Könyv kategóriák
Szakácskönyvtár - thai konyha
A thai ételek számos okból ajánlhatók nemcsak ízletesek és gyorsan, könnyen elkészíthetők, hanem ínycsiklandók, ráadásul egészségesek is, így családi étkezésekre vagy vendégek számára egyaránt tökéletes választásnak bizonyulnak. A kötet öt fejezetében összegyűjtött legjobb hagyományos thai receptekből inspirációt mer
Szakácskönyvtár - sushi
A sushi jóval több nyers halnál és rizsnél. A japán konyha eme elegáns és stílusos ága végtelenül változatos és sokoldalú: a sushi készülhet főtt hallal, hússal, tojással, sajttal és szinte bármilyen zöldséggel. Amíg a felhasznált alkotórészek harmonizálnak a rizzsel és a legtöbb élelmiszer szerencsére jól illik hozzá
Szakácskönyvtár - spanyol konyha
Az izgalmas és sokoldalú mai spanyol konyha alapjában a századok során egymást követő hódítók öröksége. Bár a föníciaiak, a rómaiak és a mórok már rég elhagyták a napsütötte Ibériai-félszigetet, a konyhaművészetre gyakorolt hatásuk máig jól érzékelhető, akár a szőlőskertek, olajfaligetek vagy rizsföldek közelében jár
Szakácskönyvtár - mexikói konyha
A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti hagyományainak bonyolult rétegződése alakította igazi fúziós konyhává. Az azték, tolték, zapoték és maja törzsek ősi tradícióihoz a spanyol hódítók új alapanyagokkal és egyfajta mediterrán életérzéssel járultak hozzá. ..
Szakácskönyvtár - görög konyha
A görög konyhaművészet éppen olyan, mint maga az ország: nyugodt, könnyed, társaságkedvelő és ragyogó. Az egyszerű, hagyományos ételek találékonyan hasznosítják mindazokat a terményeket, amelyeket a kopár hegyvidék vagy a számtalan sziget kínálnak. Itt élvezhetjük csak igazán a híresen egészséges mediterrán étrendet: a renget
Szakácskönyvtár - francia konyha
A franciák híresek a gasztronómia iránti kitüntetett figyelmükről, valamint választékosságukról az alapanyagok, a főzés és az étkezés területén. Valójában mindennél jobban szeretnek enni, és csodálatos konyhájuk tükrözi a jó ételek iránti szenvedélyüket. Minden régiónak megvannak a maga specialitásai, a könyv a tradicionál
A tálalás titkai
Szerző: Hobday, Cara - Denbury, Jo
Hogyan kápráztassa el vendégeit?Gazdagon illusztrált könyvünk segítséégével profivá válhat sajátkonyhájában, bármilyen étel tálalásáról is legyen szó.Akár kezdő , akár tapasztalt szakács, ez a könyv segít elsajátítani a széptálalás csínját-bnját, valamint kialakítani saját tálalási stílusát.Ismerje meg a legalapvető
Konyhai késtechnikák
Szerző: Lumb, Marianne
Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segít a választásban, melyik kést használjuk, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez.Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk,vagdaljunk, filézzünkTanulj
Grillezés faszénnel - weber's
Mit ad e könyv? -Több mint 100 forró receptet perfekt grillezőknek: hús, hal, szárnyas, zöldség és desszert elkészítéséhez, köztük olyan pompás falatokkal, mint a fűszeres csirkeszárnyak (Chicken Wings) és a burgerek, klasszikusokkal, mint pl. a New Yorker Strip Staeks és őseredetikkel, mint az egészben sütött pulyka vagy a sörödobo
Barbecue - grillételek & páclevek - nyolcvan fogás és köret receptje
A barbecue egyszerű, finom, és még elrontani sem lehet, mert mindenért kárpótol a sütögetéssel egybekötött vidám együttlét. És változatos is. Ebben a rendhagyó szakácskönyvben akad mindenféle barbecue: húsos, vegetáriánus, mediterrán, óceániai, ázsiai, sőt desszert is
Állítson össze saját menüt - mediterrán ételekből
Könyvünk 22 előételt, 22 főételt és 22 desszertet tartalmaz, amelyekből bármilyen menüt könnyedén összeállíthat a különféle étkezésekhez. Csak keresse ki a 3 részre osztott oldalakon a legmegfelelőbb fogásokat, és főzze meg őket. Mindegyik étel egyszerűen és könnyen elkészíthető, de mindenekelőtt finom.
Állítson össze saját menüt - nyáron
Könyvünk 22 előételt, 22 főételt és 22 desszertet tartalmaz, amelyekből bármilyen menüt könnyedén összeállíthat a különféle étkezésekhez. Csak keresse ki a 3 részre osztott oldalakon a legmegfelelőbb fogásokat, és főzze meg őket. Mindegyik étel egyszerűen és könnyen elkészíthető, de mindenekelőtt finom.
Szakácskönyvek
Szakácskönyvek