BOOKS: 4827
5/9786155417429.jpg

édes emlékek anyukámtól

Szerző: Bernáth József

Sokszor a legegyszerűbb, leghétköznapibb sütemények elkészítéséhez a legnehezebb megbízható receptet találni. Akinek nem volt olyan szerencséje, mint nekem, hogy édesanyám minden ebédhez frissen sült süteményt tálalt, a recepteket pedig továbbadta nekünk, gyermekeinek, annak óriási segítség lesz legújabb könyvem.Ebben a kötetben

5/9786155417412.jpg

A kert konyhája - négy évszak ehető növényei receptekkel

Szerző: Beh Mariann

Beh Mariann, a Bazsalikomos kert megálmodójaként ismert kertészmérnök, gyerekkora óta a természetben érzi magát igazán otthon. Kertjében egyedülálló módon kezdte el megmutatni a fűszer- és gyógynövények, vadon termő ehető növények és ehető virágok felhasználásának sokszínűségét.Kedvenc növényeit Szendeff Lőrinc fotós ö

5/9786155918018.jpg

E-mentes szakácskönyv

Szerző: Bánfi Ibolya-Sebestyén Balázs-Tóth Gábor

Sebestyén Balázs és Bio Gabi ezúttal a reformtáplálkozás gyakorlatába avatja be olvasóit. Tudományos segédanyagokkal gazdagított ünnepi szakácskönyvet tart kezében a kedves Olvasó, több mint hatvan különleges recepttel, melyek megalkotásához segítségül hívták Bánfi Ibolya vegán séfet, aki több mint húsz esztendeje mindennapi s

5/9786155759901.jpg

Egy év a konyhámban - ezernyi öröm, száz életre szóló recept

Szerző: Mautner Zsófi

Ahogy változnak az évszakok és velük együtt a rendelkezésre álló alapanyagok, úgy változik a kulináris hangulatunk, és az is, hogy milyen ételeket kívánunk. Vannak azonban receptek, melyeket körforgás-szerűen, évről évre, nagyjából ugyanabban az időszakban előveszünk a konyhában, a belőlük készített ételek pedig visszatérő k

5/9786155733901.jpg

Csokis csábítások

Szerző: Stahl Judit

Stahl magazin - az ikonikus gasztrolap, amit tízezrek vásároltak, százezrek olvastak, és milliónyian főzték a receptjeit. Mintául szolgált sok gasztroújságnak, de egyvalamiben egyedülálló maradt: a receptek sokszoros tesztelésen mentek át, ezért sosem okoztak csalódást.Ez a kötet nem csupán egyszerű válogatás a magazin legkedveltebb

0/9789630993241.jpg

Gabonaagy szakácskönyv

Szerző: David Dr.perlmutter

"Több mint 150 gluténmentes recept, ami megváltoztatja az életedet.Dr. David Perlmutter nagy sikerű könyve, a Gabonaagy forradalmasította a táplálkozásról és az egészséges életmódról kialakult képünket, bemutatva az étrendünk fontos részét képzÅ‘ búza, cukor és szénhidrátok káros hatásait. Új könyvében, a Gabonaagy szakácskÃ

5/9786155417450.jpg

Kekszek

Szerző: Márk Szonja

Kekszet sütni mindenki tud! Kicsik, nagyok, még nagyobbak, fiúk, lányok, anyukák, apukák, sőt, még az ő apukájuk és anyukájuk is. Nem kell hozzá más, csak egy klassz recept, egy kis önbizalom, és néhány jó alapanyag a mennybe repítheti az embert. Készíthetünk pofonegyszerű összekeverős vagy izgalmas töltött változatot, kicsit, na

0/9786150033273.jpg

Sajtfogások - legelőtől a tányérig

Szerző: Segal Viktor, Sándor Tamás

Sajtfogások – Legelőtől a tányérig: Segal Viktor séf és Sándor Tamás bükki sajtmester új könyve.Változatos receptek a legegyszerűbb sajttáltól a legkülönlegesebb sajtos főételeken át a legizgalmasabb sajtalapú desszertekig; minden, amit a legelhivatottabb őstermelőktől és sajtkészítőktől a sajtok teljes palettájáról megtudha

