Sajtos-túrós ételek
Szerző: Dobi Ildikó
A 20 részes szakácsköny-sorozat darabjai neves szerzők munkái. Oldalaikon egyaránt találunk egyszerű és különleges recepteket.
Szerző: Dobi Ildikó
A 20 részes szakácsköny-sorozat darabjai neves szerzők munkái. Oldalaikon egyaránt találunk egyszerű és különleges recepteket.
Szerző: Tusor András
A 20 részes szakácsköny-sorozat darabjai neves szerzők munkái. Oldalaikon egyaránt találunk egyszerű és különleges recepteket.
Szerző: Oriskó Ferenc-pár Gyula
A 20 részes szakácsköny-sorozat darabjai neves szerzők munkái. Oldalaikon egyaránt találunk egyszerű és különleges recepteket.
Szerző: Tusor András-kozmér György
A 20 részes szakácsköny-sorozat darabjai neves szerzők munkái. Oldalaikon egyaránt találunk egyszerű és különleges recepteket.
Szerző: Bencsik Klára
A 20 részes szakácsköny-sorozat darabjai neves szerzők munkái. Oldalaikon egyaránt találunk egyszerű és különleges recepteket.
Szerző: Koronczai Magdolna
A 30 részes szakácsköny-sorozat darabjai neves szerzők munkái. Oldalaikon egyaránt találunk egyszerű és különleges recepteket.
Szerző: Romváry Vilmos
A 20 részes szakácsköny-sorozat darabjai neves szerzők munkái. Oldalaikon egyaránt találunk egyszerű és különleges recepteket.
Szerző: Dobi Ildikó
A 20 részes szakácsköny-sorozat darabjai neves szerzők munkái. Oldalaikon egyaránt találunk egyszerű és különleges recepteket.
Szerző: Bickel, Gabriele
A fűszer- és gyógynövényekbÅ‘l mind friss, mind pedig szárÃtott formában mindenféle szépet és jót lehet varázsolni: rózsavizet, szerelmi bájitalt, harmóniateát, fűszernövényes aprósüteményt, húsvétra egy-két boszorkánytojást, a karácsonyfára fűszernövénycsokrot. A könyvbÅ‘l megtudhatjuk a legjobb gyógyteák és krémek, eli
Több mint 40 könnyen elkészÃthetÅ‘ és kipróbált recept. A thai konyha Ãzeiben a sok száz éves hagyomány a környezÅ‘ országok hatásaival keveredik. E könyvben igazán hiteles forrásból merÃtett recepteket találunk, a helyi specialitásoktól az országszerte ismert fogásokig egyaránt. Nagyszerű előételek, Ãnycsiklandó levesek, mesés ..
Több mint 40 könnyen elkészÃthetÅ‘ és kipróbált recept. Klasszikus vegetáriánus ételleÃrások a világ minden tájáról. Izgalmas, különleges receptek fűszeres előételekhez, falatokhoz, kiadós főételekhez, ropogós süteményekhez, gyümölcsös desszertekhez. FÅ‘zési tanácsok, tálalási javaslatok és ötletek a változatos ételkész
Szerző: Oetker Dr.
Ez az ötletekben gazdag könyv azoknak a hobbiszakácsoknak szól, akik örömmel fÅ‘znek, és fÅ‘ztjüket élvezettel is fogyasztják, ám néhány ehetÅ‘ gombáért nem barangolnak az erdÅ‘ben. Több mint 40 különleges receptet tartalmaz csiperke-, róka-, vargánya-, laska- és shiitake gombához, tehát olyan fajtákhoz, amelyeket piacon, élelmiszerÃ
Szerző: Vergne, Blanche
Tapasztalni fogjuk, hogy a legkevésbé összeillÅ‘ vendégekbÅ‘l is rövid idÅ‘ alatt önfeledten tevékenykedÅ‘, szórakozó csapatot formál a közös fÅ‘zÅ‘cskézés. Vendégszeretetet, szÃvélyes hangulatot teremt, megadja az Å‘szinte vidámság alaphangját. Ha pedig könyvünk receptjeit készÃtjük el közösen, garantáltan új Ãzt-zamatot adunk
A rizs szó hallatán alighanem a legtöbb embernek a kÃnaiak jutnak eszébe. Nem véletlenül: a rizst már a kÅ‘kor óta -- régi kÃnai feljegyzések szerint i. e. 2800 táján, a Sen-Nung-korban -- általánosan termesztették, és a búzával, árpával, szójával meg a kölessel együtt ama öt, termést adó szent növény közé sorolták, amelyet
Életemód, gasztronómiai könyvek