Bakos - Gál - Győri : Ezt főztük (ki) európának
Három grácia, Bakos Piroska szóvivő, Gál Helga sommelier és Győri Enikőuniós államtitkár a Heti Válasz Kiadó legújabb, sok fotóval és ételrecepttelillusztrált kiadványában elmeséli, hogy Magyarország miért nemcsak politikaiértelemben volt kiváló EU-elnök, de házigazdaként is emlékezetesetalakított. Hogyan kell túlélni egy miniszteri udvarlást? Miként szolgálhatjuk hazánkat éjjel 11-kor a Széchenyi fürdőben? Jó ötlet-e szalonnahabbal és pálinkaautomatával elkápráztatni vendégeinket?
Hasonló könyvek
Ezt főztük (ki) európának
Szerző: Bakos - Gál - Győri
Három grácia, Bakos Piroska szóvivő, Gál Helga sommelier és Győri Enikőuniós államtitkár a Heti Válasz Kiadó legújabb, sok fotóval és ételrecepttelillusztrált kiadványában elmesél
Fuss & főzz
A futók szeretnek enni. Sőt, sokak számára ez az egyik első számú indok a napi edzésekre. Lehetséges, hogy te is épp így vagy ezzel. Mire lenyomod azokat a kilométereket (és elégeted azo
Édesanyám főztje
A kötet híres férfiak képekkel kísért vallomásait tartalmazza a gyermekkorról, a szülői házról, az örökre felejthetetlen otthoni ízekről. 35 édes-bús visszaemlékezést olvashatunk,
Mit főzzünk ma?
Szerző: Tóth Endre
Együtt főzni, társaságban, ráadásul sok ember előtt úgy, hogy senki nincs ott, csak a kamera, amiről tudjuk, hogy az optikája mögött nemcsak az operatőr bújuk meg, hanem a nézők is: h
Fritőz
A Fondü falatok, A varázslatos wok, a Kenyérsütés otthon, a Rakletpari, a Kuktakonyha, a Sütögetés lávakövön után a gyorsfőző edényről szóló könyv jelenik meg a nagyon népszerűvé ..
Saláták
A régi görögök a salátát az „istenek eledelének” nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészség