BOOKS: 4827
5/9786155104350.jpg

Burgonyás ételek - ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

A burgonya a világ egyik legnépszerűbb élelmiszere, és minden bizonnyal a legsokoldalúbbak közé tartozik. A földkerekség csaknem összes országában termesztik, ezernyi változata ismert, sajátos színekben, formában és állaggal - a vajsárga yukon goldtól a karibi térség telt narancsszínű jamgyökeréig.

5/9786155104336.jpg

Gyors és könnyű ételek - ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Ebben a kötetben olyan ételek receptjeit gyűjtöttük össze a világ minden tájáról, melyeket könnyű az asztalra varázsolni, és friss alapanyagok felhasználásával készülnek. A konyhai munkát segítik a fogások elkészítését lépésről lépésre követhető fotók, valamint a hasznos elkészítési ötletek.

0/9789630983235.jpg

így főz bernáth józsef - stílusosan, lezseren

Szerző: Bernáth József

Első szakácskönyvében Bernáth József a 30+ számára kedves recepten keresztül azt igyekszik megmutatni és átadni az olvasóknak, miként lehet egy alapételből három különböző (nehézségű és tálalású) fogást úgy elkészíteni, hogy az passzoljon (és egy kissé formálja is) a magyar ízléshez, miközben a lehető leghatékonyabban h

6/9789636899905.jpg

Hamburgerek - a barbecue ranch burgertől a miszós burgerig

Szerző: Paul Gayler

Az elismert séf, Paul Gayler innovatív burgerreceptjeivel friss, nemzetközi megközelítésből tekint az egész világon népszerű témára. Megszokott kedvencek és szokatlan, rafinált verziók receptjei egyaránt megtalálhatók a könyvben: a finoman fűszerezett thai halburgertől a klasszikus, „full extrás” burgerig. Paul segít visszahelyezni

5/9786155496127.jpg

Igazi magyar konyha - szegedi szakácskönyv (rézi néni)

Szerző: Rézi Néni

Rézi néni szakácskönyve a legismertebb szakácskönyvek közé tartozik. A számtalan kiadást megért szakácskönyvből dédszüleink konyhaművészetével ismerkedhetünk meg. A könyv először 1876-ban jelent meg és szerzője Dolecskó Terézia volt, aki igazi művésze volt a konyha tudományának. Rézi néni könyvét Tömörkény István is m

5/9786155104428.jpg

ízletes sütemények - ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Készítsünk tökéletes tortákat, süteményeket, kekszeket és kenyérféléket e praktikus szakácskönyv segítségével. A lépésről lépésre kalauzoló fényképek és a világos, tömör utasítások könnyedén vezetnek be a sütés rejtelmeibe, az előkészületektől egészen az utolsó simításokig. Érezzük magunkat jól a konyhában, és

5/9786155104329.jpg

Egytálételek - ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Ebben a nagyszerű szakácskönyvben megtalálhatunk számos jól ismert egytálételt, levest és felfújtat a világ legkülönbözőbb tájairól, de jó néhány nem kevésbé ízletes újdonságot is. Mindegy, hogy laktató, kiadós étkeket vagy inkább különleges, egzotikus ízeket keresünk, nem kell csalódnunk.

1/9789631363241.jpg

Az életem ízei

Szerző: Frank Júlia

„A kötet, amelyet most a kezében tart, kissé rendhagyó, mert nem szakácskönyv, bár van benne sok recept is. Főként olyan utazási élményeimről mesélek, amelyek érdekesek, szokatlanok, közük van a gasztronómiához, néhányuk az életem különleges fordulataihoz, élményeihez kapcsolódik. Amolyan ťízes élet – ízes ételŤ, annál is

5/9786155104411.jpg

Gyors és könnyű ételek - spirálos!

Készítsünk ízletes és gyors ételeket e praktikus szakácskönyv segítségével. A lépésről lépésre kalauzoló fényképek és a világos, tömör utasítások könnyedén vezetnek be a főzés rejtelmeibe, az előkészületektől egészen az utolsó simításokig. Érezzük magunkat jól a konyhában, és rövidesen szemkápráztató és ízletes ..

3/9789633042892.jpg

Nagy teakönyv

Szerző: Linda Gaylard

Több mint 100 recept! Hogyan emelhetjük magasabb szintre a tea élvezetét? Készüljön gyógynövényből vagy a világ legnépszerűbb keverékéből, érdemes megtanulni a tökéletes forrázat elkészítését, és elsajátítani a teakóstolás művészetét. A Nagy teakönyv elkalauzol a legfontosabb termelő régiókba, bemutatja a főbb teafajták

1/9789631362664.jpg

Nagy séf könyv

Szerző: Szabó Edit

EGY IGAZI SZAKÁCSKÖNYV! AZAZ: EGY KÖNYV, AMELY A SZAKÁCSRÓL IS SZÓL, NEM CSAK A FŐZTJÉRŐL. Ráadásul nem is egy, mindjárt huszonöt kiváló séf mesél önmagáról, a sikerhez vezető útról, a hagyományokról és a megújulásról, a csúcsgasztronómia útjairól. Személyes történetüket szemkápráztató fogások illusztrálják: jól me

3/9789633106143.jpg

Leves minden napra

Szerző: Fűszeres Eszter

A leves igazi házias fogás, amibe belefőzzük szívünket-lelkünket. Pár évtizede gyakran megesett, hogy reggelegy kiadós levessel indították a napot. Később veszített a népszerűségéből, de manapság újra a reneszánszátéli, és az egyik legfontosabb ételünk lett.A világ nagyvárosaiban sorra nyílnak a levesező kis éttermek, ahol j

7/9789637492525.jpg

Golyók és húsgolyók - ízes itália könyvek

Szerző: Göbölyös & Haas

A híres maffia-történetekből, mindenekelőtt a Keresztapából jól tudjuk, hogy a szicíliai „tiszteletre méltó társaság” számára milyen fontosak a hagyományos értékek és családi rituálék. A szó szerint legéletbevágóbb kérdésekről rendszerint esküvők, keresztelők, temetések alkalmával születnek a visszavonhatatlan döntések. ..

9/9789639461567.jpg

Fűszerkert - 22 fűszer, 60 recept

Szerző: Gyurik gÁbor Ambrus Lajos

A Magyar Konyha második kötete Ambrus Lajos író, Gyurik Gábor séf és Burger Barna fotográfus közös alkotása fűszerekről, borokról, ételekről. A kötet szakácskönyv, fűszertörténeti és gasztronómiai album egyszerre, igényes, ám mindenki számára megvalósítható fűszeres receptekkel.

5/9786155492785.jpg

A bizarr valóság - kulináris kalandozások szerte a világban

Szerző: Andrew Zimmern

ANDREW ZIMMERN a világhírű séf és gasztronómiai szakíró, a Bizarr ételek című nagy sikerű televíziós sorozat házigazdája szó szerint körbeette már az egész világot – szinte nincs olyan különleges étel és helyi specialitás, amit ne kóstolt volna meg. Zimmernt azonban nem csupán a megszokottól eltérő ízek, a különleges össz

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek