Borbás Marcsi : A sűrűje 2.
Hiszem, hogy a magyar gasztronómiát alapvetően és meghatározóan azok a fogások alkotják, amelyek a házi konyha kedvenceivé válnak és a családok asztalára kerülnek. Ezek az ételek szerves részét képezik mindennapjainknak, emellett pedig a szeretteinkkel töltött órák emlékének őrzői. Ezeket a recepteket már nagyanyáink is készítettek, majd továbbadták gyermekeiknek, végül mi is megtanultuk az elkészítésüket, és ma már mi szerzünk örömet velük.Amikor egy család együtt eszik, a vidám beszélgetések közepette megtelik a ház illatokkal, élményekkel, érzelmekkel. Ilyenkor az emberek figyelnek egymásra, erősödik köztük a kötelék, egységüknek jelképe pedig a családi asztal, melyet a következő száz recepttel igyekszem gazdagítani
Hasonló könyvek
Magyarország finom - vadregényes kelet
Szerző: Borbás Marcsi
A Magyarország finom könyvsorozat első kötete (Szívem csücske ország sarka) a nyugatividékeken barangolt, mi sem természetesebb tehát, mint hogy ezúttal kelet felé vettem azirányt.A vadre
Magyarország finom - vadregényes kelet
Szerző: Borbás Marcsi
A Magyarország finom könyvsorozat első kötete (Szívem csücske ország sarka) a nyugatividékeken barangolt, mi sem természetesebb tehát, mint hogy ezúttal kelet felé vettem azirányt.A vadre
Magyarország finom - szívem csücske ország sarka
Szerző: Borbás Marcsi
"Borbás Marcsi érzelmekkel átszőtt új könyvében azokra a tájakra kalauzolja az olvasót, melyekhez szoros szálakkal kötődik. Ízes ételek, lenyűgöző képi világ, személyes vallomások ..
Édes békeidők
Szerző: Borbás Marcsi
"Ebben a könyvben csupa kipróbált, bárki által elkészíthető sütemény receptjét gyűjtöttük össze, minden titkot és rafinériát leírtunk. Odafigyelve biztos, hogy sikerülni fog minden ..
A sűrűje 2.
Szerző: Borbás Marcsi
Hiszem, hogy a magyar gasztronómiát alapvetően és meghatározóan azok a fogások alkotják, amelyek a házi konyha kedvenceivé válnak és a családok asztalára kerülnek. Ezek az ételek szerv
A sűrűje - 100 szívmelengető recept
Szerző: Borbás Marcsi
Azt hiszem, hogy a boldogság megszerzésének titka nem más, mint gyakorlatszerűen felismerni a mindennapok örömeit, a legkisebbeket is. Csiszolgatni az érzékünket, amellyel észrevesszük a J
Egy nap, egy recept
Szerző: Borbás Marcsi
3 éve már, hogy hétrol-hétre Jelentkezik Borbás Mária nagy népszeruségnek örvendo országjáró musora.Talán nincs is olyan tájegysége hazánknak,ahol még nem járt volna.Minden utazás s