Oriskó Ferenc-pár Gyula : Mártások hidegen, melegen

ID: 000051264
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9639394483
Megjelenés éve: 0
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

A 20 részes szakácsköny-sorozat darabjai neves szerzők munkái. Oldalaikon egyaránt találunk egyszerű és különleges recepteket.

Hasonló könyvek

nopic.jpg5/9786155237423.jpg
nopic.jpg8/9789638964601.jpg
3/9789633369845.jpg

Catering food szakácskönyv közétkeztetoknek...

Szerző: Oriskó Ferenc - Süllos Gyula

A könyvet elsősorban közétkeztetőknek, konyhafőnököknek és rendezvényszervezőknek ajánljuk.100 adagra vonatkozó receptek, étrend-összeállítás, étlapszerkesztési tanácsok, rendezv

nopic.jpg3/9789633369395.jpg

Gasztronómiai alapismeretek

Szerző: Arabadzisz Iliászné, Oriskó Ferenc, Tomi

4/9639504180.jpg

Salátáskönyv

Öntetek, egyszeru saláták, gombás saláták, húsos, halas saláták, sajtos saláták, tészta saláták, zöldséges saláták és gyümölcsös saláták sokaságát találhatjuk a könyvben.

2/9630942416.jpg

Saláták

A régi görögök a salátát az „istenek eledelének” nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészség

7/9639237329.jpg

Wok

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Ismert és kedvelt fogások a világ minden részéről. Nagyszerű receptek frissensültekhez, előételekhez, de a mindennapi étkezés