4/9789634067238.jpg

újabb csodás zöldségételek

Szerző: Yotam Ottolenghi

ismertető: Yotam Ottolenghi izraeli-brit séf és étteremtulajdonos, a kulináris világ egyik legnépszerűbb egyénisége. A Vegetáriánus finomságok című bestseller folytatásában továbbra is a vegetáriánus konyha sokszínű világát fedezi fel, sajátos megközelítésben. Az elkészítési módok szerint rendszerezett több mint 150 recept mi

5/9786155937019.jpg

ízes örményország

Szerző: Kőfalvi György Alex

A szerzőnek, habár nem ez a szakmája, azonban szeret főzni. Családnak, barátoknak, kollégáknak. Ennek az örmény szakácskönyvnek a megírását, a receptek összegyűjtését, szerkesztését azért vállalta el, hogy ezzel megossza másokkal ennek a csodálatos országnak a tipikus ételeit. Azoknak ajánlja ezt a könyvet, akik szeretnék kipró

4/9789634472537.jpg

Simplissime - a világ legegyszerűbb szakácskönyve

Szerző: J.-f. Mallet

Ebben a könyvben olyan gyors és könnyű, mindennapi recepteket osztok meg, amelyek között mindenki talál kedvére valót. Az egyszerű hozzávalóknak és az íztársításoknak köszönhetően finom ételeket készíthetünk, sőt elkápráztathatjuk a környezetünket anélkül, hogy órákat töltenénk a konyhában.Ez a könyv olyan egyszerű, mint ..

4/9789634195788.jpg

Két szerecsen a mi bisztrónk

Szerző: Két Szerecsen

Vannak éttermek, vannak kávézók, vannak bisztrók, vannak kocsmák, vannak borbárok… és van a Nagymező utcában egy hely.Egy amolyan sarki hely, találkozóhely. Ez a Két Szerecsen. Reggeliző, ebédelő, vacsorázó, borozó, kávézó, beszélgető… Mindig mindenre jó. Színház előtt vagy után. Első randira vagy harmincadik házassági évfo

5/9786155697302.jpg

Közös élmények a konyhában

Szerző: Scur Katalin

"A szerző egészségnevelésben szerzett tapasztalatai azt bizonyítják,hogy a rossz étvágyú gyereket is rá lehet venni a jóízű étkezésre,ha őt is belevonjuk a főzés előkészítésébe, kikérjük véleményét és hagyjuk, hogy kibontakozzon a főzés művészetében"

5/9786155679735.jpg

ünnepi édességek 1x1 konyha

Szerző: Elek Mária

A népszerű 1x1 konyha sorozat újabb tagja, amely karácsonyra, születésnapokra és más családi ünnepekre,eseményekre kínál ötleteket.

5/9786155733963.jpg

ázsiai kalandok

Szerző: Stahl Judit

Emlékszel a mogyorómártásos indonéz csirkenyársra? Itt a receptje, és azt is megmutatjuk, hogyan készülhet ennek alapján thai marhacurry. Imádtad a tavaszi tekercset? Megcsinálhatod hagyományos és könnyített verzióban is. Rajongsz az ízes currykért? Féltucatnyival szolgál a könyv, húsos és húsmentes formában is. És persze nem hián

8/9786158072045.jpg

40 hagymaleves

Szerző: Vatai Anna Mária – Máté Sándor

A kísérletező kedvű szerzők nem érték be a mindenki által ismert francia hagymalevessel: egyenesen negyven eredeti receptet kísérleteztek ki. Mindegyikben a hagyma a főszereplő, de változatos és izgalmas alapanyagokkal kombinálva, a hagymát egyszer zöldségként, másszor gyümölcsként felhasználva érdekes és olcsón, gyorsan elkészít

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek