BOOKS: 4827
3/5999033928465.jpg

Nyári ételek - exkluzív goodfood kollekció

"Ha nyár, akkor saláták, könnyű ételek, rengeteg vitamindús gyümölcs, piknikezés és grillezés… Ebben az évszakban csak kapkodjuk a fejünket a finomabbnál finomabb alapanyagok és a belőlük elkészíthető ételek sokszínűsége láttán. Ahogy a SZTÁRSÉFEK című bookazine-unkban, úgy ebben a kiadványban is rengeteg jó recepttel, hasz

5/9772285673002.jpg

Erdélyi konyha - kalendárium 2015 - a hazataláló ízek világa

Évkönyv, mely az év minden napjára tartogat egy remek receptet, konyhai tippet azért, hogy az elkövetkező évben gondtalanná tegyük a háziasszonyok konyhai tevékenykedését.Ki-ki eldöntheti magának, hogy a mindennapos főzőcskézés - legyen akár csak önmaga vagy egész családja számára - mindig örömöt jelent, vagy bizony olykor már u

5/9786155492891.jpg

Szezonális paleolit ételek hedonistáknak

Szerző: Posta Renáta

Saláta, cukkini, paradicsom télen?! Felejtsd el az egészséged érdekében, és vegyél inkább céklát, zellert, káposztát, sütőtököt. Élj együtt a természettel, és edd azt, ami itthon éppen érik! Nemcsak finomabb ételeket készíthetsz így, hanem a konyhapénzt is okosabban költöd el. Ötödik könyvemen keresztül szeretnék neked ked

1/9789631362862.jpg

Magos receptek - variációk egészséges olajos magvakra

Szerző: Frank Júlia

Az egészséges táplálkozás nem nélkülözheti az olajos magvakat, hiszen nagy mennyiségben tartalmaznak többszörösen telítetlen zsírsavakat, továbbá gazdag vitamin- és ásványianyag-forrásnak számítanak. Rendszeres fogyasztásuk jelentősen csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulását, és gyulladáscsökkentő hatásuk sem elha

3/5996573521583.jpg

élő ételek ünnepnapokra - öröknaptár

Szerző: Lénárt Gitta

A naptárhoz csúszkát adunk ajándékba.A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár mindennapra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet egy csoda, az alapanyagok tárháza pedig szinte kimeríthetetlen. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője legújabb, művészi fot

3/5999033929325.jpg

Goodfood - világkonyha v. évf. - 2016/1.

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

2/9789632912479.jpg

Szivárvány szakácskönyv

Szerző: Lénárt Gitta

A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok fel

1/9789631234350.jpg

A sűrűje 2.

Szerző: Borbás Marcsi

Hiszem, hogy a magyar gasztronómiát alapvetően és meghatározóan azok a fogások alkotják, amelyek a házi konyha kedvenceivé válnak és a családok asztalára kerülnek. Ezek az ételek szerves részét képezik mindennapjainknak, emellett pedig a szeretteinkkel töltött órák emlékének őrzői. Ezeket a recepteket már nagyanyáink is készíte

3/9789633411339.jpg

160 grammos szénhidrátdiéta 2. rész - új receptek!

Szerző: Vrábel Krisztina

Cukorbetegség, inzulinrezisztencia vagy akár fogyókúra is lehet az oka annak, ha valakinek 160 grammos diétát írnak elő az orvosok. Receptgyűjteményünkben bemutatjuk, hogyan tudjuk az előírt napi 160 gramm szénhidrátbevitelt betartani úgy, hogy az étrendünk lemondások nélküli, ínycsiklandó fogásokból álljon és változatos legyen.Eg

3/9789633105788.jpg

Lakoma 2. - az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből

Szerző: Váncsa István

Váncsa István nagy sikert aratott szakácskönyve, a Lakoma második része az olasz konyha remekeit veszisorra – a szerzőtől már megszokott módon, szórakoztató, irodalmi, anekdotázó stílusban.A komoly kutatómunkával összeállított gasztronómiai vallomás a tradicionális olasz étkezés tagolásáhozigazodva négy nagyobb részből áll: An

1/9789631362732.jpg

Levendula, rózsa, ibolya - a legnemesebb ehető virágok

Szerző: Halmos Monika

75 recept színes ételfotókkal!Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot – az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok konyháját emelheti a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára. Receptgyűjteményünk egészen egyszerű alapanyagokból elegáns és bá

2/9789632517032.jpg

Tokányok és raguk - receptek a nagyitól 52.

Szerző: Liptai Zoltán

A Tokányok és raguk című kiadványunkban 15 fajta recept található meg. A fázisfotók segítségével a legbátortalanabb sütőtanoncból is könnyedén válik mester! Bakonyi gombás sertésragu nokedlivel, Szegfűgombás sertéstokány zöldfűszeres rizzsel, Csikóstokány galuskával - Tokányok és ragu receptek várnak a különleges ízek kedv

1/9789631363234.jpg

Házisáfrány szakácskönyv - főzni szexi

Szerző: Déri Szilvia

„Ez a könyv neked szól, aki mindig rohansz, és ha megéhezel, rendelsz valami szörnyűséget egy ételkiszállító cégtől, ám a főzéshez még mindig nem jött meg a kedved. Neked, aki városban élsz és talán épp szingli vagy, de ha nem, az ebédet és a vacsorát akkor is a laptop mellett eszed meg, mert ugye a határidők. Neked, akinek tele

4/9789634060963.jpg

Vegetáriánus finomságok

Szerző: Yotam Ottolenghi

Az éttermeivel és szakácskönyveivel világhírnevet szerző YOTAM OTTOLENGHI a főzés ésa szakácskönyvírás világának egyik legizgalmasabb új tehetsége. Ez a páratlan zöldséges recept- gyűjtemény 120 eredeti ételleírást tartalmaz, a receptek közül sok kifejezetten a Guardian Weekend magazin Új vegetáriánus rovatába készült.Ottole

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek