóriákban:LevesekEloételek, köretekZöldséges ételekSalátákHúsételekHalételekTésztákDesszertekPl.:Minestrone, Knédli, Rösti, Rizottó, Sopszka, Csevapcsicsa, Kuszkusz, Sólet, Wiener Schnitzel, Lasagna, Ravioli, Baklava, Tiramisu, Waffel, stb.

2/9639602571.jpg

A francia konyha

Szerző: Harris, Joanne-warde, Fran

Anouchka, Madame Douazan, Simone nagynéni. Tévedés ne essék, ők nem Joanne Harris legújabb regényének szereplői, hanem a francia konyha ínyencségeinek megihletői. Mint Framboise, az Ötnegyed narancs hősnője, Joanne Harris is megőrizte - francia gyökereivel együtt - a nemzedékről nemzedékre öröklődő családi recepteket, és szerencsé

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek