Bernáth József : így főz bernáth józsef - stílusosan, lezseren
Első szakácskönyvében Bernáth József a 30+ számára kedves recepten keresztül azt igyekszik megmutatni és átadni az olvasóknak, miként lehet egy alapételből három különböző (nehézségű és tálalású) fogást úgy elkészíteni, hogy az passzoljon (és egy kissé formálja is) a magyar ízléshez, miközben a lehető leghatékonyabban használjuk fel a rendelkezésre álló alapanyagokat és a konyhában eltöltött időt. Mindebben fázisfotókkal is segíti az olvasót, hogy a sikerélmény a lehető legteljesebb lehessen.
Hasonló könyvek
édes emlékek anyukámtól
Szerző: Bernáth József
Sokszor a legegyszerűbb, leghétköznapibb sütemények elkészítéséhez a legnehezebb megbízható receptet találni. Akinek nem volt olyan szerencséje, mint nekem, hogy édesanyám minden ebédh
Legyél te is a konyhád mestere
Szerző: Bernáth József
"Idén ősszel Bernáth József séf újra egy felnőtteknek szóló szakácskönyvvel készül, melyben hónapról hónapra mutat be az olvasóknak szezonális alapanyagokat (minden hónapban hármat
Magyar bisztrókonyha
Szerző: Bernáth József
A bisztró szó hallatán szerintem mindenkinek más jut az eszébe Lesz, akinek egy hangulatos, kockás abroszos étterem ugrik be először, másoknak az ízgazdag házias ételek, melyek bősége
Édes emlékek anyukámtól
Szerző: Bernáth József
Sokszor a legegyszerűbb, leghétköznapibb sütemények elkészítéséhez a legnehezebb megbízható receptet találni. Akinek nem volt olyan szerencséje, mint nekem, hogy édesanyám minden ebédh
Legyél te is a konyhád mestere
Szerző: Bernáth József
"Idén ősszel Bernáth József séf újra egy felnőtteknek szóló szakácskönyvvel készül, melyben hónapról hónapra mutat be az olvasóknak szezonális alapanyagokat (minden hónapban hármat
Szörnyen jó szakácskönyv
Szerző: Bernáth József
Ebben a könyvben Bernáth József arra vállalkozott, hogy amolyan nemszeretem alapanyagokból sűssön-főzzön. Teszi mindezt lelkes kukták segítségével. Miközben bebizonyítja, hogy a bro
Így főz bernáth józsef - stílusosan, lezseren
Szerző: Bernáth József
Első szakácskönyvében Bernáth József a 30+ számára kedves recepten keresztül azt igyekszik megmutatni és átadni az olvasóknak, miként lehet egy alapételből három különböző (nehézs