BOOKS: 4827
8/97896389869.jpg

Percek alatt lakomát - gyorsan elkészíthető vegetáriánus ételek

Szerző: Hémangi Dévi Dászi

Ha szeret főzni, de kevés az ideje, ha szeretne családja elé ízletes ételeket tenni, de ezer dolga van, itt a megoldás: Hémangi Dévi Dászi legújabb Percek alatt lakomát könyve pillanatok alatt elkészíthető ínycsiklandó vegetáriánus fogások gyűjteményét tartalmazza a nemzetközi konyha területéről. 65 kipróbált recept színes, von

8/9789638956798.jpg

Ízek, imák, india

Szerző: Hémangi Dévi Dászi

„Számomra a főzés a múlt, a jelen és a jövő. Egy mély meditáció, szeretetnyelvünk kifejezése.Különösen igaz ez az indiai konyhára, ahol a sistergő olajban piruló fűszerek felcsapó illata, az ínycsiklandozó ételek látványa, a szín- és ízkavalkád rabul ejtik érzékszerveimet, fogva tartják az elmémet, és elrepítenek egy mási

1/9789631362237.jpg

Gyógyító konyha - a szakácsdoktor receptjei

Szerző: Pinnock, Dale

Dale Pinnock, az ismert angol gyógyszakács és táplálkozástudományi szakértő eredeti módon vizsgálja a kapcsolatot a konyha és az egészség között. Könyvében külön fejezetet szentel az alapvető élelmiszerek, a zöldségek, gyümölcsök, húsok, tejtermékek, fűszerek összetételének, és az emberi szervezet működésére gyakorolt ha

0/9789630977326.jpg

Sütivarázs 23. - nagyméretű szilikon szívforma

A magazinban a leghíresebb, legkedveltebb édes és sós süteményeket találja az olvasó a világ minden tájárólSzilikon: forradalom a sütésbenBiztosan nem ragad le és nem ég oda a sütemény!A finomság egyetlen mozdulattal kifordítható a formából.Színpompás és tartós.Rugalmas anyagának köszönhetően kis helyen tárolható.Sütőben, m

0/9789630977333.jpg

Sütivarázs 24. - öt süteménykiszúró forma

A magazinban a leghíresebb, legkedveltebb édes és sós süteményeket találja az olvasó a világ minden tájárólSzilikon: forradalom a sütésbenBiztosan nem ragad le és nem ég oda a sütemény!A finomság egyetlen mozdulattal kifordítható a formából.Színpompás és tartós.Rugalmas anyagának köszönhetően kis helyen tárolható.Sütőben, m

2/9789632912264.jpg

Csírakert a konyhában - ötletek, módszerek, receptek

Szerző: Braunstein, Mark

Csíráztatni könnyebb, mint gondolnánk! Munkánk eredménye már néhány nap elteltével ott díszeleg a konyhánkban, s amellett, hogy vidám látványt nyújt, fontos tápanyagokkal gazdagítja étrendünket és életenergiával tölt fel.A csírák a természet nagyszerű ajándékai, hiszen a magoncban ott található a teljes növény falatnyi mére

nopic.jpg5/9786155242793.jpg

A legújabb házi cukrászat kézikönyve

Szerző: Hegyesi József

„Házi czukrászat” czimű kézi-könyvecskémnek a múlt évben megjelent III. kiadása is teljesen elfogyott, mely jelenség eléggé bizonyítja művem gyakorlati értékét, miért is indítatva éreztem magamat, azt a jelent IV. kiadásban is közrebocsátani. Ez alkalommal a fösúlyt a helyes magyarságra fektettem az előző kiadásban előforduló ..

1/9789631359343.jpg

Kis magyar szakácskönyv - magyar - új borítós

Szerző: Gundel Károly

E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre

3/9789633551042.jpg

A pucér szakács visszatér - új!!

Szerző: Oliver, Jamie

Olvasóink sokaságának nem kis örömére, és frissességéből mit sem veszítve 10 év után jelenik meg újra magyarul.Jamie Oliver, Anglia népszerű sztárszakácsa nyolcévesen, szülei kiskocsmájában kezdett főzni az essexi Claveringben. Az iskola elvégzése után a vendéglátóiparba, s idővel a River Caféba került, a híres történet sze

6/9789636898502.jpg

A tökéletes steak

Szerző: Polman, Marcus

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzötthúsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak konyháit és Párizs híres éttermeit, hogy kiderítse.Beszélt profi hentesekkel, bioállat-tenyésztőkkel, szakácsokkal és más gasztronómiai szakértőkkel é

1/9789631362145.jpg

Bécsi konyha - a legjobb receptek

Szerző: Wagner-wittula, Renate

A bécsi konyha legendás ételei egyetlen kis könyvben: tányérhús és Sacher-torta, császármorzsa és bécsi szelet, fiákergulyás és talkedli, pejsli és szalontüdő, egytől egyig az élet élvezetéről tanúskodik és főzésre csábít. Ínycsiklandó szomszédolás kultúrtörténeti kitérőkkel.

Ś 90 válogatott, könnyen megfőzhe

3/5999033926423.jpg

Goodfood - világkonyha iii. évf. (2014/04.)

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

2/9789632516189.jpg

Mikróban készült sütik - receptek a nagyitól 45.

A Mikróban készült sütik című kiadványunkban igazán ínycsiklandozó, könnyen és gyorsan elkészíthető receptek találhatóak meg. A receptkönyv érdekessége, hogy minden egyes recept elkészíthető mikrohullámú sütőben.

2/9789632516172.jpg

Húsvéti édes és sós sütemények - receptek a nagyitól 44.

A Húsvéti édes és sós sütemények című kiadványunkban hagyományos, és új ünnepi sütemények receptjei találhatóak meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabbak is könnyen brillírozhatnak az egyik legszebb tavaszi ünnepünkön!

2/9789632516165.jpg

Húsvéti ételek - receptek a nagyitól 43.

A Húsvéti ételek című kiadványunkban hagyományos, és új ünnepi ételek receptjei találhatóak meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb szakácstanoncok is könnyen brillírozhatnak az egyik legszebb tavaszi ünnepünkön!

0/9789630977319.jpg

Sütivarázs 22. - szilikon bon bon forma

A magazinban a leghíresebb, legkedveltebb édes és sós süteményeket találja az olvasó a világ minden tájárólSzilikon: forradalom a sütésbenBiztosan nem ragad le és nem ég oda a sütemény!A finomság egyetlen mozdulattal kifordítható a formából.Színpompás és tartós.Rugalmas anyagának köszönhetően kis helyen tárolható.Sütőben, m

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek