BOOKS: 4827
1/9789631360042.jpg

A legfinomabb egytálételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631360035.jpg

A legfinomabb főtt tészták

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631360011.jpg

A legfinomabb halételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359992.jpg

A legfinomabb szárnyas ételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359961.jpg

A legfinomabb sütik

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359985.jpg

A legfinomabb saláták

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359954.jpg

A legfinomabb olcsó ételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359947.jpg

A legfinomabb magyaros ételek

Szerző: Frank Júlia

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

1/9789631359374.jpg

La cuisine hongroise (új) - kis magyar szakácskönyv

Szerző: Gundel Károly

E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek