Könyv kategóriák
Hungarian - fine foods & wines
A MAGYAR konyha legjobb ételeinek receptje és a kész étel fotója kerül bemutatásra könyvünkben modern stílusú díszítéssel. A finom ételek mellé borszakértő segítségével összeállított borpárosítást is megtalálnak a könyvben. A könyv útmutatása segítségével a legjobb Magyar ételek és a legjobb Magyar borok kerülhetnek az a
Ungarische - köstlichkeiten und weine
A MAGYAR konyha legjobb ételeinek receptje és a kész étel fotója kerül bemutatásra könyvünkben modern stílusú díszítéssel. A finom ételek mellé borszakértő segítségével összeállított borpárosítást is megtalálnak a könyvben. A könyv útmutatása segítségével a legjobb Magyar ételek és a legjobb Magyar borok kerülhetnek az a
Hungarian top 40 wines
A könyv címének eleget téve a legjobb Magyar borokat válogattuk össze borszakértő segítségével és egyedi megvilágításban készült fotókkal ábrázolva mutatjuk be azokat. A bor fotók mellett a borról egy rövid leírás olvasható angol és német nyelven.
Kilófaló házi csodák
Szerző: Szoó Judit
Az első három Kilófaló kötet után kérdezhetjük, mi jöhet még? Sütemények, gyors édességek, eltevés, befőzés, karácsonyi asztal, van még folytatás? Még szép, főleg, ha ismerjük Szoó Judit konyhai fortélyait. Most a boltban kapható ínyencségek keltették fel a figyelmét. Hisz finomak, tehát jó lenne megenni őket, de nem lehet,
Élménykonyha - kedvencek hagyományosan és másképpen
Szerző: Mák Éva
A Viasat3 Mesterszakács vetélkedőjének győztese Mák Éva, aki egyben a kiadvány (könyv+DVD) szerzője. A magyar konyha hagyományait és ízvilágát megőrizve egészséges, a modern gasztronómia követelményeinek megfelelő recepteket ajánl az olvasóknak.
Szakácskönyv egyszerü háztartás számára
Szerző: Mansfeldné Gráner Mária
Egy újabb szakácskönyv, mely visszaköszön a múltból, és mégis más mint az összes többi!A mű eredetileg az 1910-es években jelent meg, segítendő a szegényebb háztartások főzési szokásait. Külön érdekessége, hogy az első olyan magyar nyelvű szakácskönyv, ahol már orvosilag készített kalória táblázat segítségével készült
Az én receptkönyvem
Ez a praktikus kiadvány segít rendet teremteni szanaszét kallódó receptjeink között. Válasszuk ki a megfelelő kategóriát, és írjuk be kedvenc receptünket a könyvbe. Az ételeket osztályozhatjuk a menüsorban elfoglalt helyük és az alapanyagok szerint is. A receptkönyvben kis fűszerlexikont és a legfontosabb konyhai mértékegységeket is ..
Lekvárok & gyümölcszselék
A házilag eltett lekvárnál és dzsemnél nincs nagyszerűbb, mert nemcsak sok szeretet rejtezik bennük, hanem jóféle hozzávalók egész tömkelege is. És ami a legjobb: az egész év befőzési szezon. Tavasszal erre csábít az eper és a rebarbara, nyáron a lédús meggy és a sárgabarack, ősszel az alma és a körte, télen pedig a citrusfélé
Diákszakácskönyv! - egyszerűen, olcsón és gyorsan
Szerző: Weber, Felix
Mostantól vége a rossz kifogásoknak. Ezek a változatos ételek nemcsak olcsók, de az elkészítésük is egyszerű, és pillanatok alatt az asztalra kerülhet. Hawaii-toast, sonkás-tojásos melegszendvics, fasírt, tészta és pizzareceptek, héjában sült krumpli, császármorzsa itt mindenki talál kedvére valót. A ravaszoknak való spórolási ..
Nyári sütemények
Sorozatunk a gasztronómia fejlődését követve új ízekkel, változatokkal igyekszik a XXI. század háziasszonyainak kedvezni. A könyvek az egészséges életmód tükrében, főleg modern ételek gyűjteményei, melyekben a Válogatott ételektől kezdve, a témákra bontott kötetekig minden megtalálható. A receptek tesztelt, mutatós, színes fot
Gluténmentes édességek - kezdőknek
Szerző: Ráczné Vigh Zsuzsa
Ez a könyv olyan lisztérzékenyeknek, tehéntejfehérje-allergiásoknak, illetve azok családtagjainak, barátainak készült, akik már régóta vártak egy olyan válogatásra, amely használható recepteket és ínycsiklandó fotókat tartalmaz sok-sok hasznos információval. színes fotókkal illusztrált receptkönyv lisztérzékeny szerző toll
Ínyenceknek - egészségesen
Szerző: Mészáros László
Ezt az ételreceptjeimből összeállított kis gyűjteményt ajánlom mindenkinek, de különösen azoknak, akik előnyben részesítik az egészséges táplálkozást, ugyanakkor nem szívesen mondanak le a finom ízekről, a jó étkek élvezetéről. Jómagam nemcsak az ízek harmóniájának a kedvelője vagyok, hanem immár harminc esztendeje rendsze
99 kímélő étel - 33 színes ételfotóval
Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly
Ebben a könyvben olyan receptek szerepelnek, amelyeknek - egyebek között - fő erényük, hogy gyorsan-egyszerűen elkészíthetők. Az ételek energiaértéke adagonként/egységenként általában 400 kcal körül mozog, így, ha napi 1200-1500 kalóriahatáron belül kívánunk maradni, megtervezhetjük, hogy legalább egy főétkezés alkalmával mily
Szakácskönyvek
Szakácskönyvek