
Lumb, Marianne : Konyhai késtechnikák
Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segít a választásban, melyik kést használjuk, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez.Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk,vagdaljunk, filézzünkTanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és mimódon használjuk a leghatékonyabbanRészletes fényképes útmutatónk segítségével sajátíthatjuk el az egyesételfajták elkészítését: profi technikával, gyorsan, stílusosan ésmegbirkózva bármivel, ami a konyhaasztalon előfordulhat.
Hasonló könyvek
Tahó konyha
Tudjuk, hogy amúgy Téged is érdekel, mi a francot eszel, csak közben az egész olyan bonyolult, meg drága... Jó, hát ennek nem dőlünk be, és Neked sem kéne! Ígérjük, mi nem fogunk minden
Paleokonyha
Manapság rendkívül népszerű a fogyni vágyók és az egészséges életmódra törekvők körében a paleolit diéta, melynek segítségével nem csupán a kilóktól szabadulhatunk meg, de nagyo
Thai konyha
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. A thai konyha ízeiben a sok száz éves hagyomány a környező országok hatásaival keveredik. E könyvben igazán hiteles forrásból ..
Saláták
A régi görögök a salátát az „istenek eledelének” nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészség
Wok
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Ismert és kedvelt fogások a világ minden részéről. Nagyszerű receptek frissensültekhez, előételekhez, de a mindennapi étkezés