BOOKS: 4827
3/9789633040362.jpg

Indiai konyha lépésről lépésre - ízek és kultúrák 6.

Az autentikus indiai konyha a legnemesebb kulináris tradíciókkal büszkélkedhet. E gasztronómiai kaleidoszkóp India kulturális sokszínűségét tükrözi, s a legízletesebb és legegyszerűbb vegetáriánus ételeket éppúgy magában foglalja, mint a tucatnyi hozzávalóval készülő ínyencségeket. Minden tájegységnek megvannak a saját ételk

3/9789633040447.jpg

Görög konyha lépésről lépésre - ízek és kultúrák 10.

Úgy tartják, hogy a görög konyha – könnyed, vidám ízeivel – az egyik legfinomabb és legegészségesebb a világon. Ezt az ízvilágot kiváló minőségű alapanyagok kombinációja gazdagítja. S hogy honnan a jellegzetessége? Minden bizonnyal a buja növényzetet éltető szikrázó napsütésben, a sok-sok zöldségfélében, gyümölcsben és

nopic.jpg2/9789632978307.jpg

A két falánk olasz

Szerző: Carluccio, Antonio-contaldo, Gennaro

Antonio Carluccio és Gennaro Contaldo több mint 30 éve hagyták hátra hazájukat, Olaszországot, hogy új életet kezdjenek Nagy-Britanniában, ahol idővel összeismerkedtek, együtt dolgoztak, és az olasz konyha elismert szakértőivé váltak. Ebben a kihagyhatatlan könyvben -melyben a tévésorozatukban bemutatott receptek szerepelnek- a két rég

2/9789632513553.jpg

Változatos halételek

A kötet által betekintést nyerhet a halételekbe, melyeket lépésről lépésre könnyedén elkészíthet bárki.

6/9789636895655.jpg

A befőzés művészete

A zamatos dzsemektÅ‘l a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsökés zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépésrÅ‘l lépésre mutatja be az eljárások technikáit;tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására.E különleges receptgyÅ

9/9789639461376.jpg

Ezt főztük (ki) európának

Szerző: Bakos - Gál - Győri

Három grácia, Bakos Piroska szóvivő, Gál Helga sommelier és Győri Enikőuniós államtitkár a Heti Válasz Kiadó legújabb, sok fotóval és ételrecepttelillusztrált kiadványában elmeséli, hogy Magyarország miért nemcsak politikaiértelemben volt kiváló EU-elnök, de házigazdaként is emlékezetesetalakított. Hogyan kell túlélni egy min

nopic.jpg2/9789632977775.jpg

Alain ducasse konyhaművészete - húsételek

Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának "Desszertek és cukrászat" című kötete után most a "Húsételek" című részét veheti kézbe a magyar olvasó. A mű valódi szintézise annak, amire a szerzőt az elmúlt negyedszázad megtanította. Könyvéből megismerhetjük a francia konyha teljes repertoárját, a klasszikus és eredeti recepteket, e

8/9789638938237.jpg

Hungarian cookbook (mai magyar konyha)

Szerző: Bereznay Tamás

Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges receptkönyv, amely ideális szuvenír és kiváló ajándék külföldi partnerek számára is.A könyv a hagyományos magyar menüsor szerint oszlik fejezetek

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek