Pár kérdés a koktélokról és nemes párlatokról - receptklub kézikönyvek 2. -
Szerző: Gulyás Csaba
Szerző: Gulyás Csaba
A koktélpartikon kÃnálható különleges és Ãnycsiklandozó ételek receptjeinek gyűjteménye ez a könyv.
A közismert magyar édességek, sütemények receptjeit tartalmazó, gazdagon illusztrált, új szakácskönyv a Hagyományos magyar konyha cÃmű kötet folytatása. A könyv fejezetekbe csoportosÃtva közli a kelt tészták, a teasütemények, a rétesek, a torták, krémek, stb. elkészÃtésének leÃrásait.A túrós táskától a dobostortáig, a poz
Szerző: Harbutt, Juliet
Egy értékes kalauz a sajtok világába, segÃtség az Ãzlésnek, az alkalomnak megfelelÅ‘ sajtok megfelelÅ‘ kiválasztásához. Lágy, friss, natúr, félkemény, kemény, kékpenészes és különleges sajtok, a készÃtési eljárások sokfélesége ismerhetÅ‘ meg egy igazi Ãnyenc szakértÅ‘ segÃtségével. Tanácsok és tudnivalók a sajtok kiválasz
Az előételektÅ‘l a desszertekig ez a könyv a receptek teljes palettáját kÃnálja amatÅ‘r szakácsok számára. A kötet tartalmából: Közel 700 recept, 12 gazdagon illusztrált fejezetben; Ételek széles választéka hétköznapokra és ünnepi alkalmakra; Könnyű receptek azok számára, akik nem szeretnek sok idÅ‘t tölteni a konyhában; Számtal
A világ leghÃresebb koktélreceptjei;Több mint 100 keverési ötlet a világ minden tájáról, minden Ãzvilágban, alkohollal és anélkül;Tudnivalók a házibár alapfelszerelésérÅ‘l, a megfelelÅ‘ poharak kiválasztásáról;Tippek a dÃszÃtéshez;Érdekes történetek világhÃrű koktélok keletkezésérÅ‘l
Szerző: Küster, Silke Von
Pizzával és tésztával az ideális testsúlyért.E könyv az előételektÅ‘l, tészta- és rizottóspecialitásokon, zöldség, hús, szárnyas és halételeken át az édes csábÃtásokig tartalmaz recepteket.
Szerző: Salzer, Sabine-dickhaut, Sebastian
Szakácskönyv azoknak a fiataloknak, akik most ismerkednek a fÅ‘zés alapjaival. A magazinszerû elrendezés, a sok kép, a nem túl gyakorlott szakácskönyvolvasónak is megkönnyÃti az eligazodástaz ismeretek áradatában. Az ételek elkészÃtése mellett hasznos ötleteket is kap az olvasó az alapanyagok minÅ‘ségének megvizsgálásától a tÃ
Szerző: Vec
A Reader’s Digest Kiadó elsÅ‘ olyan szakácskönyve, ami húsnélküli ételek receptjeit gyûjti egybe. A könyv különlegessége, hogy az egyes fejezeteket a fÅ‘ hozzávalók szerint osztották fel, Ãgy könnyen kikeresheti, hogy mit készÃthet el például gombából, krumpliból, tésztafélékbÅ‘l. Minden étel mellett megadjuk az elkész
Szerző: Odm
Ez a különleges szakácskönyv amellett, hogy több mint 380 eredeti, kipróbált recepttel szÃnesÃti az Ön étrendjét, tanácsokat ad, hogyan takarÃthat meg idÅ‘t és energiát, hogyan könnyÃtheti meg a konyhai munkát és hogyan használhat fel minden maradékot. Számos olyan eredeti ötlettel lepheti meg családját, melyet a Readers Digest töb
Szerző: Schulz, Axel
Ebben a könyvben a számtalan eredeti recept mellett hasznos ötletekkel is szolgál a szerző spontán partikhoz és gondosan megszervezett összejövetelekhez. Megosztja Önökkel tapasztalatait, amelyek közt éppúgy vannak a roston sütéshez nélkülözhetetlen, értékes információk, mint praktikus tanácsok. Tartalom:A rostsütő, Tüzelőanyag, E
Szerző: Oetker Dr.
Túró, joghurt, Ãró, kefir, sok friss gyümölcs - ezek a könyvben található finomságok hozzávalói, Ãgy minden rossz lelkiismeret nélkül ehetünk egy szelettel többet is. A modern sütés alapelvei: egyszerűen, gyorsan, változatosan és Ãnycsiklandóan. A recepteket Dr. Oetker rendszeresen kipróbálja és ellenÅ‘rzi, a leÃrás pedig könnye
Életemód, gasztronómiai könyvek