
Beh Mariann : A kert konyhája - négy évszak ehető növényei receptekkel
Beh Mariann, a Bazsalikomos kert megálmodójaként ismert kertészmérnök, gyerekkora óta a természetben érzi magát igazán otthon. Kertjében egyedülálló módon kezdte el megmutatni a fűszer- és gyógynövények, vadon termő ehető növények és ehető virágok felhasználásának sokszínűségét.Kedvenc növényeit Szendeff Lőrinc fotós örökítette meg, akinek köszönhetően különleges képi világ született. Mariann mesél az ehető növények termesztéséről, gyűjtéséről, feldolgozásáról, ír saját pestójáról, herbateáiról, és megosztja a négy évszak alapanyagaiból készült 48 receptjét is.
Hasonló könyvek
691 recept
Családi étlapunk mindennapos segítség az egészséges, tápláló, de nem hízlaló ételek elkészítéséhez. Hogy Ön könnyebben megtalálja azokat az ételeket, amelyek életkorának, testsú
A kert konyhája - négy évszak ehető növényei receptekkel
Szerző: Beh Mariann
Beh Mariann, a Bazsalikomos kert megálmodójaként ismert kertészmérnök, gyerekkora óta a természetben érzi magát igazán otthon. Kertjében egyedülálló módon kezdte el megmutatni a fűsze
Kis gomba abc receptekkel
A könyv ismerteti a legyakrabban előforduló gombákat, a sok-sok színes kép és recept pedig kedvet csinál ahhoz, hogy finom ízletes ételeket készítsünk belőlük.
Az életerő konyhája
Szerző: Vfv
Zöldségekkel életereje megőrzésértNapjainkban az emberek többsége a húst tekinti első számú főételnek, az ebéd vagy a vacsora legfontosabb részének. A zöldségek fogyasztása sajnos
691 recept
Családi étlapunk mindennapos segítség az egészséges, tápláló, de nem hízlaló ételek elkészítéséhez. Hogy Ön könnyebben megtalálja azokat az ételeket, amelyek életkorának, testsú
Laci bácsi konyhája
A Frankfurti szakácsolimpia négy aranyérmes mesterszakácsa a négy évszak csodálatos magyar ízeit varázsolja az Olvasó asztalára. Megtaláljuk benne az ünnepi lakomák, a kedvenc régi fog�
Levendula
Szerző: Beh Mariann
Beh Mariann kertészmérnök 2014-ben alapította a Bazsalikomos kert névre hallgató családi kisvállalkozást. A kertjükben termesztett gyógy- és fűszernövények, ehető virágok felhasznál