
Salzer, Sabine-dickhaut, Sebastian : A főzés alapkönyve
Szakácskönyv azoknak a fiataloknak, akik most ismerkednek a főzés alapjaival. A magazinszerû elrendezés, a sok kép, a nem túl gyakorlott szakácskönyvolvasónak is megkönnyíti az eligazodástaz ismeretek áradatában. Az ételek elkészítése mellett hasznos ötleteket is kap az olvasó az alapanyagok minőségének megvizsgálásától a tálalási trükkökig mindenhez, ami a konyhában és környékén szükséges.
Hasonló könyvek
Sütik könyve
A Sütik könyve egy igazán különleges válogatás, melyben megtalálhatók tradicionális kedvenceink, mint a Rigó Jancsi szelet, a macskaszem vagy az Ekler fánk, de olyan népszerű újdonságo
Szakácskönyv
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu
Salátáskönyv
Öntetek, egyszeru saláták, gombás saláták, húsos, halas saláták, sajtos saláták, tészta saláták, zöldséges saláták és gyümölcsös saláták sokaságát találhatjuk a könyvben.
Koktélkönyv
A több mint 200 kevert ital leírásával és 100 színes fényképpel illusztrált kézikönyv a legismertebb recepteket tartalmazza. A könyv bevezeto részében betekintünk a kevert italok tört
Wok
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Ismert és kedvelt fogások a világ minden részéről. Nagyszerű receptek frissensültekhez, előételekhez, de a mindennapi étkezés
Sportok könyve
Minden, amit csak tudni óhajtunk a világ több mint 200 nagy sportjáról, a legapróbb titkok és ismeret is megtalálható ebben az egyetlen könyvben szóval, képpel, ábrával.